Mitä kannattaa katsoa juuri nyt:

Poimi tästä ajankohtaiset TV- ja viihdevinkit. Tiesitkö, että DNA:n asiakkaana
saat valitut kanavapaketit jopa 20% edullisemmin DNA Asiakasetuhintaan

Rockway x DNA

Rockway-sovellus on saatavilla DNA viihdeboksille! Kehity soittotaidossasi yli 15 000 opetusvideon avulla, jotka kattavat kaiken alkeista ammattilaisuuteen - ja melkein kaikille soittimille. DNA viihdeboksissa on Bang & Olufsenin optimoima sisäänrakennettu surround-äänijärjestelmä, joka tarjoaa unohtumattoman äänieläyksen. DNA viihdeboksilla saat musiikista ja opetusvideoista kaiken irti.

DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla
16,00 €/kk/24 kk

Tutustu ja tilaa

MTV Katsomo+ viihde ja urheilu - Penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

Tilaa MTV Katsomo+ viihde ja urheilu

Liiga
Liiga MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Urheilua

Huippu-urheilua joka lähtöön! Tutustu MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilun ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

Seuraavat urheilulähetykset

JÄÄKIEKKO

Liiga

Tappara ja Pelicans kohtaavat finaaleissa jo toisena peräkkäisenä keväänä. Uusi Suomen mestari on selvillä viimeistään toukokuun alussa, paras seitsemästä -ottelusarjan päätteeksi. Kaikkiin finaalipelien otteluihin tarttuu myös MTV Urheilun studio paikan päältä. 

19.4. Pronssiottelu: Kärpät–KalPa
20.4. Tappara–Pelicans
22.4. Pelicans–Tappara
24.4. Tappara–Pelicans
26.4. Pelicans–Tappara
28.4. Tappara–Pelicans (mahd. 5. finaali)
29.4. Pelicans–Tappara (mahd. 6. finaali)
2.5. Tappara–Pelicans (mahd. 7. finaali)

JALKAPALLO

Mestarien liiga

Toukokuussa jännitys tiivistyy entisestään, kun mukana on enää Euroopan neljä parasta joukkuetta taistelemassa kesäkuun 1. päivä ratkeavasta mestaruudesta. Välieriin etenevät joukkueet ratkeavat 16. ja 17. huhtikuuta pelattavissa puolivälierissä.

Viihdearvo on taattu, kun MTV Urheilun jalkapallostudion ovet avataan otteluiltoina klo 21.00. Peetu Pasanen, Mika Väyrynen, Antti Niemi, Jari Litmanen ja Juho Rantala sekä selostajat Tuomas Virkkunen, Kim Kallström ja Lauri Kottonen pitävät huolen illan tunnelmasta. 

30.4. ja 1.5. välierien 1. osaottelut
7. ja 8.5. välierien 2. osaottelut
1.6. loppuottelu

La Liga

La Ligan kausi huipentuu! Toukokuussa nautitaan vielä viisi täyttä kierrosta espanjalaista huippujalkapalloa, ja viimeinen kierros pelataan 26. toukokuuta. 

Serie A

Myös Italian pääsarjassa kauden päätöskierros pelataan 26. toukokuuta. Viikoittain lähetetään lisäksi kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

MOOTTORIURHEILU

MM-ralli

Rallin MM-sarjassa siirrytään sorakisojen pariin. Toukokuussa ajetaan kauden viides ralli Portugalissa ja kuudes Sardiniassa. Tähän mennessä kaudella suomalaiset ovat vieneet WRC-luokan voiton kaikissa kisoissa, joihin ovat osallistuneet: Esapekka Lappi Ruotsissa ja Kalle Rovanperä Keniassa. Kovaa tulosta odotetaan myös Portugalissa, jonka voittajasuosikki Rovanperä on kahdella peräkkäisellä Portugalin voitollaan.

MTV Katsomon monipuolinen lähetyskokonaisuus tarjoilee suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista. Lisäksi ralliviikonloppua rytmittävät studio-osuudet.

