tarjoushaukka

Tärppejä hintahaukoille

Tästä laitteet hyvään hintaan. Liidä jo ostoksille. 

Nappaa parhaat diilit DNA Takuuhintaan

Myymme puhelimet pohjahintaan, eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan.

Selaa kategorioita

Puhelimet

Äänentoisto

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Televisiot

DNA:n asiakkaana saat etuja

DNA Takuuhinta

Myymme puhelimet pohjahintaan, eli vähintään yhtä edullisesti kuin vertailemamme kilpailijat verkkokaupoissaan. Leikatut hinnat näet puhelimen tuotesivuilla.

3 vuoden pidennetty DNA Takuu

Saat pidennetyn 3 v takuun kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin, tabletteihin ja valikoituihin älykelloihin ilman lisämaksua.

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika

Asikkaanamme saat halutessasi jopa 3 vuotta korotonta ja kulutonta DNA Maksuaikaa.

Vanhasta puhelimesta reilu DNA Vaihtohyvitys

Saat toimivasta tai viallisesta puhelimesta reilun DNA Vaihtohyvityksen. Mitä siistimpi laite ja uudempi malli, sitä parempi hyvitys.

DNA-tarjoukset mielessä – ja ne parhaat laitteet? DNA:lta löydät parhaat tarjoukset ja aina edulliset laitteet: puhelimet, tabletit, tietokoneet, pelikonsolit, kaiuttimet, televisiot kuulokkeet ja muut. Tartu haukkana hyviin hintoihin, maksa kerralla tai osissa - ja kurkkaa nämä: 

Puhelimet

Puhelin-tarjoukset mielessä? Enää ei tarvitse juosta tarjousten perässä! DNA:lta saat kaikki puhelimet DNA Takuuhintaan. Se takaa, että myymme kaikki puhelimet vähintään yhtä edullisesti kuin Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Elisa ja Telia verkkokaupoissaan. Näet jokaisen puhelimen DNA Takuuhinnan puhelimen esittelysivulta! Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimia, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla. 

Tietokoneet

Tarjous-läppäri tai -pelitietokone? Edullinen kannettava yo-kirjoituksiin tai koululaiselle? Tabletti vapaa-aikaan ja opiskeluun? Meiltä löydät tarjoukset ja aina edulliset tietokoneet, läppärit, kannettavat ja tabletit kaikkeen käyttöön. Nappaa suosikkisi, esim. Macbook, ASUS, Lenovo, Acer, Samsung, Huawei. 

Pelikoneet ja pelit

Tarjous-pelikoneet ja ne suosituimmat pelit, aina edulliset joka kodin konsolit löydät  DNA:lta: mm. Xbox One- ja PlayStation 5 -pelikonsolit ja kaikki pelaamisen lisätarvikkeet pelikuulokkeista ohjaimiin ja virtuaalilaseihin. Myös laaja valikoima erilaisia pelejä. 

Kuulokkeet

Tarjous-kuulokkeet, vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: JBL, Sony, Jabra ja monet muut. 

Kaiuttimet

Pienet ja pippuriset sekä ilman muuta pieneenkin budjettiin sopivat kaiuttimet soivat upeasti ja kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut. 

Televisiot ja Soundbarit

Tv-tarjoukset ja Soundbarit – ja ne suosituimmat telkkarit, joissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin.

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Lisää kilometrejä ja sykettä vai helppoutta ja hyvää oloa? Mitä ikinä harrastatkin, DNA:n hyllystä löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan! 

Lisätarvikkeet

Täältä löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita – tarjouksessa ja aina edulliseen DNA-hintaan. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut.