Huoleton päivitys uuteen

Kun sinulla on voimassa oleva DNA TV -tilaus, laitteesta uuteen vaihtaminen on helppoa, me teemme lähes kaiken puolestasi. Riittää, että tilaat uuden DNA viihdeboksin kotiisi ja otat sen jälkeen meihin yhteyttä. Voit hankkia uuden laitteen ja tehdä palvelun siirron myös kätevästi DNA Kaupassa.

Saat sähköpostiisi tilauksen yhteydessä ohjeet palvelun siirtoon.

Tutustu viihdebokseihin

Ominaisuudet ja käyttäminen

Menu-valikko

Menu-valikon kautta pääset helposti DNA TV -palveluun. Pääset valikkoon kaukosäätimen Menu-painikkeen kautta. Käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ylös ja alas sekä oikealle ja vasemmalle. Vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella. Takaisin edelliseen näkymään pääset aina valitsemalla kaukosäätimen Menu-painikkeen alapuolelta nuolipainikkeen vasemmalle.

Kauppa

Voit tilata helposti DNA TV -käyttöliittymän kautta suosituimpia kanavapaketteja ja suoratoistopalveluita sekä hallita omia tilauksia. Omat tilaukset -osion kautta onnistuu nykyisen tilauksen peruuttaminen, sekä DNA Mix -kanavapaketin kanavien vaihtaminen.

Tilattavissa olevat sisällöt ovat:

• C More Total, C More Sport ja C More (C More -kanavapaketit sisältävät myös C More -suoratoistopalvelun)
  • Viaplay Total ja Viaplay
  • DNA Mix 4, 8 ja 12 -kanavapaketit
  • DNA Sport
  • DNA S -kanavapaketti

Tarvitset ostamisen vahvistamiseen oman henkilökohtaisen DNA TV PIN -koodin, jolla vahvistetaan myös vuokraukset DNA TV Vuokraamossa. DNA TV PIN -koodin löydät tilausvahvistuksesta tai helposti Minun palvelusta ja Oma DNA -sovelluksesta.

1. Valitse Menu-valikosta Kauppa.
  2. Tutustu kanavapaketteihin ja suoratoistopalveluihin kuvausten kautta tarkemmin. Näet kuvauksen yhteydessä hinnan ja kampanjaehdot.
  3. Paina valitsemasi kanavapaketin tai suoratoistopalvelun kohdalla Osta.
  4. Vahvista ostaminen henkilökohtaisella DNA TV PIN -koodilla.
  5. Ruudulla näkyy ilmoitus, kun ostaminen onnistuu.

6. Tämän jälkeen voit palata takaisin katselemaan ohjelmia. Tilaamasi kanavat tai suoratoistopalvelu alkavat näkymään muutaman minuutin kuluessa tilauksesta.
  7. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja tilaus veloitetaan DNA:n laskulla.
Haku

Haku-toiminto löytyy Menu-valikon yläosasta. Haun kautta voi hakea sisältöjä, jotka löytyvät DNA TV -palvelusta.

Voit käyttää äänihakua tai kirjoittaa hakusanan. Kun olet hakurivillä, paina kaukosäätimen nuolipainike oikealle ja saat näppäimistön esille. Voit hakea esimerkiksi ohjelman nimellä tai kategorian mukaan.

Välilehdistä:

• Aiemmat-välilehdellä listataan hakuun sopivia TV-kanavilla esitettyjä ohjelmia, jotka ovat katsottavissa heti.
  • Tulossa olevat -välilehdellä listataan hakuun sopivia ohjelmia, jotka ovat tulossa ja voit laittaa esimerkiksi tallentumaan.
  • Vuokraamo-välilehdelle listataan hakuun sopivat DNA TV Vuokraamon elokuvat ja sarjat.

Tallenteet

Tallenteet-näkymässä pääset katsomaan tallentamiasi ohjelmia. Valitse kaukosäätimen OK-painikkeella haluamasi ohjelma ja valitse seuraavassa näkymässä Katso. Jos kyseessä on sarja, näet Jaksot-välilehdeltä muut sarjan jaksot. Tallennettu-välilehdeltä voit poistaa tallenteen.