9.–12.5. Portugalin MM-ralli
30.5.–2.6. Sardinian MM-ralli

EM-ralli

Rallin EM-sarjassa karavaani matkaa Kanarian saarille, jossa kilpaillaan 2.–4. toukokuuta. Suomalaismenestystä sarjassa hakee Mikko Heikkilä.  Lähetykset esitetään suoratoistopalvelussa sekä MTV Max -kanavalla. 

Motocrossin MM-sarja

Toukokuussa on tarjolla kaksin kappalein Motocrossin MM-sarjan, MXGP:n, kilpailuja. MTV Katsomossa nähdään suorana kauden jokaisen kisaviikonlopun MM-sarjan pääluokan viimeinen kilpailu. 

12.5. Motocrossin MM-sarja: Espanja
19.5. Motocrossin MM-sarja: Ranska

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarjassa on vuorossa Belgiassa kisattava 6 Hours of Spa, joka ajetaan 11. toukokuuta.

ATP

Toukokuun tenniskattauksessa nähdään kolme massaturnausta. Kuukauden avaa Rooman huipputason ATP 1000 -turnaus, jossa mukana on viime vuoden tapaan Emil Ruusuvuori. Arne Six selostaa suomeksi turnauksen välierät ja finaalin.

MTV Katsomo tarjoilee ATP 1000- ja ATP 500 -luokkien turnauksista päälähetyksen rinnalla jatkossa myös lisälähetyksiä muilta kentiltä. Emil Ruusuvuoren ottelut pyritään aina tarjoamaan lisälähetyksinä, mikäli hän pelaa sellaisella kentällä, josta lisälähetys on tarjolla. Lisälähetyksiä seurataan ilman selostusta.

6.-13.5. ATP 1000: Rooma
19.-25.5. ATP 250: Geneve
19.-25.5. ATP 250: Lyon

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Timanttiliiga tarjoaa toukokuussa taatusti kiinnostavia kisoja, kun maailman huiput hakevat virettä kesän arvokisaputkeen. Toukokuussa MTV Katsomossa nähdään yhteensä neljä kisaa, joiden selostuksista vastaavat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Suomalaisten osallistuminen kisoihin vahvistuu myöhemmin. 

10.5. Timanttiliiga: Doha
19.5. Timanttiliiga: Rabat
25.5. Timanttiliiga: Eugene
30.5. Timanttiliiga: Oslo

World Athletics Continental Tour

Yleisurheilukattauksen täydentää World Athletics Continental Tour. MTV Katsomossa nähdään kaikki Suomen ulkopuolella kisattavat kultatason kisat sekä valikoituja hopea- ja pronssikisoja. Myös suomalaisia odotetaan lähtölistoilla nähtävän, mutta nämä vahvistuvat lähempänä kisoja.

17.5. Yleisurheilua: Andujar
18.5. Yleisurheilua: Chorzów
18.5. Yleisurheilua: Los Angeles
19.5. Yleisurheilua: Tokio
24.5. Yleisurheilua: Banská Bystrica
28.5. Yleisurheilua: Ostrava

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. 

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Elokuvat

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Uusia elokuvia MTV Katsomossa

Last Seen Alive
1.5. alkaen

Gerard Butlerin tähdittämä toimintapläjäys alkaa, kun Butlerin esittämän Willin vaimo katoaa jäljettömiin bensa-asemalta. Kun poliisista ei ole apua katoamisen selvittämisessä, ottaa Will ohjat omiin käsiinsä, ja hänet tempaistaan kaupungin alamaailmaan. Yhdysvallat 2022.

Once Were Brothers: Robbie Robertson and The Band
2.5. alkaen

Musiikkidokumentti Robbie Robertsonista ja hänen vaikutusvaltaisesta rockbändistään The Band, joka tunnetaan sekä omasta musiikistaan että Bob Dylanin säestäjänä. Dokumentin takana on Oscar-palkittu Daniel Roher. Kanada 2019.

