Puhelimet koskettavat toisiaan ja hehkuvat pinkkinä

Kaikki yritysratkaisut

Tutustu monipuolisiin yritysratkaisuihimme ja ota yhteyttä. Autamme mielellämme kartoittamaan, mitkä tietoturvalliset ratkaisut auttavat yritystäsi menestymään.

Soita 0800 302030

Kaikki sujuvaan työntekoon yhdeltä luukulta

DNA tarjoaa yrityksellesi toimivat ja turvalliset yhteydet, jotta sinä voit keskittyä olennaisimpaan – omaan liiketoimintaasi. 

Miksi DNA olisi hyvä kumppani yrityksellesi?

  • Olemme luotettu kumppani kaikessa, mikä liittyy tietoliikenteeseen, tietoturvaan ja tavoitettavuuteen.

  • Yhdessä suunniteltu kokonaisratkaisu luo toiminnalle kivijalan sekä säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Parhaiten olemme onnistuneet, kun yrityksesi arki on mutkatonta.

  • Voit hallita yrityksesi palveluita helposti itsepalvelussa. Apunasi on myös asiantunteva asiakaspalvelu.

  • Palveluidemme perustana ovat kattavat omat verkot ja niiden päälle toteutettavat tietoturvalliset ratkaisut. 

  • Skaalautuvat ja varmennetut palvelut tukevat kasvua sekä parantavat asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyttä.
  • Osana koko maailmankin mittakaavalla merkittävää Telenor-konsernia vahvuutemme on paikallistuntemuksen ja kansainvälisen osaamisen yhdistelmässä. Pystymme siis palvelemaan yrityksenne tarpeita myös tulevaisuudessa!

Tyytyväiset asiakkaat

Laadukkaat palvelut

Luotettava kumppani

Liiketoiminnan jatkuvuus

Nainen ja mies istuvat sohvalla ja katsovat hymyillen kameraan

Olemme tehneet palveluiden käyttöönotosta sinulle yllättävän yksinkertaista.

Katso helpot askeleet asiakkaaksi!

Voitto maistuu makealle, muttei vie nälän tunnetta.

Kiitos ja kumarrus. Meillä on valtakunnan tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat. Tämä selviää EPSI Rating -organisaation riippumattomasta tutkimuksesta*, johon haastateltiin Suomessa noin 1 000 yksityis- ja yritysasiakasta syyskuussa 2023.

Onhan se herkkua, mutta nyt ei ole oikea aika nauttia makeaa mahan täydeltä, vaan suunnata katseet kohti tulevaa ja miettiä, miten voisimme olla jatkossa vieläkin parempia.

*EPSI Rating -organisaation riippumaton tutkimus Tyytyväisimmät puhelinliittymäasiakkaat 10/2023. Indeksipisteet: DNA 73,7, toimiala 71,1, Elisa 70,3, Telia 69,5. Tutkimuksen virhemarginaali on +/- 2,7.

Liittymät

DNA:n liittymillä varmistat toimivat yhteydet yrityksellesi. Tarkoituksenmukaisilla mobiili-, netti ja IoT-liittymillä varmistat työntekijöittesi työtyytyväisyyden sekä työnteon tehokkuuden - paikasta riippumatta. Tutustu kaikkiin liittymiin täältä.

Verkkoratkaisut

Kun työ tapahtuu verkossa, yrityksesi yhteyksien täytyy toimia saumattomasti, nopeasti ja turvallisesti. Kustannustehokkain ratkaisu verkkotarpeisiin on hankkia ne kokonaispalveluna. DNA:n verkkopalveluiden perustana toimii täysin varmennettu kymmenien tuhansien kilometrien valokuitu. Tutustu kaikkiin verkkoratkaisuihin täältä.

Toimipisteen sisäiset yhteydet

Tietoturvaratkaisut

DNA:n tietoturvapalveluilla yrityksesi arki toimii turvallisesti, tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti kaikissa tilanteissa. Oikein valituilla tietoturvapalveluilla yrityksesi tiedot pysyvät turvassa, suojaat laitteet ja verkot, suojaudut palvelunestohyökkäyksiltä sekä saat kaikkien työntekijöiden käyttöön turvalliset ja helpot etäyhteydet. Tutustu kaikkii tietoturvaratkaisuihin täältä.