Lue tarkemmat ohjeet tallentamisesta

Omat sovellukset

Löydät Hubi-laitteelle ladatut sovellukset Menu-valikon kohdasta Omat sovellukset. Kaikki sovellukset - Android Koti -painikkeesta pääset myös helposti lataamaan uusia sovelluksia, sekä hallinnoimaan nykyisiä sovelluksia.

TV ja kanavanauha

Kun valitset Menu-valikon kautta TV, pääset selaamaan TV-kanavia. Listassa näytetään oletuksena ne kanavat, joihin sinulla on tilausoikeus. Jos haluat muokata kanavalistaa, siirry Menun kautta Asetuksiin ja Kanavanhallinta-osioon.

Voit painaa myös kaukosäätimen OK-, tai nuolipainiketta ja saat kanavanauhan näkyviin. Kanavanauhaa selaamalla voit pikaisesti selata, mitä ohjelmia muilla kanavilla on meneillään ja pääset helposti vaihtamaan kanavaa. Käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita oikealle ja vasemmalle ja vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella.

Meneillään olevan ohjelman tarkemmat tiedot

Paina kaukosäätimen OK-, tai nuolipainiketta ja saat meneillään olevan ohjelman tarkemmat tiedot näkyviin. Voit liikkua näkymässä kaukosäätimen nuolipainikkeilla. Valinta vahvistetaan OK-painikkeella.

Pääset vaihtamaan ohjelman tekstitys- ja äänivalintoja kyseisen kuvakkeen kautta (REC-kuvakkeen vieressä oikealla).

Rivin viimeinen kuvake näyttää, mikä on kyseisen kanavan kuvanlaatu. Voit vaihtaa kuvanlaadun saman ikonin kautta. Suosittelemme HD-laatua, koska silloin kuvanlaatu on teräväpiirtoinen eli parempi kuin SD. Voit asettaa kuvanlaadun myös Menu-valikon Asetuksista. Yksittäisen ohjelman kohdalla asetukseen ei tarvitse tehdä muutoksia.

Kuvaustekstin alapuolella olevan i-kuvakkeen kautta pääset ohjelman ohjelmasivulle. Jos kyseessä on sarja, näet Jaksot-välilehdeltä muut sarjan kaudet ja jaksot.

Kategoriat: Löydä katsottavaa ja katso ohjelmia jälkikäteen

Kategorioiden kautta (Elokuvat, Sarjat ja Urheilu) löydät helposti suosikkiohjelmasi, joita voit katsoa vaikka heti tai laittaa tallentumaan, jos tallennus sisältyy tilaukseesi. Osa kanavien ohjelmista on katsottavissa 2-7 vuorokautta lähetyksen jälkeen ja jokaisen ohjelman kohdalla näkyy, kuinka kauan ohjelma on vielä katsottavissa. Osa ohjelmista on katsottavissa kolmannen osapuolen sovelluksessa (Yle Areena, MTV Katsomo).

Näkymässä esitetään ohjelmia vain kanavilta, jotka sisältyvät tilaukseesi tai ovat katsottavissa Yle Areenan tai katsomon kautta.

Vuokraamo

Löydät Vuokraamon DNA TV -käyttöliittymän Menusta. Voit vuokrata elokuvan heti valitsemalla haluamasi elokuvan ja vahvistamalla valinnan kaukosäätimen OK-painikkeella. Kaukosäätimen nuolipainikkeilla ylös ja alas pääset selaamaan Vuokraamon eri kategorioita.

Vuokraamista varten tarvitset henkilökohtaisen nelinumeroisen DNA TV PIN -koodin, jonka olet saanut tilauksen yhteydessä. Löydät sen myös Minun palvelustani ja Oma DNA -sovelluksesta.

Jos valitset maksutavaksi DNA:n PIN-koodin, veloitetaan vuokraus seuraavalla laskulla. Voit käyttää myös lahjakoodin tai kupongin, jos olet saanut sellaisen kampanjan yhteydessä.

Lue lisää Vuokraamosta

Viihdekirjasto

Löydät Viihdekirjaston DNA TV -käyttöliittymän Menusta. Viihdekirjaston maksuton käyttö kuuluu kaikkiin DNA TV -tilauksiin, jotka sisältävät DNA Hubi -laitteen.

Aloita elokuvan katselu valitsemalla haluamasi elokuva, vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella ja valitse Katso. Kaukosäätimen nuolipainikkeilla ylös ja alas pääset selaamaan Viihdekirjaston eri kategorioita.