Murhaoikeudenkäynti TikTokissa (The Idaho Murders: Trial by TikTok)
3.5. alkaen

Uunituoreessa dokumentissa Love Island UK:sta tuttu Zara McDermott matkustaa Idahoon perehtymään murhatapaukseen, jossa neljä osavaltion yliopiston opiskelijaa löytyi surmattuna omasta kodistaan marraskuussa 2022. Tapaus herätti ennennäkemättömän teoriatulvan TikTokissa, jossa sisällöntuottajat ympäri maailman yrittivät ratkaista tapausta – ilman vedenpitäviä todisteita. Kaikki, mitä poliisi lausui tai jätti lausumatta, poiki lisää spekulaatiota ja uusia videoita. Paikallinen poliisi sai yli 20 000 vihjettä tapaukseen liittyen, ja aiheesta tehdyillä TikTok-videoilla on yli 2 miljardia näyttökertaa. Iso-Britannia 2024.

Incel – naisvihaa ja väkivaltaa (The Secret World of Incels)
17.5. alkaen

Dokumentaristi Ben Zand tutkii vuoden ajan incelien maailmaa, ja pääsee myös kohtaamaan miehiä näppäimistöjen takaa. Incelit ovat tyypillisesti vihaisia ja turhautuneita miehiä, jotka ovat vakuuttuneet siitä, etteivät voi koskaan saada seksikumppania. Incel-kulttuuri kukoistaa etenkin internetin keskustelufoorumeilla, joiden entistä naisvihamielisemmät viestit kannustavat usein väkivaltaan ja jopa murhiin. Iso-Britannia 2022.

Come Out Fighting
24.5. alkaen

Toisen maailmansodan aikana amerikkalaislentäjä ammutaan alas Euroopassa, mutta hän onnistuu pelastautumaan laskuvarjolla. Ryhmä sotilaita lähetetään vihollislinjojen taakse pelastamaan kadonnut upseerinsa. Yhdysvallat 2022.

Muumipeikko ja pyrstötähti
29.5. alkaen

Uudistettu versio rakastetusta muumiklassikosta saapuu MTV Katsomoon. Vuoden 1993 animaatio on teknisesti päivitetty nykyaikaan, ja samalla elokuva on saanut täysin uuden äänimaailman.  Elokuva perustuu Tove Janssonin samannimiseen kirjaan vuodelta 1946. Suomi 2020.

Lapua 1976
30.5. alkaen

Neljällä Jussilla palkittu Lapua 1976 on tositapahtumiin perustuva tarina rakkaudesta, rohkeudesta ja toivosta. Menestyselokuva kertoo traagisesta ja tuhoisasta Lapuan Patruunatehtaan räjähdyksestä sekä tapahtumaketjusta, joka ravisteli eteläpohjalaista yhteisöä.  Pääosissa nähdään Linnea Leino (Tytöt tytöt tytöt), Konsta Laakso (Oma maa) ja Hannu-Pekka Björkman (Eläville ja kuolleille, Ihmisen osa). Suomi 2023.

Devotion
31.5. alkaen

Korean sodan aikaan sijoittuvassa sotaelokuvassa taistelulentäjä Tom Hudner tapaa Jesse Brownin, ryhmän ainoan mustan jäsenen, joka joutuu kestämään syrjintää ja rasismia joka taholla. Miehistä tulee paitsi läheiset ystävät, myös laivaston tunnetuimpiin kuuluva lentäjäkaksikko. Yhdysvallat 2022

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Sarjat

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita.

Uusia sarjoja MTV Katsomossa

Tukahduttava rakkaus (Smother)
kausi 3
1.5. alkaen

Irlantilaisen draamatrillerin kolmannella ja viimeisellä kaudella Grace palaa Lontooseen. Finn on raivoissaan koettelemuksesta, jonka hän on joutunut käymään läpi Ahernin perheen rehellisyydestä huolimatta. Val menee naimisiin salaperäisen Paulin kanssa, Anna ja Jenny etsivät johtolankoja Elainen talosta, ja Gabrielilla on jotain tunnustettavaa. Paljastuuko koko totuus Denisin kuolemasta vihdoin päätöskaudella? BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. 

The Real Housewives of New Jersey
kausi 14
6.5. alkaen

Uudet liittoumat ja ystävyyssuhteiden dynamiikka ovat keskiössä, kun The Real Housewives of New Jerseyn Teresa Giudice, Melissa Gorga, Dolores Catania, Margaret Josephs, Jennifer Aydin, Danielle Cabral ja Rachel Fuda palaavat jo 14. kauden jaksoin. Täydellisten naisten ystävinä nähdään tutut Jackie Goldschneider ja Jennifer Fessler.

Uudella kaudella todistetaan se, että ystävyys voi muuttua silmänräpäyksessä. Mehukkaita juoruja, draamaa, äänekkäitä riitoja ja erimielisyyksiä on enemmän kuin koskaan, ja Garden Staten naiset tukeutuvat ydinperheensä jäseniin tukea ja ymmärrystä kaivatessaan. Sarjaa julkaistaan jakso viikossa.

Kymmenen MTV:n alkuperäissarjan ykköskautta ma 6.5. alkaen

Miten hittisarja Roba alkoi? Entä millainen olikaan lukuisia palkintoja kahmineen komediasarja Sunnuntailounaan aivan ensimmäinen kausi? Muistatko Aallonmurtajan ykköskauden käänteet?MTV Katsomossa julkaistaan maksutta peräti kymmenen alkuperäissarjan ensimmäiset tuotantokaudet. Tuotantokausien kaikki jaksot julkaistaan katsottavaksi kerralla. Ei muuta kuin ahmimaan!

Julkaistavat sarjat ovat: Roba, Onnela, Hotel Swan Helsinki, Sunnuntailounas, Ex-Onnelliset, Paras vuosi ikinä, Aallonmurtaja, Hautalehto: Kylmä syli, Maria Kallio ja Karkurit. 

Vera
kausi 12
8.5. alkaen

Pääroolistaan etevänä mutta jurona rikostutkijana palkittu Brenda Blethyn pukeutuu jälleen klassiseen sadetakkiin ja hattuun paljastaakseen valheita, petoksia ja tappavia salaisuuksia. Hyvämaineisen poliisin yllätysmurha johtaa Veran odottamattomalle polulle. Mitä on tapahtunut myrskyn aikana hylätyn pikkuvauvan vanhemmille? Ann Cleevesin romaaneihin pohjautuva sarja sijoittuu Northumberlandin upeisiin maisemiin. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös kaikki aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomosta.

Trigger Point
kausi 2
10.5. alkaen

Brittitoimintadraaman toisella kaudella pommiteknikko Lana Washington (Vicky McClure) saapuu ensimmäisenä paikalle, kun keskellä Lontoota on räjähtänyt. Tämä on kuitenkin vasta alkua terrori-iskujen sarjalle. Lanan tiimi päätyy myös tekemään yhteistyötä kansallisen erikoisryhmän kanssa. Sarjan on luonut tähtituottaja Jed Mercurio (Bloodlands, Line of Duty). Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa.

After the Flood
kausi 1
13.5. alkaen

Jännittävä brittitrilleri sijoittuu katastrofaalisen tulvan runtelemaan kaupunkiin, jossa tuntematon mies löytyy hissistä kuolleena. Kunnianhimoinen konstaapeli Joanna Marshall (Sophie Rundle, Peaky Blinders) päättää selvittää, miten ja miksi mies on kuollut. Aiheuttiko tulvavesi todella hänen kuolemansa? Salaisuuksien vyyhti alkaa avautua, ja Jo huomaa haukanneensa ehkä liian suuren palan. Uunituore sarja kuuluu BritBoxin alkuperäistuotantoon. Sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi.

BMF
kausi 3
16.5. alkaen

Curtis "50 Cent" Jacksonin tosielämän inspiroima draama kahdesta veljeksestä vaikutusvaltaisen amerikkalaisen huumeliiga Black Mafia Familyn takana. Kolmannella kaudella Big Meechin ja Southwest T:n tarina saa jatkoa. Kaudella nähdään muun muassa Lil Baby, NE-YO ja 2 Chainz. Kauden kymmenen jaksoa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla. Myös edelliset kaudet ovat katsottavissa.

Kunnes kuolema meidät erottaa (Så länge vi lever)
kausi 1
19.5. alkaen

Tuore islantilainen draamasarja kertoo Betasta, vauva-arjen uuvuttamasta säveltäjästä, joka kaipaa entistä elämäänsä. Piristystä arkeen tulee yllättävältä taholta, kun parikymppinen Atli muuttaa Betan ja tämän aviomiehen kotiin lapsenhoitajaksi. Atli tutustuttaa heidät parisuhdepelien ja viettelytehtävien maailmaan, mutta voiko avioliittoa enää pelastaa? Maksutta sarjaa seurataan kolmen jakson viikkotahdilla perjantaisin.

