DNA TV Viihdekirjaston tuki

Viihdekirjasto sisältyy DNA TV -tilauksiin, jotka sisältävät DNA viihdeboksin käytön, sekä vanhempiin DNA TV -mobiili tilauksista ilman lisämaksua. DNA TV Viihdekirjasto on poistunut uusmyynnistä DNA TV -mobiili tuotteelta 1.6.2023.

Ohjevideot

DNA TV Viihdekirjasto

DNA TV ja viihdeboksi tilaukseen kuuluu DNA TV Viihdekirjasto, jonka monipuolista valikoimaa voit katsoa veloituksetta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten DNA TV Viihdekirjaston elokuvia voi katsella?

Löydät Viihdekirjaston DNA TV -palvelun valikon kautta.

DNA viihdeboksilla:
Pääset selaamaan Viihdekirjaston koko valikoimaa, kun valitset riviltä ensimmäisen Viihdekirjasto-kuvakkeen ”Kaikki elokuvat”. Voit selata elokuvia kategorioittain kaukosäätimen nuolipainikkeilla ylös ja alas sekä oikealle ja vasemmalle. Kategoria-näkymässä on katsotuimmat elokuvat jokaisen kategorian osalta. Valitsemalla rivin alusta pinkin kuvakkeen, pääset tarkastelemaan kategorian kaikkia elokuvia, esimerkiksi kaikkia toimintaelokuvia. Takaisin edelliseen näkymään pääset aina valitsemalla kaukosäätimen Menu-painikkeen alapuolelta nuolipainikkeen vasemmalle.

Valitse haluamasi elokuva, vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella ja valitse Katso.

Jos elokuvan kuvaus ei näy kokonaan, valitse kaukosäätimen nuolipainike alas ja kuvaus tulee kokonaan esille.

Minkälaisia ohjelmia DNA TV Viihdekirjasto sisältää?

DNA TV Viihdekirjastossa on n. 200 elokuvaa. Voit katsoa elokuvia silloin, kun haluat. Viihdekirjaston käyttö on maksuton. Elokuvien valikoimasta löytyy katsottavaa kaikille; aikaisempien vuosien menestyselokuvia, kriitikoiden suosikkeja, koko perheen elokuvia, romantiikkaa, komediaa, toimintaa. Herkullinen sekoitus elokuvia jokaiseen makuun.

Joka kuukausi valikoima päivittyy uusilla elokuvilla ja Viihdekirjastosta löytyy uutta katsottavaa kotisohvalla.