E-Avenue - Paras kokonaisuus syntyy asiakasymmärryksestä

E-Avenue on Suomen suurimpia sähkönjakokeskuksien valmistajia. Yrityksessä toimii noin 150 henkilöä neljällä paikkakunnalla Iisalmessa, Ikaalisissa, Keravalla ja Kuopiossa. Yritys syntyi kahden keskusvalmistajan päättäessä yhdistää voimavaransa vuonna 2004. Se palvelee pääasiassa kotimaisia sähköurakoitsijoita, teollisuuslaitoksia, laitevalmistajia ja rakennuttajia.

Paras kokonaisuus syntyy asiakasymmärryksestä

Kilpailutuksen myötä koko puhelinverkko, sähköpostit, tietoliikenneyhteydet toimipaikkojen välillä sekä vaihdepalvelu siirtyivät DNA:lle. – Asiakaskokemus on ollut hyvä, yhteyshenkilön kanssa on päästy hyvään juttuun, ja asiat on ratkaistu nopeasti ja hyvässä hengessä, Kauppinen kiittää.

– Laatu on meille kilpailutekijä, talossa on osaamista ja kokemusta pitkältä ajalta. Voimme tehdä asiakkaillemme räätälöityjä, heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja, Kauppinen kertoo. – Samanlaista laatua ja asiantuntemusta odotamme myös operaattorikumppaniltamme – DNA:lta olemme saaneet toimintaamme hyvin istuvan kokonaisratkaisun

Tietoliikenteen rooli sähköistyy

– Tietoliikenteen rooli on tälläkin toimialalla kasvamaan päin, kertoo toimitusjohtaja Esa Kauppinen. – Asiakkaat haluavat enemmän sähköisiä palveluita, ja niitä myös kehitetään. Vuonna 2009 E Avenue kilpailutti operaattoripalvelunsa. – Totta kai kiinnitimme huomiota kustannustehokkuuteen, kertoo Kauppinen. – Mutta toinen merkittävä tekijä oli, että haluttiin kaikki palvelut yhdestä paikasta, ei pelkkä puhelinoperaattori eikä pelkkä tietoliikenneoperaattori.

Näillä ratkaisuille tehostimme asiakkaamme liiketoimintaa

Yhteydet ja verkottamispalvelut
Yhteisöllisyys