Puheliittymät

Puheliittymien hinnasto

DNA Rajaton -liittymät

  Kotimaan norm.
hintaisia puheluita
Kotimaan norm.
hintaisia teksti- ja MMS-viestejä
Tiedonsiirron nopeus, maks.* Nopeuden vaihteluväli Hinta
DNA Rajaton 3G Rajattomasti Rajattomasti Rajattomasti, 21 Mbit/s 0,4-15 Mbit/s 29,50 €/kk
DNA Rajaton 4G Rajattomasti Rajattomasti Rajattomasti, 150 Mbit/s 5-80 Mbit/s 34,50 €/kk

 

Käyttö kotimaassa: DNA Rajaton -liittymät sisältävät puhelut kotimaan normaalihintaisiin lanka- ja matkaviestinsuuntiin sekä normaalihintaiset kotimaassa lähetetyt teksti- ja multimediaviestit kotimaisiin matkapuhelinsuuntiin. Tiedonsiirto, jopa 150 Mbit/s* sisältyy liittymän kuukausimaksuun. Ei sisällä videopuheluja, puheluita palvelunumeroihin tai valtakunnallisiin yritysnumeroihin, puheluita ulkomaille eikä ulkomailla, teksti- ja multimediaviestejä palvelunumeroihin tai ulkomaille eikä ulkomailla lähetettyjä teksti- ja multimediaviestejä. Normaalihintaiset videopuhelut kotimaassa 0,20 €/min. Palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan matkapuhelumaksu 0,09 €/min, videopuheluista 0,20 €/min sekuntiveloitteisesti.

Käyttö ulkomailla: Puhelun, puhelun vastaanottamisen, viestin lähettämisen ja tiedonsiirron hintatiedot. Multimediaviestin lähetyksestä veloitetaan kappalehinnan lisäksi käytetyn operaattorin tiedonsiirron osuus ulkomailla. Multimediaviestin vastaanotosta veloitetaan tiedonsiirron osuus. Tiedonsiirron oletussaldoraja ulkomailla 60 €/laskutuskausi.

Avausmaksu: Liittymän avausmaksu 3,90 €. Liittymän avausmaksu itsepalveluna 0 €.


SuperÄlypaketti 4G 200 - Ei käyttökattoa, rajoittamaton määrä tiedonsiirtoa

  Kotimaan norm.
hintaisia puheluita
Kotimaan norm.
hintaisia tekstiviestejä
Tiedonsiirron nopeus, maks. Nopeuden vaihteluväli Hinta
SuperÄlypaketti 4G 200 200 min 200 kpl Rajattomasti, 50 Mbit/s 5-40 Mbit/s 24,50 €/kk

 

Käyttö kotimaassa: DNA SuperÄlypaketti -liittymän kuukausimaksu sisältää puhelut kotimaan normaalihintaisiin lanka- ja matkaviestinsuuntiin sekä normaalihintaiset kotimaassa lähetetyt tekstiviestit kotimaisiin matkapuhelinsuuntiin. DNA SuperÄlypaketti -liittymissä on puheluissa sekuntiveloitus. Multimediaviestit 0,40 €/kpl. Tiedonsiirto sisältyy liittymän kuukausimaksuun.

Käyttö ulkomailla: Puhelun, puhelun vastaanottamisen, viestin lähettämisen ja tiedonsiirron hintatiedot. Multimediaviestin lähetyksestä veloitetaan kappalehinnan lisäksi käytetyn operaattorin tiedonsiirron osuus ulkomailla. Multimediaviestin vastaanotosta veloitetaan tiedonsiirron osuus. Tiedonsiirron oletussaldoraja ulkomailla 60 €/laskutuskausi.

Puhe- ja tekstiviestipaketti: Pakettiin sisältyy kotimaassa soitetut puhelut kotimaan lanka- ja matkaviestinverkkoihin sekä normaalihintaiset kotimaassa lähetetyt tekstiviestit kotimaisiin matkapuhelinsuuntiin laskutuskauden aikana. Ei sisällä puheluita palvelunumeroihin tai valtakunnallisiin yritysnumeroihin, puheluita ulkomaille eikä ulkomailla, tekstiviestejä palvelunumeroihin tai ulkomaille eikä ulkomailla lähetettyjä tekstiviestejä.