Kolmiodraama Australia
kausi 1
21.5. alkaen

Kevään puhutuimman rakkausrealityn alkuperäisversio nähdään nyt Suomessa. Tekstiviesteillä ja puheluilla kumppaniehdokkaisiinsa tutustuu sarjan ensimmäisellä kaudella kuusi 28–32-vuotiasta australialaissinkkua. Sarjassa sinkut valitsevat kenen kanssa muuttavat saman katon alle – edessä on kuitenkin dramaattinen käänne, jonka myötä yksi on jäävä aina kolmanneksi pyöräksi. Kauden kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan MTV Katsomossa kerralla. Samaan aikaan Suomen Kolmiodraamassa on taukoviikko, joten mikä olisikaan parempi hetki tutustua, mistä menestysformaatti on saanut alkunsa. 

Minkä taakseen jättää (Unforgotten)
kausi 5
22.5. alkaen

Kriitikoiden ylistämän ja BAFTA-palkitun rikossarjan viidennellä kaudella rikostutkijakaksikkona nähdään Jessie James (Sinéad Keenan) ja Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar), joiden yhteistyö ei ala helpoimman kautta. Eräästä vanhasta mutta hiljattain remontoidusta talosta Lontoossa löytyy ruumis. Mutta onko kyseessä vanha murha 30-luvulta vai kenties tuoreempi tapaus? Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomosta.

Julkinen tuomio (Showtrial)
kausi 1
29.5. alkaen

Varakkaan kiinteistösijoittajan tytärtä Talitha Campbellia syytetään osallisuudesta yliopisto-opiskelija Hannah Ellisin murhaan. Seuraa oikeudenkäynti, jossa uhri, syytetty ja heidän perheensä ovat median silmien alla. Viisiosaisessa draamasarjassa seurataan tapauksen ratkeamista kummankin osapuolen näkökulmasta. Sarjan käsikirjoituksesta vastaa Ben Richards (Cobra, The Tunnel, Strike) ja ohjauksesta Zara Hayes (Tähtitytöt, Dian Fossey: Sumuisten vuorten salaisuudet). BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Rantabaari
kausi 6
31.5. alkaen

Rantabaarin kesä on jälleen tulvillaan rakkautta, raatoja ja savuavia raunioita. Alissa palaa aiheuttaen harmia Anssille. Kristan ympärillä kuohuu kuin skumppalasissa, kun Suvi, Sofia, Mikael ja Patrik yrittävät pysyä pinnalla elämänsä myrskyissä. Trissan keittiö kaipaa psykologia tai noitatohtoria, kun armoitettu yrittäjä Johanna johtaa bisnestä limoncellon ja karaoken voimin. Tule mukaan, sydänten pizzeria on jälleen auki! Neljä jaksoa viikossa perjantaisin 31.5. alkaen. Maksutta MTV Katsomossa yksi jakso päivässä maanantaista torstaihin 3.6. alkaen.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

V premium
 

V premium ja Viaplay täyttävät koko perheen toiveet.

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. Formula 1, NHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Viaplay Total, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tilaa V premium

MM-jääkiekko 2024 | Viaplay

Urheilu

V premium ja Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnassa ajankohtaista juuri nyt

Urheilua

Valikoidut ottelut ja tapahtumat V sport -kanavilla. Kaikki katsottavissa Viaplayssa. 

