Hämeen Liikunta ja Urheilu - Kokemuksia, elämyksiä sekä yksilön hyvinvointia

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry haluaa luoda liikunnan ja urheilun avulla ihmisille kokemuksia, elämyksiä sekä lisätä yksilön hyvinvointia liikunnan avulla lapsille, aikuisille ja ikäihmisille.

– Ydintehtäviämme ovat liikuntaan ja urheiluun liittyvä koulutus- ja kehittämistoiminta sekä kuntiin vaikuttaminen. Kuntalaisille tulee taata liikunnan peruspalvelut ja liikunnan asemaa vahvistaa yhteiskunnassamme, aluejohtaja Ari Koskinen linjaa.

Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimiva liikunnan kattojärjestö osallistuu myös vahvasti urheiluseurojen, yhdistysten ja aluejärjestöjen palvelutoimintojen kehittämis- ja konsultointityöhön.

Parempaa tavoitettavuutta, kätevämpää käytettävyyttä

Liikkuvan porukan saavuttamiseen tarvitaan joustavat laitteet ja palvelut. DNA Mobiilivaihteen käyttöliittymä on kätevä ja puhelujen yhdistäminen onnistuu vaivattomasti. – Järjestelmän avulla olemme tavoitettavissa asiakkaillemme kiitettävästi. Jos soittaja ei saa yhtä ihmistä kiinni, puhelu siirtyy seuraavalle ketjussa ja soittajaa autetaan heti, HLU:ssa käytännön asioita junaileva Mari Vuorinen kertoo. Työtehtävät ja koulutustilaisuudet vievät työntekijöitä pitkin Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä. Paljon reissun päällä olevat kouluttajat käyttävät aktiivisesti DNA:n tarjoamia mobiililaajakaistayhteyksiä.

Hinta-laatusuhde kohdillaan

Yhteistyö DNA:n kanssa on vähentänyt HLU:n menoja. – Heillä oli tarjota meille juuri sellaisia palveluja, joita halusimme hyödyntää ja oikealla hinnalla.

– Tosin emme ole olleet helppo asiakas. Meidän rakenne käyttäjänä on haastava, kun ihmiset halusivat erilaisia liittymiä. DNA rakensi järjestelmää yhdessä kanssamme koko ajan, HLU:sta kiitellään.

Kaikki toimii nyt hyvin, kun on selvitetty yli 30 puhe- limen haltijalle omanlaisensa DNA-liittymät ja saatu perusasiat rullaamaan.

Vuorinen ja Koskinen näkevät tietoliikenteen roolin myös tulevaisuudessa merkittävänä. – Tietoliikenneratkaisujen kehittäminen kuuluu ehdottomasti tulevaisuuden suunnitelmiin ja visioihin. 

Näillä ratkaisuilla tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

DNA Mobiilivaihde
DNA Matkapuhelinliittymät
DNA Liikkuva laajakaista yrityksille