Kaikki yritysratkaisut

Löydä juuri sinun yrityksellesi toimivat ratkaisut ja ota yhteyttä!

Kaikki sujuvaan työntekoon yhdeltä luukulta

DNA tarjoaa yrityksellesi toimivat ja turvalliset yhteydet, jotta sinä voit keskittyä olennaisimpaan. 

Miksi DNA olisi hyvä kumppani yrityksellesi?

  • Tarjoamme kaikki tietoliikennepalvelut yhdeltä luukulta – helposti ja kustannustehokkaasti. Kattavasta valikoimastamme löydät luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet kaiken kokoisille yrityksille.
  • Olemme ketterä kumppani, jonka tavoitteena on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat. Siksi kehitämme asiakaslähtöistä toimintamalliamme jatkuvasti. 
  • Toimintamme perustuu omiin laadukkaisiin verkkoihin. 4G-verkkomme piirissä on yli 99 % suomalaisista ja nopeasti laajeneva 5G on käytössä jo yli 100 paikkakunnalla. Verkkopalveluiden perustana toimii lähes 40 000 kilometrien mittainen valokuituverkko. 
  • DNA:n luotettavilla yhteyksillä ja monipuolisilla palveluilla liiketoimintasi pyörii sujuvasti ja turvallisesti. Kun yrityksesi kasvaa tai valitsee uuden suunnan, myös palvelut kasvavat ja muuttuvat yrityksesi mukana. 
  • DNA on osa norjalaista Telenor-konsernia, joten yhteydet toimivat luotettavasti ja edullisesti ympäri maailmaa. Saat paikallista palvelua Suomessa, mutta hyödyt suuren kansainvälisen yrityksen eduista, kuten paremmista roaming-sopimuksista.

Tyytyväiset asiakkaat

Laadukkaat palvelut

Kattavat verkot

Liiketoiminnan jatkuvuus

Liittymät

DNA:n liittymillä varmistat toimivat yhteydet yrityksellesi. Tarkoituksenmukaisilla mobiili-, netti ja IoT-liittymillä varmistat työntekijöittesi työtyytyväisyyden sekä työnteon tehokkuuden - paikasta riippumatta. Tutustu kaikkiin liittymiin täältä.

Verkkoratkaisut

Kun työ tapahtuu verkossa, yrityksesi yhteyksien täytyy toimia saumattomasti, nopeasti ja turvallisesti. Kustannustehokkain ratkaisu verkkotarpeisiin on hankkia ne kokonaispalveluna. DNA:n verkkopalveluiden perustana toimii täysin varmennettu kymmenien tuhansien kilometrien valokuitu. Tutustu kaikkiin verkkoratkaisuihin täältä.

Toimipisteen sisäiset yhteydet

Privaattiverkko

Tietoturvaratkaisut

DNA:n tietoturvapalveluilla yrityksesi arki toimii turvallisesti, tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti kaikissa tilanteissa. Oikein valituilla tietoturvapalveluilla yrityksesi tiedot pysyvät turvassa, suojaat laitteet ja verkot, suojaudut palvelunestohyökkäyksiltä sekä saat kaikkien työntekijöiden käyttöön turvalliset ja helpot etäyhteydet. Tutustu kaikkii tietoturvaratkaisuihin täältä.

Palvelunestohyökkäyksiltä suojautuminen

Pääsynhallinta

Päätelaitteen tietoturva

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu

Tietoturvakeskus

IoT - Esineiden internet

DNA:n valtakunnallinen mobiiliverkko tukee kattavasti esineiden internetiä varten luotua teknologiaa, joka skaalautuu erittäin suuriin toteutuksiin. DNA:n valikoimasta löydät tehokkaat ja tietoturvalliset IoT/M2M-liittymät sekä markkinoiden johtavan alustan yhteyksien hallintaan. Pääset tutustumaan IoT-ratkaisuihin täältä.

IoT-teknologiat

Asiakaspalveluratkaisut

Saat DNA:lta kaikenkokoisille yrityksille kaikki mutkattoman asiakaspalvelun ratkaisut. DNA:n luotettava ja kustannustehokas palvelumalli takaa jatkuvuuden tälle liiketoiminnan kriittiselle ulottuvuudelle. Tutustu monipuolisiin asiakaspalveluratkaisuihin täältä

Vaihdepalvelu

Yritys- ja palvelunumerot

Monikanavainen asiakaspalvelu

VoIP-vaihdeliittymä

Verkkotunnukset

Nettisivutyökalu

Ryhmätekstiviestit

Toimistoviestintä

DNA:n kautta hankit Microsoft 365 -palvelupaketit järkevästi ja joustavasti hinnoiteltuna. Pilvipohjainen Microsoft 365 sisältää muun muassa videoneuvottelut, pikaviestinnän, sähköpostin, dokumenttien yhteiskäytön, pilvitallennuksen ja tutut Office-sovellukset. Tutustu toimistoviestintäratkaisuihin täältä

Toimistoviestintä

Teams Puhe

Palvelinkeskuspalvelut

DNA Palvelinkeskuspalvelut mahdollistaa yrityksellesi huippuluokan tilaratkaisut, järjestelmäresurssoinnin ja käyttöpalvelut. Lisäksi asiantunteva DNA Service Desk toimii yrityksesi nimettyjen yhteyshenkilöiden tukena kaikkina vuorokauden aikoina. Tutustu palvelinkeskuspalveluihin täältä.

Konesalipalvelut

Asiantuntijapalvelut

Teknisten ratkaisujen täydentämiseksi tarjoamme asiantuntijapalveluita. Hyödyntämällä asiantuntijapalveluitamme asiakkaidemme työntekijät voivat keskittyä ydinliiketoiminnan tukemiseen ja kehityksen ohjaamiseen. Tutustu asiantuntijapalveluihimme täältä.

Projektipäällikkö

Laitteet

Investointi ajantasaisiin laitteisiin on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. DNA:lta löydät laajan valikoiman puhelimia, tabletteja, reitittimiä, mokkuloita ja lisätarvikkeita niin pienen kuin isonkin yrityksen tarpeisiin. Laitteet on tilattavissa joko omaksi tai palveluna. Tutustu lisää laitepalveluun täältä

Laitteiden tilaus, tuki ja huolto

Maksupääte

YritysDNA-itsepalvelu

YritysDNA -itsepalvelussa hallinnoit kaikkia yrityksesi palveluita kätevästi verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Voit esimerkiksi tilata uusia laitteita ja palveluita, tarkastella laskuja ja raportteja sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaivatta vaikkapa chatin kautta.

Yritysasiakkaiden itsepalvelu