Ohjelmaopas

Löydät ohjelmaoppaan Menu-valikon kautta kohdasta Ohjelmaopas. Pääset ohjelmaoppaaseen kaukosäätimen Guide-painikkeella (Hubi 1.0) tai EPG-painikkeella (Hubi 2.0). Voit liikkua näkymässä kaukosäätimen nuolipainikkeilla ja vahvistaa valinnan OK-painikkeella.

Haluamasi päivän ohjelmatietoja voit selata valitsemalla näkymän ylälaidan päivistä (tänään + 7 päivää eteenpäin). Ohjelmatiedot näytetään niin pitkälle, kuin ne ovat saatavilla.

Näkymän alalaidassa näet ohjelman tarkemmat tiedot, kun selailet ohjelmia ohjelmaoppaassa. Kun painat kaukosäätimen OK-painiketta ohjelman nimen kohdalla, ohjelman tarkemmat tiedot tulevat näkyviin. Ohjelman tarkemmista tiedoista voit esimerkiksi lisätä ohjelman suosikiksi tai tallentaa ohjelman.

Asetukset

Asetukset-valikon kautta pääset kanavahallintaan, DNA TV -asetuksiin sekä Android järjestelmäasetuksiin.

Kanavanhallinnasta voit:

• Virittää kanavat, sekä muokata kanavalistaa eli valita mitä kanavia näytetään.
  • Vaihtaa kanavanlaatua. oit esim. valita, että kanava näytetään ensisijaisesti HD-laatuisena tai IPTV-laatuisena netin yli. Suosittelemme HD-laatua, koska silloin kuvanlaatu on teräväpiirtoinen eli parempi kuin SD.

DNA TV asetuksista voit:

• Vaihtaa DNA TV -sovelluksen valikkokieleksi suomen, ruotsin tai englannin.
  • Ottaa käyttöön lapsilukon tai vaihtaa sen PIN-koodin.
  • Käynnistää DNA TV -sovelluksen uudelleen mahdollisissa virhetilanteissa.
  • Tarkistaa Palvelun tiedot -kohdasta viimeisimmän päivityksen DNA TV -palvelulle.

Järjestelmäasetuksista voit:

• Tehdä muutoksia verkko ja internet asetuksiin.
  • Lisätä Google-tilin tai muuttaa sen kirjautumistietoja.
  • Tehdä muutoksia asennettuihin sovelluksiin.
  • Muuttaa muita DNA Hubi -laitteen asetuksia.
  • Yhdistää muita laitteita Hubiin Bluetooth yhteyden kautta.

Google Play -kauppa ja sovellukset

Google Play -kauppa ja sovellukset DNA viihdeboksilla

Pääset viihdeboksin etusivulle eli Android-kotivalikkoon painamalla kaukosäätimen Android TV -painiketta.

Google-tunnukset

Syöttämällä Google-tunnukset ja antamalla sovellusten käyttää sijaintiasi pystyt hyödyntämään viihdeboksin kaikkia ominaisuuksia, kuten lataamaan erilaisia sovelluksia, esim. YLE Areena, Ruutu, mtv, Disney+, Spotify tai erilaisia pelejä. YouTube ja Netflix ovat esiasennettu laitteelle.

Google-tunnuksina toimii minkä tahansa Googlen palvelun käyttäjätunnus ja salasana, esim. Gmail-sähköpostiosoite ja -salasana.

Voit käyttää jo olemassa olevia Google-tunnuksiasi tai luoda tarvittaessa uudet täällä.

Viihdeboksille voi kirjautua useamman eri Google-tilin kautta, mutta vain yhtä Google-tiliä voi käyttää kerrallaan.

Google Play -kauppaan kirjautuminen

Kun olet viihdeboksin etusivulla, eli Android-kotivalikossa, käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja valitse näkymän alalaidasta Asetukset.
Paina kaukosäätimen OK-painiketta ja Asetukset-valikko avautuu.
Käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja etene kohtaan Tilit.
Valitse kaukosäätimen OK-painikkeella Lisää tili
Etene ruudulla näkyvien ohjeiden mukaan.

Google Play -kaupan Asetukset-valikon kautta pääset asettamaan tarvittaessa esimerkiksi lapsilukon ja määrittelemään ostosten valtuutuksen.

