Lahden Messut Oy - Luotettavia yhteyksiä

Lahden Messut Oy perustettiin 1966. Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuista. Lahden Messukeskuksessa järjestetään vuosittain 12 - 16 messutapahtumaa. Lisäksi kymmenet vuosittaiset yritystapahtumat edellyttävät nopeita ja luotettavia tietoliikenneyhteyksiä. Lahden Messut toimii myös yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana muissa messuissa ja tapahtumissa.

Luotettavia yhteyksiä

Suuria tapahtumia järjestettäessä avainasemassa ovat sujuvat tietoliikenneyhteydet kaikkien osapuolten välillä. Viestien on kuljettava nopeasti ja varmasti – samoin usein suurtenkin tiedostomäärien. Myös tapahtumavieraiden lisääntyvä yhteyksien käyttötarve asettaa vaatimuksia verkkoyhteyksille. Näiden palvelujen virheettömän toteutuksen Lahden Messuille takaa DNA Business.

Kävijätkin kiittävät

- Valitsimme DNA:n, koska sen mobiili- ja tietoliikenneratkaisut täyttävät erinomaisesti kaikkein vaativimmatkin tarpeemme, kertoo Lahden Messujen toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen. Toimivat yhteydet on varmistettu kaikilla tasoilla valokuidun ja nopean WLANin avulla. Tietoliikenne sujuu mutkattomasti myös messualueen ulkotiloissa  DNA:n 4G LTE -yhteyksien avulla. Sekä näytteilleasettajilta että messuvierailta onkin tullut kiitosta todella toimivista yhteyksistä.

- DNA on osoittautunut erinomaiseksi kumppaniksi, jolta saamme myös erityistarpeisiimme soveltuvat tietoliikenneratkaisut.

Näillä ratkaisuilla tehostamme asiakkaamme liiketoimintaa:

DNA Yritysinternet
DNA WLAN