Palvelunestohyökkäyksiltä suojautuminen

Pääsynhallinta

Päätelaitteen tietoturva

Tietoturvallinen toimipisteratkaisu

Tietoturvakeskus

IoT - Esineiden internet

DNA:n valtakunnallinen mobiiliverkko tukee kattavasti esineiden internetiä varten luotua teknologiaa, joka skaalautuu erittäin suuriin toteutuksiin. DNA:n valikoimasta löydät tehokkaat ja tietoturvalliset IoT/M2M-liittymät sekä markkinoiden johtavan alustan yhteyksien hallintaan. Pääset tutustumaan IoT-ratkaisuihin täältä.

IoT-teknologiat

Asiakaspalveluratkaisut

Saat DNA:lta kaikenkokoisille yrityksille kaikki mutkattoman asiakaspalvelun ratkaisut. DNA:n luotettava ja kustannustehokas palvelumalli takaa jatkuvuuden tälle liiketoiminnan kriittiselle ulottuvuudelle. Tutustu monipuolisiin asiakaspalveluratkaisuihin täältä

Yritys- ja palvelunumerot

Monikanavainen asiakaspalvelu

VoIP-vaihdeliittymä

Verkkotunnukset

Nettisivutyökalu

Ryhmätekstiviestit

Toimistoviestintä

DNA:n kautta hankit Microsoft 365 -palvelupaketit järkevästi ja joustavasti hinnoiteltuna. Pilvipohjainen Microsoft 365 sisältää muun muassa videoneuvottelut, pikaviestinnän, sähköpostin, dokumenttien yhteiskäytön, pilvitallennuksen ja tutut Office-sovellukset. Tutustu toimistoviestintäratkaisuihin täältä

Teams Puhe

Palvelinkeskuspalvelut

DNA Palvelinkeskuspalvelut mahdollistaa yrityksellesi huippuluokan tilaratkaisut, järjestelmäresurssoinnin ja käyttöpalvelut. Lisäksi asiantunteva DNA Service Desk toimii yrityksesi nimettyjen yhteyshenkilöiden tukena kaikkina vuorokauden aikoina. Tutustu palvelinkeskuspalveluihin täältä.

Konesalipalvelut

Asiantuntijapalvelut

Teknisten ratkaisujen täydentämiseksi tarjoamme asiantuntijapalveluita. Hyödyntämällä asiantuntijapalveluitamme asiakkaidemme työntekijät voivat keskittyä ydinliiketoiminnan tukemiseen ja kehityksen ohjaamiseen. Tutustu asiantuntijapalveluihimme täältä.

Projektipäällikkö

Laitteet

Investointi ajantasaisiin laitteisiin on investointi yrityksesi tulevaisuuteen. DNA:lta löydät laajan valikoiman puhelimia, tabletteja, reitittimiä, mokkuloita ja lisätarvikkeita niin pienen kuin isonkin yrityksen tarpeisiin. Laitteet on tilattavissa joko omaksi tai palveluna. Tutustu lisää laitepalveluun täältä

Laitteiden tilaus, tuki ja huolto

Maksupääte

YritysDNA-itsepalvelu

YritysDNA-itsepalvelussa hallinnoit kaikkia yrityksesi palveluita kätevästi verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Voit esimerkiksi tilata uusia laitteita ja palveluita, tarkastella laskuja ja raportteja sekä ottaa yhteyttä asiakaspalveluun vaivatta vaikkapa chatin kautta.

Yritysasiakkaiden itsepalvelu

Yllättävän yksinkertaiset askeleet yritysasiakkaaksi

DNA:lla polku tarpeiden kartoituksesta aina niitä tukevien palveluiden käyttöönottoon on yllättävän yksinkertainen. Samalla sinä voit keskittyä oman liiketoimintasi edistämiseen ilman ylimääräisiä huolia!