Etätyö | DNA Yrityksille
Mutkaton etätyö - sujuvat ja turvalliste yhteydet

Mutkaton etätyö

Haluamme tehdä yrityksesi arjesta mutkattomampaa. Meiltä löydät välineet, yhteydet ja vinkit sujuvaan ja turvalliseen etätyöhön.

Etätöiden viimeaikainen yleistyminen on kasvattanut datankäyttöä tuntuvasti. Riittävien yhteyksien ohella myös tietoturvasta on tärkeä huolehtia, jotta työt ja etäpalaverit sujuvat mahdollisimman mutkattomasti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Kaikissa yrityksissä ei ole varauduttu näin runsaaseen etätöiden tekoon, eikä tietoturvallisia VPN-yhteyksiä välttämättä ole mitoitettu riittävän suurelle joukolle. Myös internetyhteyksien ja palomuurin kapasiteetti voi olla syytä tarkistaa. Olemme koonneet tälle sivulle tärkeimmät palvelut ja vinkit etätöihin liittyen. 

 
Mikäli etätyöyhteyksien riittävyys mietityttää, asiantuntijamme ovat apunasi.

Nettiyhteydet kotitoimistolle ja liikkuvaan työhön

 

Nopea 4G- ja 5G-mobiililaajakaista tablettiin tai läppäriin

DNA Liikkuva laajakaista yrityksille mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat. Mobiililaajakaista toimii myös varayhteytenä, joka varmistaa työnteon jatkuvuuden mahdollisissa häiriötilanteissa.

 

Yrityslaajakaista pieneen toimistoon tai etätyöhön

DNA Yrityslaajakaista on kustannustehokas liittymä, joka sopii sekä toimiston perusliittymäksi että työntekijöiden etäkäyttöön. Liittymä ja verkkopääte sekä tarvittavat asennukset ja huollot kuuluvat palveluun.

Tietoturvalliset yhteydet

 

Turvallinen VPN-etäyhteys

DNA Secure Access tarjoaa yhtenäisen VPN-etäyhteyden niin työntekijöille kuin yhteistyökumppaneille. Palvelun avulla valikoidut käyttäjät pääsevät tietoturvallisesti sisäverkon palveluihin ja tietoihin. Voit määritellä pääsynhallinnan käytännöt käyttäjäryhmäkohtaisesti.

 

Päätelaitteen tietoturva

Suojaa työasemat, mobiililaitteet ja tiedostopalvelimet viruksilta ja muilta haittaohjelmilta. Valtaosa haittaohjelmista hyödyntää haavoittuvuuksia, jotka johtuvat esim. päivitysten laiminlyönneistä. Palvelulla saat päätelaitteet keskitetyn hallinnan piiriin, mikä varmistaa myös ajantasaiset päivitykset.

 

Palomuuripalvelut verkon suojaksi

Palomuuripalvelut suojaavat yrityksen verkon internetin uhkilta. Palomuuri auttaa jakamaan verkon eri tietoturvatasoihin ja toteuttaa monipuolisen sisällönsuodatuksen liikenteelle.

 

Vahva tunnistautuminen etäyhteyden käyttäjälle

DNA Strong Authentication parantaa etäyhteyden tietoturvaa lisäämällä palveluun kaksivaiheisen tunnistautumisen.
 

Tiimityö ja etäpalaverit

 

Tehoa etätöihin pikaviestien, videokokousten ja ryhmätyöskentelyn avulla

DNA Toimistoviestintä 365:n avulla etätyöt ja yhteydenpito tiimin, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa sujuu mutkattomasti. Palvelu perustuu Microsoftin 365 -ratkaisuun, joka mahdollistaa mm. videoneuvottelut, pikaviestinnän, dokumenttien yhteiskäytön ja tallennuspalvelun.

Ota kaikki irti etätöistä

Etätyöskentelyssä on etunsa: aikaa säästyy ja palaverit sujuvat vaikka pyjamassa, sopivasti työtä tauottaen. Rutiinit ovat kotona ihan yhtä tärkeitä kuin toimistollakin — työvälineistä puhumattakaan. Kun laitteet toimivat, netti pelittää ja tieturva-asiat on mietitty, töissä on kivaa — myös kotona.

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KORONATILANTEESTA DNA:N YRITYSASIAKKAILLE

Olemme keränneet tälle sivulle DNA:n yritysasiakkaiden kannalta oleellista tietoa koronatilanteesta ja sen vaikutuksista DNA:n toimintaan.

 

Näillä vinkeillä etätyöt ja läksyt hoituvat, vapaa-ajallakin aika kuluu rattoisasti ja kotona viihtyy koko perhe.

TEE OLOSI KOTONA MUKAVAKSI, TÖISSÄ JA VAPAALLA

Näillä vinkeillä etätyöt ja läksyt hoituvat, vapaa-ajallakin aika kuluu rattoisasti ja kotona viihtyy koko perhe.