Yhteydet ja etätyökalut nyt edulliseen kampanjahintaan!


Tutustu paketteihimme tai tilaa maksuton etätyökonsultaatio. Kampanja on voimassa 29.5. asti.

Basic: 23,90 €/kk*

Basic-paketti sopii mobiililaitteisiin nojaavaan liikkuvaan työhön, joka ei edellytä tietokoneen aktiivista käyttöä. 5G-liittymä tarjoaa rajattomasti puhetta ja tehokkaan datayhteyden. Paketin avulla varmistat helpon ja nopean tavoitettavuuden paikasta riippumatta sekä tietoturvallisen mobiililaitteiden käytön. Basic-paketti sisältää sovellusten online- ja mobiiliversiot.

Standard: 29,40 €/kk*

Standard-paketti soveltuu moninaiseen etä- ja hybridikäyttöön. Käytitpä mitä päätelaitetta tahansa, tämä paketti mahdollistaa työnteon tehokkaasti ja tietoturvallisesti. 5G-liittymä tarjoaa rajattomasti puhetta ja tehokkaan datayhteyden. Paketti sisältää kaikki Microsoft 365 -palvelut täysversioina, joita voit käyttää myös PC- ja Mac-tietokoneilla.

Premium: 37,50 €/kk*

Premium-paketti soveltuu kriittisiinkin työtehtäviin ja raskaimpiin tarpeisiin. 5G-liittymä tarjoaa rajattomasti puhetta ja tehokkaan datayhteyden. Edistyksellisillä tietoturvaominaisuuksilla turvaat liiketoimintasi, yrityksesi laitteet ja suojaudut kyberuhilta. Paketti sisältää kaikki Microsoft 365 -palvelut täysversioina, joita voi käyttää kaikilla laitteilla, myös PC- ja Mac-tietokoneilla.

*Kampanjahinnat (alv 0%) koskevat ainoastaan uusia tilauksia. Microsoft 365 -lisenssien sopimuskausi on aina 12 kk, jonka jälkeen sopimus uusiutuu automaattisesti 12 kuukaudeksi. Uuden sopimuskauden hinta pysyy samana, mikäli Microsoft ei korota kyseisten lisenssien kuukausihintoja. Puhelinliittymien osalta tarjoamme 12, 24 ja 36 kk:n sopimuskausia. Puhelinliittymän hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Saat meiltä räätälöidyn tarjouksen nykyratkaisuusi jättämällä yhteystietosi.

Paketin ostajalle DNA Mobiilivarmenne ja DNA Vastaaja veloituksetta!
 

Jätä yhteydenottopyyntö

Muista myös nämä!

Meiltä saat myös kattavat tietoturvapalvelut, asianmukaiset laitteet, sujuvat yhteydet sekä ratkaisut henkilöstön tavoitettavuuden parantamiseen. Räätälöidään yhdessä yrityksesi näköiset ratkaisut ja paketit!

Tilaa maksuton etätyökonsultaatio

Varmistetaan yhdessä, että yritykselläsi on käytössä juuri teidän työskentelytapojanne parhaiten palvelevat ratkaisut aina yhteyksistä tietoturvaan ja laitteisiin. Konsultaatiossa jaamme myös vinkkimme mutkattomaan hybridityöhön ja sen johtamiseen.

DNA:n mutkaton työ

Videolla henkilöstöjohtajamme Marko Rissanen jakaa vinkkinsä mutkattomaan työhön ja kertoo, kuinka DNA:lla siirryttiin hybridityömalliin. 

Tee ja johda tuloksellista hybridityötä

Joustavat ja monipuoliset työskentelytavat parantavat palvelun laatua, tehostavat työtä ja motivoivat henkilöstöä kaiken kokoisissa yrityksissä. Hybridityö myös lisää organisaation resielienssiä erilaisissa poikkeustilanteissa.

Lataa maksuton opas ja lue vinkit menestykselliseen hybridityöhön – niin yrittäjille kuin isommillekin organisaatioille.

Vinkit etä- ja hybridityöhön

3/2022 DNA Business

Työntekijä hakee vapautta ja itsenäisyyttä – Näin varmistat, että työ sujuu ajasta ja paikasta riippumatta

Työtekijät eivät kaipaa täysiaikaisesti toimistolle.
2/2022 DNA Business

Hybridityö on tullut jäädäkseen. Mitä uusi normaali vaatii työelämältä? Huomioi ainakin nämä asiat!

Monissa organisaatioissa hybridityö on tuttua.
Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut
8/2021 DNA Business

Vinkit hybridiin tiimityöhön – näin onnistut

Miten toimia, kun osa väestä on etänä ja osa läsnä?
7/2021 DNA Business

Tietotyöläiset työskentelevät tulevaisuudessakin hybridisti – Millaiset yhteydet paikkariippumaton työnteko vaatii?

Hybridityöskentelyssä työpiste vaihtelee.
3/2022 Johan Flykt

Hybridityö on ehkä unelmien täyttymys, mutta onko se turvallista?

Ongelma ei ollut etätyö sinänsä.
Hyvät mobiiliyhteydet ja toimiva vaihdepalvelu tukevat Honkarakennetta, kun hirsirakentamisen ilosanomaa viedään maailmalle.
4/2022 DNA Business

Honkarakenteen hirsitaloja nousee joka niemeen ja notkelmaan

Hyvät mobiiliyhteydet ja toimiva vaihdepalvelu tukevat Honkarakennetta.
5/2021 DNA Business

Asuntokaupat onnistuvat myös etänä – hyvät yhteydet ovat kaiken A ja O  

Asuntoilmoituksia selataan yhä useammin puhelimella.