Sovellusten lataaminen

Sovellusten lataamista varten tarvitset Google-tunnukset. Ohjeet kirjautumiseen löydät edellisestä kohdasta. Kun olet kirjautunut Googleen, voit ladata sovelluksia.

Kun olet viihdeboksin etusivulla, eli Android-kotivalikossa, käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja valitse Google Play -kauppa
Vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella ja pääset sovelluskauppaan.

Sovelluskaupan aloitusnäytöllä on monipuolinen valikoima sovelluksia. Käyttämällä kaukosäätimen nuolipainikkeita pääset selaamaan vaihtoehtoja. Löydät aloitusnäytöstä mm. suosituimmat ilmaissovellukset helposti yhdeltä riviltä, pelisuosituksia sekä myös suosituimmat maksulliset sovellukset.

Voit käyttää Google Play -kaupan hakutoimintoa valikon vasemmassa yläkulmassa.
Käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja valitse haku.
Vahvista kaukosäätimen OK-painikkeella
Haku tarjoaa oletuksena puhehaku-ominaisuuden, mutta voit vaihtaa sen tekstihakuun painamalla kaukosäätimen nuolipainiketta oikealle (puhehaku toimii älypuhelimen Android TV Remote -kaukosäädinsovelluksen kautta).

Sovelluskaupassa on lähes 5000 sovellusta, eli kaikki sovellukset, jotka on julkaistu Android TV:lle. Vaikka palvelulle ei olisi omaa televisiolle tarkoitettua Android TV -sovellusta, voi monia palveluita silti käyttää tabletilta tai puhelimelta peilaamalla Google Castin kautta. Viihdeboksi sisältää Google Castin.

Kun olet löytänyt haluamasi sovelluksen, vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella ja valitse Asenna. Asennuksen jälkeen sovellus on käytettävissäsi ja löytyy helposti viihdeboksin etusivulta Android-kotivalikosta Sovellukset-kohdassa.

Google Play -tilausten laskutus

Google Play -kauppa toimii viihdeboksilla samalla tavalla kuin puhelimessakin. Google Play -tiliin on mahdollista lisätä luottokorttitiedot, joten kaikki laskutettavat tilaukset laskutetaan tiliin liitetyltä luottokortilta. Nämä laskut eivät näy DNA:n laskulla.

Google Play -kaupan Asetukset-valikon kautta pääset tarvittaessa määrittelemään ostosten valtuutuksen.

Etusivun sovellusten hallinta

Käytä kaukosäätimen painikkeita ja mene haluamasi sovelluksen kohdalle, esim. Netflix. Paina kaukosäätimen OK-painiketta niin pitkään, kunnes näkymä vaihtuu.
Nyt voit vaihtaa sovelluksen paikan näkymässä esim. listan ensimmäiseksi tai listalla mihin paikkaan haluat käyttämällä kaukosäätimen nuolipainikkeita oikealle tai vasemmalle.
Kun sovellus on haluamassasi paikassa, vahvista valinta painamalla kaukosäätimen OK-painiketta
Vahvistuksen jälkeen näkymään tulee teksti Valmis.

Voit järjestää näkymän kaikki sovellukset haluamaasi järjestykseen samalla tavalla.

Sovelluksen poistaminen

Kun olet viihdeboksin etusivulla, eli Android-kotivalikossa, käytä kaukosäätimen nuolipainikkeita ja mene haluamasi sovelluksen kohdalle. Paina kaukosäätimen OK-painiketta niin pitkään, kunnes näkymä vaihtuu. Paina kaukosäätimen OK-painiketta sovelluksen kohdalla, kunnes ruudun alalaitaan ilmestyy roskakori. Kaukosäätimen alas-nuolipainikkeella siirrät sovelluksen roskakoriin. Vahvista poista-valinta kaukosäätimen OK-painikkeella. Tämän jälkeen kysytään vielä: Haluatko poistaa tämän sovelluksen. Valitse OK tai Peruuta. Kun valitset OK, sovellus poistetaan.

Pääset takaisin Android-kotivalikkoon painamalla kaukosäätimen peruuta-painiketta (nuolipainike vasemmalle).

Peliohjaimen asennus

​​​​​​Voit liittää viihdeboksiin Android TV -yhteensopivan peliohjaimen ja pelaat pelejä kuin pelikonsolilla. Lataa haluamasi pelit Google Play -sovelluskaupasta.

