Etätyö | DNA Yrityksille
Mutkaton etätyö - sujuvat ja turvalliste yhteydet

Mutkaton etätyö

Meiltä löydät välineet, yhteydet ja vinkit sujuvaan ja turvalliseen etätyöhön.

Etätöiden viimeaikainen yleistyminen on kasvattanut datankäyttöä tuntuvasti. Riittävien yhteyksien ohella myös tietoturvasta on tärkeä huolehtia, jotta työt ja etäpalaverit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Kaikissa yrityksissä ei ole varauduttu näin runsaaseen etätöiden tekoon, eikä tietoturvallisia VPN-yhteyksiä välttämättä ole mitoitettu riittävän suurelle joukolle. Myös internetyhteyksien ja palomuurin kapasiteetti voi olla syytä tarkistaa. Olemme koonneet tälle sivulle tärkeimmät palvelut ja vinkit etätöihin liittyen. Ajankohtaiset tiedot koronatilanteesta löydät täältä.

Mikäli etätyöyhteyksien riittävyys mietityttää, asiantuntijamme ovat apunasi.

Nettiyhteydet kotitoimistolle ja liikkuvaan työhön

 

Nopea 4G- ja 5G-mobiililaajakaista tablettiin tai läppäriin

DNA Liikkuva laajakaista yrityksille mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat. Mobiililaajakaista toimii myös varayhteytenä, joka varmistaa työnteon jatkuvuuden mahdollisissa häiriötilanteissa.

 

Yrityslaajakaista pieneen toimistoon tai etätyöhön

DNA Yrityslaajakaista on kustannustehokas liittymä, joka sopii sekä toimiston perusliittymäksi että työntekijöiden etäkäyttöön. Liittymä ja verkkopääte sekä tarvittavat asennukset ja huollot kuuluvat palveluun.

Tietoturvalliset yhteydet

 

Turvallinen VPN-etäyhteys

DNA Secure Access tarjoaa yhtenäisen VPN-etäyhteyden niin työntekijöille kuin yhteistyökumppaneille. Palvelun avulla valikoidut käyttäjät pääsevät tietoturvallisesti sisäverkon palveluihin ja tietoihin. Voit määritellä pääsynhallinnan käytännöt käyttäjäryhmäkohtaisesti.

 

Päätelaitteen tietoturva

Suojaa työasemat, mobiililaitteet ja tiedostopalvelimet viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Valtaosa haittaohjelmista hyödyntää haavoittuvuuksia, jotka johtuvat esim. päivitysten laiminlyönneistä. Palvelulla saat päätelaitteet keskitetyn hallinnan piiriin, mikä varmistaa myös ajantasaiset päivitykset.

 

Palomuuripalvelut verkon suojaksi

Palomuuripalvelut suojaavat yrityksen verkon internetin uhkilta. Palomuuri auttaa jakamaan verkon eri tietoturvatasoihin ja toteuttaa monipuolisen sisällönsuodatuksen liikenteelle.

 

Vahva tunnistautuminen etäyhteyden käyttäjälle

DNA Strong Authentication parantaa etäyhteyden tietoturvaa lisäämällä palveluun kaksivaiheisen tunnistautumisen.
 

Tiimityö ja etäpalaverit

 

Tehoa etätöihin pikaviestien, videokokousten ja ryhmätyöskentelyn avulla

DNA Toimistoviestintä 365 on täysin pilvipohjainen ratkaisu kaikenkokoisille yrityksille. Se pohjautuu Microsoftin Office 365 -palveluun, jolloin voit valita tutut Microsoftin työpöytäsovellukset, viestintäratkaisun sekä tallennuspalvelun vastaamaan oman yrityksesi tarpeita.