Lahden Pelicans - Hyväntekeväisyyttä yhdessä

Pelicans on lahtelainen jääkiekkoseura, jonka juuret ulottuvat aina 1891 perustettuun Viipurin Reippaaseen asti. Viipurin Reipas voitti kautta aikain ensimmäisen jääkiekon Suomen mestaruuden ja vuoden 1928 mestaruusviiri koristaakin seuran kotihallia Isku Areenaa. Seuran nimi on pitkän historian aikana muuttunut useaan otteeseen: Lahden Reipas, Kiekkoreipas, Hockey-Reipas ja Reipas Lahti. Vuodesta 1996 lahtelaisen jääkiekon lippulaivan nimi on ollut Pelicans.

Hyväntekeväisyyttä yhdessä

Hyvää yhteistyötä on tehty myös kiekkokaukalossa. DNA ja Lahden Pelicans käynnistivät yhdessä hyväntekeväisyyskeräyksen Päijät-Hämeen keskussairaalan lastenosaston pienille potilaille. Kotiotteluiden erätauoilla lahtelaiset yritykset pääsivät kokeilemaan maalintekotaitojaan ja kerryttämään keräyspottia leikkimielisessä DNA Business Challenge maalikis

Netti ja puhelin ovat tärkeitä niin pelaajille kuin henkilökunnalle

DNA on toimittanut seuralle puhe- ja dataliittymät sekä mobiilivaihteen. – Jääkiekko on tiimipeliä ja tiimissä kommunikaation pitää pelata niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Kentän ulkopuolella meidän yhteyksistä vastaa DNA, kertoo Lahden Pelicansien markkinointijohtaja Tomi-Pekka Kolu. – Pelaajat reissaavat paljon kotimaassa ja ulkomailla, silloin on tärkeää tavoittaa myös kotijoukot. Myös henkilökunnan työssä ja koko seuran toiminnan pyörittämisessä hyvä tavoitettavuus ja toimivat yhteydet ovat ensiarvoisen tärkeitä, kolu tähdentää. – Kyllä me ollaan oltu tyytyväisiä myös DNA:n palveluun, ja yhteistyö on ollut mutkatonta.

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

Yhteydet ja verkottamispalvelut
Yhteisöllisyys
DNA Mobiilivaihde