1. Kytke viihdeboksi päälle.
  2. Kytke peliohjain päälle.
  3. Mene Android TV -asetuksiin ja valitse Lisää lisälaite.
  4. Paina parinmuodostuspainiketta peliohjaimesta.
  5. Viihdeboksi löytää laitteen ja kytkee ne laitepariksi.

Tämän jälkeen voit käyttää viihdeboksia peliohjaimella ja pelata pelejä.

Android TV Remote -kaukosäädinsovellus

Voit ohjata viihdeboksia erillisellä puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sen avulla voit myös käyttää Android TV:n puhehakua. Puhehaulla on helppo hakea esim. elokuvia, musiikkia tai pelejä. Voit käyttää kaukosäädinsovellusta iOS- tai Android-laitteella.

Ota Android TV Remote -sovellus käyttöösi näin:

1. Lataa Android TV Remote -sovellus laitteesi sovelluskaupasta: jos käytössäsi on iOS-puhelin (iPhone), lataa sovellus App Storesta. Jos käytössäsi on Android-puhelin (esim. Samsung, Huawei), lataa sovellus Google Play -kaupasta.
  2. Avaa sovellus ja hyväksy käyttöehdot jatkaaksesi.

3. Käynnistä viihdeboksi painamalla kaukosäätimen oikean yläkulman virtanäppäintä.
  4. Varmista, että viihdeboksi ja laite, jossa kaukosäädinsovellus on, ovat samassa verkossa.
    Jos viihdeboksi on kytketty kaapelilla lähiverkkoon, on viihdeboksin ja WiFi-verkossa olevan puhelimen saatava ip-osoite samalta reitittimeltä. Android-puhelimen kanssa voit käyttää myös Bluetooth-yhteyttä.

5.

6. Valitse laitelistalta DNA Hubi.
    Kun laitteet ovat samassa lähiverkossa, DNA Hubi löytyy Android TV Remote -sovelluksen laitelistalta.

7. Syötä ruudulla näkyvä koodi Android TV Remote -sovellukseen laitteiden yhdistämiseksi.

8. Klikkaa Muodosta laitepari viimeistelläksesi laitteiden yhdistämisen.

9. Asennus on nyt valmis. Voit käyttää sovellusta kaukosäätimenä ja tehdä hakuja puhelimen näppäimistöä käyttäen sekä puhehakuina. Puhelimessa on oltava WiFi-päällä ja laitteiden on oltava samassa verkossa. Android-laitteessa voi käyttää myös Bluetooth-yhteyttä.

Tallentaminen ja kovalevyn käyttö

Mistä näen DNA Kovalevyn tilan?

Erikseen ostettava kovalevy kanavien ohjelmien tallentamista varten on saatavilla vain DNA viihdeboksi (Hubi 1.0) -laitteelle. Kovalevyn tilaa voit hallinnoida DNA TV -asetuksissa.

Kohdassa ”Kovalevytallenteet” näet levyn tilasta kertovan tallennustilan näytön. Jos levy on täynnä, poista turhat tallenteet.

Voinko tallentaa IPTV-kanavien ohjelmia?

Viihdeboksi ei valitettavasti tue IPTV-kanavien tallentamista verkkoon eikä kovalevylle.

Voinko tehdä verkkotallennuksia viihdeboksilla?

Voit tehdä tallennuksia, kun tallennus sisältyy tilaukseesi. Tallennusmahdollisuus näkyy automaattisesti käyttöliittymässä ja voit tallentaa ohjelmia. Jos sinulla ei ole vielä tallennusta, voit halutessasi tilata sen helposti.

Verkkotallennuksia voi tehdä ohjemaoppaan kautta, johon pääset kaukosäätimen Guide-painikkeella. Voit tallentaa ohjelmia kaikilta vapailta kanavilta vaikka samanaikaisesti, laittaa ohjelman tallentumaan kesken lähetyksen ja poistaa tai laittaa ohjelmia jatkuvaan tallennukseen. Samat tallenteet ja ominaisuudet ovat käytettävissä myös DNA TV -mobiilisovelluksen kautta tai tietokoneen selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Kuinka kauan verkkotallenteet säilyvät?

Verkkotallenne on katsottavissa kaksi vuotta. Kahden vuoden jälkeen tallenne poistuu palvelusta automaattisesti.

