DNA Apuri feat. Lahjakäärijä käärii joulun alusta loppuun

Oli kyse sitten parhaista lahjavinkeistä tai kovimman paketin käyttöönotosta, DNA Apuri auttaa sesongin kiireissä. Lisäksi saat meiltä komeat kääreet, joilla paketti varmasti pysyy kasassa.

3 vuoden pidennetty DNA Takuu

Onpa huoletonta! Saat pidennetyn 3 v takuun kaikkiin meiltä ostamiisi puhelimiin ja tabletteihin ilman lisämaksua.

Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu, ehdot asiakkaille

Miten takuuaika määräytyy?
Kun ostat matkapuhelimen tai tabletin DNA:lta, saat ostamaasi laitteeseen normaalia pidemmän takuuajan (36 kk). DNA:n tarjoama takuun laajennus pidentää valmistajan antaman tehdastakuun 36 kuukauden mittaiseksi silloin, kun valmistajan myöntämä takuu on tätä lyhyempi. Uutuus! Pidennetty takuu on voimassa myös yritysasiakkaille 10.1.2019 ja tämän jälkeen DNA:lta ostetuille matkapuhelimille ja tableteille.

Mitä takuu sisältää?
Laajennettu takuu on ikävähennystä lukuun ottamatta sisällöltään sama kuin laitevalmistajan määrittelemä tehdastakuu ja kattaa esimerkiksi laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan. Takuu ei kata esimerkiksi laitteen putoamisesta tai kastumisesta johtuvia vikoja tai rikkoutumisia.

Miten laite hyvitetään?
Takuukuitissa kerrotun valmistajan myöntämän takuun aikana laite tulee toimittaa huoltoon takuukuitin kanssa joko DNA Kaupan tai DNA:n edustajan kautta, tai suoraan valtuutettuun huoltoliikkeeseen. Huom! Jatkotakuun aikana laitteen voi toimittaa huoltoon vain DNA Kaupan kautta. Valmistajan takuun päätyttyä virheellinen tuote korjataan tai hyvitetään rahana tai lahjakorttina, huomioiden tuotteen arvonalentuminen eli ikävähennys. Laajennetussa takuussa laitteen ikävähennys on 2 %-yksikköä per kuukausi ostohinnasta laskien, alkaen tuotteen ostopäivämäärästä.

Esim. kolmantena vuonna laitteen arvonalennus on 50 % (25 kk ostohetkestä) – 70% (35 kk ostohetkestä).

DNA:n valtuutetut huoltokumppanit löydät täältä.

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin.

DNA Maksuaika – Kulut 0 € Korot 0 %

Asiakkaanamme saat saat jopa 3 vuotta kulutonta ja korotonta DNA Maksuaikaa.

Vanhasta laitteesta reilu vaihtohyvitys

Vaihda vanha uuteen meillä. Saat toimivasta tai viallisesta matkapuhelimesta, tabletista tai Applen älykellosta reilun vaihtohyvityksen. Hyvitys jopa 600 €.

Nopea toimitus ja aina ilmainen palautus

Tilaat sitten luurin tai telkkarin, saat sen nopealla toimituksella jopa päivässä,  ja 14 päivän palautusoikeudella.

DNA-tarjoukset mielessä – ja ne parhaat laitteet? DNA:lta löydät parhaat tarjoukset ja aina edulliset laitteet: puhelimet, tabletit, tietokoneet, pelikonsolit, kaiuttimet, televisiot kuulokkeet ja muut. Tartu haukkana hyviin hintoihin, maksa kerralla tai osissa - ja kurkkaa nämä: 

Puhelimet 

Puhelin-tarjoukset mielessä? Enää ei tarvitse juosta tarjousten perässä! DNA:lta saat kaikki puhelimet DNA Takuuhintaan. Se takaa, että myymme kaikki puhelimet vähintään yhtä edullisesti kuin Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, Veikon Kone, Elisa ja Telia verkkokaupoissaan. Näet jokaisen puhelimen DNA Takuuhinnan puhelimen esittelysivulta! Tarjolla on mm. Apple, Huawei, Honor, Nokia ja Samsung -puhelimia, korottomalla ja kuluttomalla DNA Maksuajalla sekä 3 vuoden pidennetyllä DNA takuulla. 

Tietokoneet 

Tarjous-läppäri tai -pelitietokone? Edullinen kannettava yo-kirjoituksiin tai koululaiselle? Tabletti vapaa-aikaan ja opiskeluun? Meiltä löydät tarjoukset ja aina edulliset tietokoneet, läppärit, kannettavat ja tabletit kaikkeen käyttöön. Nappaa suosikkisi, esim. Macbook, ASUS, Lenovo, Acer, Samsung, Huawei. 

Pelikoneet ja pelit 

Tarjous-pelikoneet ja ne suosituimmat pelit, aina edulliset joka kodin konsolit löydät  DNA:lta: mm. Xbox One- ja PlayStation 5 -pelikonsolit ja kaikki pelaamisen lisätarvikkeet pelikuulokkeista ohjaimiin ja virtuaalilaseihin. Myös laaja valikoima erilaisia pelejä. 

Kuulokkeet

Tarjous-kuulokkeet, vastamelukuulokkeet, nappikuulokkeet vai pelikuulokkeet? DNA:lta löydät moneen eri tyyliin ja tarpeeseen sopivat langattomat Bluetooth-kuulokkeet kaikilta suosituimmilta merkeiltä: JBL, Sony, Jabra ja monet muut. 

Kaiuttimet

Pienet ja pippuriset sekä ilman muuta pieneenkin budjettiin sopivat kaiuttimet soivat upeasti ja kulkevat helposti mukana. DNA:lta löydät kaiuttimien huippumerkit: JBL, Sony, Harman Kardon, Samsung sekä monet muut. 

Televisiot ja Soundbarit

Tv-tarjoukset ja Soundbarit – ja ne suosituimmat telkkarit, joissa on älyä ja tarkkaa kuvaa. Valitse teräväpiirto-TV tai televisio 4K UHD -tarkkuudella. Malleja löytyy suuria ja pieniä. Valmistajina mm. Philips, Samsung ja LG. Television äänet jytisevät aivan uudella tasolla, kun liität siihen mukavasti sisustukseen sujahtavan Soundbarin. 

Älykellot ja aktiivisuusrannekkeet

Lisää kilometrejä ja sykettä vai helppoutta ja hyvää oloa? Mitä ikinä harrastatkin, DNA:n hyllystä löydät sinulle sopivan älykellon ranteeseesi: rannesykemittauksella, GPS-paikannuksella ja jopa treenimusiikkisi kellossa. Ja mihin hintaan! 

Lisätarvikkeet

Täältä löydät todella laajan valikoiman kaikkia mahdollisia lisätarvikkeita – tarjouksessa ja aina edulliseen DNA-hintaan. Mitä saisi olla? Näytönsuoja, suojakuori, muistikortti, varavirtalähde tai jotain aivan muuta? Laadukkaina valmistajina mm. Celly, Nokia, Kodak, Apple, Samsung, Huawei ja monet muut. 

Koroton ja kuluton DNA Maksuaika: Voit ostaa laitteet esim. 36 kk maksuajalla vaikka et olisikaan DNA:n liittymäasiakas. Korko 0 % ja kulut 0 €. Tarjoustuotteita 1 kpl / hlö. Ei jälleenmyyjille. Meillä on samat hinnat myös yrittäjille. Alennushintaisissa tuotteissa normaalihintana on ilmoitettu DNA:n alin hinta tuotteelle edeltäneiden 30 päivän aikana.