Avausmaksu: Liittymän avausmaksu 3,90 €. Liittymän avausmaksu itsepalveluna 0 €.

DNA Äly -liittymät

  Kotimaan norm. hintaiset puhelut Kotimaan norm. hintaiset tekstiviestit Tiedonsiirron nopeus, maks.* Nopeuden vaihteluväli Hinta
0,5 M 0,06 €/min 0,06 €/kpl Rajattomasti, 0,5 Mbit/s 250-400 kbit/s 5,90 €/kk
2 M 0,05 €/min 0,05 €/kpl Rajattomasti, 2 Mbit/s 0,4-1,6 Mbit/s 9,90 €/kk
21 M 0,045 €/min 0,045 €/kpl Rajattomasti, 21 Mbit/s 0,4-15 Mbit/s 13,90 €/kk
50 M 0,04 €/min 0,04 €/kpl Rajattomasti, 50 Mbit/s 5-40 Mbit/s 19,80 €/kk

DNA Äly-, DNA Rajaton -liittymän ja DNA Älypaketin puhe/tekstiviestipaketin ja/tai datapaketin muuttaminen pienempään 10 €. Määräaikaisen sopimuksen voimassa ollessa vaihto DNA Äly Perusdataan ei ole sallittua.

Käyttö kotimaassa: DNA Äly -liittymän puheluissa minuuttiveloitus. DNA Älypaketti ja DNA Superälypaketti -liittymän puheluissa sekuntiveloitus, paketin ylimenevät puhelut 0,09 €/min ja tekstiviestit 0,09 €/kpl. Palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan matkapuhelumaksu 0,09 €/min tai videopuhelumaksu 0,20 €/min
sekuntiveloitteisesti. Multimediaviestit 0,40 €/kpl. Tiedonsiirto sisältyy liittymän kuukausimaksuun.

Käyttö ulkomailla: Puhelun, puhelun vastaanottamisen, viestin lähettämisen ja tiedonsiirron hintatiedot. Multimediaviestin lähetyksestä veloitetaan kappalehinnan lisäksi ulkomaisen operaattorin tiedonsiirron osuus ulkomailla. Multimediaviestin vastaanotosta veloitetaan tiedonsiirron osuus. Tiedonsiirron oletussaldoraja ulkomailla 60 €/laskutuskausi.

Puhe- ja tekstiviestipaketti: Pakettiin sisältyy kotimaassa soitetut puhelut kotimaan lanka- ja matkaviestinverkkoihin sekä normaalihintaiset kotimaassa lähetetyt testiviestit kotimaisiin matkapuhelinsuuntiin laskutuskauden aikana. Ei sisällä puheluita palvelunumeroihin tai valtakunnallisiin yritysnumeroihin, puheluita ulkomaille eikä ulkomailla, tekstiviestejä palvelunumeroihin tai ulkomaille eikä ulkomailla lähetettyjä tekstiviestejä.

Avausmaksu: Liittymän avausmaksu 3,90 €. Liittymän avausmaksu itsepalveluna 0 €.

 

DNA Mini -liittymät

  Kuukausmaksu Kotimaan normaalihintaiset puhelut Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit Tiedonsiirtonopeus
DNA Mini 0,90 €/kk 0,07 €/min 0,07 €/kpl  
DNA Mini Data 4,90 €/kk 0,07 €/min 0,07 €/kpl 256 kbit/s
(vaihteluväli 64-256 kbit/s)

Käyttö kotimaassa: DNA Äly- ja Mini -liittymän puheluissa on minuuttiveloitus. Palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan matkapuhelumaksu 0,09 €/min tai videopuhelumaksu 0,20 €/min sekuntiveloitteisesti, tekstiviestit 0,09 €/kpl. Multimediaviestit 0,40 €/kpl.

Käyttö ulkomailla: Puhelun, puhelun vastaanottamisen, viestin lähettämisen ja tiedonsiirronhintatiedot. Multimediaviestin lähetyksestä veloitetaan kappalehinnan lisäksi ulkomaisen operaattorin tiedonsiirron osuus ulkomailla. Multimediaviestin vastaanotosta veloitetaan
tiedonsiirron osuus. Tiedonsiirron oletussaldoraja ulkomailla 60 €/laskutuskausi.

Soitonsiirrot: Suomessa DNA Vastaajaan ja DNA-matkapuhelinliittymiin maksutta, muista soitonsiirroista peritään hinnaston mukainen puhelumaksu. EU-alueella soitonsiirrot omaan DNA Vastaajaan ovat maksuttomia, muissa maissa soitonsiirrosta veloitetaan ulkomaanhinnaston mukaisesti.

Avausmaksu: Liittymän avausmaksu 3,90 €. Liittymän avausmaksu itsepalveluna 0 €.

4G-verkon ulkopuolella liittymä toimii 3G-verkossa


Palveluhinnasto

Palvelu Hinta
Käyttäjän ja maksajan vaihto, laskutuskielen muutos 10,00 €
Paperilasku 1,90 €/lasku
Vaihto paperilaskuun 10,00 €
Sähköpostilasku/E-lasku 0,00 €
Vaihto sähköiseen laskuun 0,00 €
Sähköisten asiakaskirjeiden tilaus paperisena 10,00 €
Tapahtumakohtainen erittely tai laskukopio sähköpostiin 5,00 €
Tapahtumakohtainen erittely tai laskukopio kirjeenä 10,00 €
Tapahtumakohtainen erittely tai laskukopio DNA Itsepalvelussa 0,00 €
Saldokysely 5,00 €
Saldokysely DNA Itsepalvelussa 0,00 €
Liittymätyypin vaihto edullisempaan* 10,00 €
Liittymän uudelleenavaus 10,00 €
Liittymän pika-avaus (ei koske DNA Äly -, DNA Rajaton - ja DNA Veppi -liittymiä, joihin ei pika-avausta ole saatavana) 30,00 €
Liittymän avaus tilapäisestä sulusta 10,00 €
SIM-lukitun laitteen purkukoodi sähköpostilla ja tekstitiviestinä 0,00 €
SIM-lukitun laitteen purkukoodi kirjeenä 10,00 €
PUK-koodikysely 10,00 €
PUK-koodikysely DNA Itsepalvelussa 0,00 €
Liittymänumeron vaihto 10,00 €
SIM-kortin vaihto 10,00 €
Soitonsiirron kytkentä 10,00 €
Maksukehoitus 5,00 €
Rahanpalautus 10,00 €
Asiakaskirjeiden lähetystavan muutos 10,00 €

*DNA Äly -, DNA Rajaton -liittymän ja DNA Älypaketin puhe/tekstiviestipaketin ja/tai datapaketin muuttaminen pienempään 10 €. Määräaikaisen sopimuksen voimassa ollessa vaihto DNA Äly Perusdataan ei ole sallittua.


Kytkettävät lisäpalvelut

  Kytkentä Kuukausimaksu
Vastaaja * 5 € 1,50 €
Saldomuistutus 5 € 1,50 €
Soiton-, viesti- ja MMS-esto 0 € 0 €
Verkkovierailuesto** 0 € 0 €
Kiinteä numeronnäytönesto 0 € 0 €
Dataesto (vain DNA Äly perusdataliittymälle) 0 € 0 €

*) Vastaajan kytkentä liittymän avauksen yhteydessä maksuton. **) Verkkovierailuesto estää liittymän käytön ulkomaisessa verkossa.

Datarajoitus ulkomailla -palvelu: Palvelu katkaisee ulkomailla tiedonsiirtoyhteyden saldorajan täyttyessä. Kaikissa DNA-liittymissä on oletussaldorajana EU:n määrittelemä 60 €/laskutuskausi. Muutosmaksut: vastaajan, saldomuistutuksen ja tietoturvapalvelun muutos 5,00 €. Soiton-, viesti- ja MMS-eston ja verkkovierailueston muutos/poisto 10,00 €. Kiinteä numeronäytöneston muutos 10 €. Datarajoitus ulkomailla 0 €.


Tietoturvapalvelut

  Käyttöoikeuksia Kuukausimaksu
DNA Turvapaketti 1 2,95 €
  3 6,90 €
  5 8,90 €


Sisältö- ja viihdepalvelut

DNA Welho MatkaTV 4,95 €/kk

DNA Welho MatkaTV on palvelu, jonka avulla voit tallentaa ja katsoa suosikki TV-ohjelmiasi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Palvelu vaati vähintään 2Mbit/s tiedonsiirtonopeuden.