Muut pulmat tallenteiden kanssa

Verkkotallenteiden katsominen ei onnistu:

Jos tallenteiden katsominen ei onnistu, tarkista, että netti toimii. Verkkotallenteiden katsominen vaatii nettiyhteyden.

Tallenne loppuu kesken:

Luultavasti ohjelma on myöhästynyt aikataulusta. Ohjelmien tallennuksiin on valmiiksi lisätty jonkin verran lisäaikaa alkuun ja loppuun, mutta pidempi viive lähetysajassa voi katkaista ohjelman tallenteen loppuosan.

Tallenteen laatu on huono:

Tarkista ensin käyttämäsi nettiyhteyden nopeus. Toimiakseen sujuvasti, DNA TV tarvitsee sekä älypuhelimessa että tabletissa vähintään 2 Mbit/s -nopeuden. Minimivaatimus laajakaistayhteyden verkkoyhteydelle on noin 1,5 Mbp/s.
Joskus myös alkuperäisessä kuvanlaadussa on puutteita. Tällöin kuva toistuu samantasoisena myös DNA TV -palvelussa.
Tee tarvittaessa netin nopeustesti.

Tallenteet ovat kadonneet:

Toisinaan sovellus voi olla kirjannut käyttäjän ulos palvelusta. Tämä selviää käymällä ”Käyttäjän tiedot" -näkymässä. Tallenteet näkyvät vain kirjautuneille käyttäjille.

Tarvittaessa palvelun tai laitteen uudelleenkäynnistys ja uusi kirjautuminen saattavat palauttaa tallenteet näkyviin.

Kovalevytallenteiden tekeminen tai katsominen ei onnistu:

Kovalevytallenteita voi tehdä ja katsella vain, jos käytössä on DNA TV -kovalevy. Ohjelmia ei voi tallentaa muille kovalevyille. Tarvittaessa tarkista USB-johdon liitännät viihdeboksin ja kovalevyn välillä, sekä nettiyhteytesi. Kirjaudu ulos DNA TV -sovelluksesta ja takaisin sisään. Tämä tehdään Asetukset-valikossa.

Minkälainen kovalevy DNA viihdeboksiin sopii?

Irrallisia kovalevyjä voi käyttää Android TV -sovellusten yms. kanssa (esim. valokuvien katseluun) kytkemällä erikseen ostettavan kovalevyn laitteessa olevaan USB-liittimeen.

DNA viihdeboksi (Hubi 1.0) -laitteelle peruskanavien ja maksukanavien tallennusta varten voit liittää myös vain sille suunnitellun kovalevyn (yhteensopivan kovalevyn voi ostaa erikseen DNA:lta).

IPTV-kanavien tallentaminen ei ole tuettu.

Kovalevyä ei löydy

Kovalevytoiminnallisuudet näkyvät viihdeboksilla vain, jos kovalevy on kytketty viihdeboksiin. Jos kovalevy on kytketty, mutta kovalevytoiminnallisuudet eivät näy, kannattaa tehdä seuraavat toimenpiteet:

• Irrota kovalevyn johto viihdeboksista ja kytke se uudelleen. Viihdeboksi löytää kovalevyn muutaman minuutin sisällä.
  • Käynnistä viihdeboksi uudelleen niin, että sammutat laitteen ensin kunnolla painamalla virtanäppäintä pitkään. Lyhyt virtanäppäimen painallus asettaa laitteen vain stand by -tilaan.
  • Alusta kovalevy uudelleen > Huom! Tätä kannattaa kokeille vasta viimeisenä keinona, koska toiminne poistaa vanhat tallenteet.

Huom! On hyvä huomioida, että kovalevytallenteet ovat laitekohtaisia, eli vanhat tallenteet eivät toimi uudella kovalevyllä, jos se vaihdetaan.

Sarjan kaikkien jaksojen tallentaminen ei onnistu kovalevylle

Kovalevyn nykyisissä toiminnallisuuksissa jatkuva tallennus ei ole tuettu. Ohjelmia voi tallentaa vain asettamalla ne yksittäin tallentumaan.

En löydä Time Shift -toiminnallisuutta kovalevyllä

Kovalevyn nykyisissä toiminnallisuuksissa ns. Time Shift eli ajan siirto ei ole tuettu.

DNA kaukosäätimen yleisimpien painikkeiden toiminnot