JALKAPALLO

EUROOPPA-LIIGA JA KONFERENSSILIIGA
2.5. Välierä: ottelu 1/2
9.5. Välierä: ottelu 2/2
22.5. Eurooppa-liigan loppuottelu
29.5. Konferenssiliigan loppuottelu

VALIOLIIGA
4.5. Liverpool - Tottenham
11.5. Man United - Arsenal
14.5. Tottenham - Man City
19.5. kauden päätöskierros

FA CUP
25.5. loppuottelu

BUNDESLIIGA
5.5. Frankfurt - Bayer Leverkusen
12.5. Bochum - Bayer Leverkusen
18.5. kauden päätöskierros

GOLF

MAJOR-TURNAUS
16.–19.5. PGA Championship

DP WORLD TOUR
2.–5.5. Volvo China Open
23.–26.5. Soudal Open
   
JÄÄKIEKKO

MM-kisat 
10.–26.5. Tsekki (Praha&Ostrava)

NHL 
Pudotuspelit ovat käynnissä

MOOTTORIURHEILU

F1
3.–5.5. Miami
17.–19.5. Imola
24.–26.5. Monaco

MOTOGP
10.-12.5. Ranska
24.–26.5. Katalonia

MUUT LAJIT

UFC
5.5. UFC 301

DARTS
23.5. Premier Leaguen finaali

Tutustu ja tilaa V premium

Fall Viaplayssa
Fall Viaplayssa

Elokuvat

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia

ELOKUVAT

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia - uusimmat Hollywood-leffat, koko perheen elokuvia ja eniten kotimaisia elokuvia. Uusia elokuvia ilmestyy palveluun joka viikko. Ajankohtaisia uutuuksia esimerkiksi nyt nämä:

The Equalizer 3

The Equalizer 3 on toiminta-, rikos- ja trillerielokuva. Tarinassa Robert McCall on kotiutunut Etelä-Italiaan, mutta hän huomaa paikallisten ystäviensä olevan rikollispomojen hallinnassa. Entinen palkkamurhaaja McCall kohtaa menneisyytensä taistellessaan italialaista mafiaa vastaan.

Nope

Nope on kauhu-, jännitys- ja scifi-elokuva. Tarinassa Hollywoodin eläintenhoitaja OJ ja hänen sisarensa Emerald alkavat havaita selittämättömiä ilmiöitä suurella Etelä-Kalifornian maatilallaan isänsä järkyttävän kuoleman jälkeen. Elokuvan pääosissa nähdään Daniel Kaluuya, Keke Palmer ja Steven Yeun. Ohjaajana toimii Jordan Peele.

After Ever Happy

After Ever Happy on draama- ja romanttinen elokuva. Tarinassa, kun shokeerava totuus parin perheistä paljastuu, nuoret rakastavaiset huomaavat, etteivät he olekaan keskenään niin erilaisia. Tessa ei ole enää sama viaton tyttö kuin silloin, kun hän tapasi Hardinin, eikä hän myöskään ole enää se sama paha poika, johon Tessa aikoinaan palavasti ihastui. Elokuvan pääosissa nähdään Hero Fiennes Tiffin ja Josephine Langford. Ohjaajana toimii Castille Landon.

BlackBerry

BlackBerry on elämänkerta-, komedia- ja draamaelokuva. Tarinassa seurataan koukuttavaa ja superhypetettyä pikkupuhelinta, joka saavutti välittömästi ikonisen aseman julkkisten ja finanssimogulien keskuudessa. Elokuva kuvaa BlackBerryn vaikutusta ja merkitystä yhteiskunnassa. Pääosissa nähdään Jay Baruchel, Glenn Howerton ja Matt Johnson. Ohjaajana toimii Matt Johnson.

Butcher's Crossing

Butcher's Crossing on draama- ja seikkailuelokuva. Tarina sijoittuu 1870-luvulle, jolloin nuori Harvard-pudokas matkustaa Coloradon erämaahan. Siellä hän liittyy puolustuskyvyttömien puhvelien metsästäjien joukkoon matkalle, joka vaarantaa hänen henkensä ja mielenterveytensä. Elokuvan pääosissa nähdään Nicolas Cage, Fred Hechinger, Rachel Keller ja Xander Berkeley. Ohjaajana toimii Gabe Polsky.

Tutustu ja tilaa V premium

Sarjat

Kaikki Viaplay-alkuperäissarjat

Sarjauutuuksia

Viaplay tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, pidä sarjamaraton silloin, kun haluat. Uutta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko – tutustu esimerkiksi näihin ajankohtaisiin uutuuksiin:

Alert: Missing Persons Unit - Kausi 2

Genre: toiminta / jännitys
MPU -tiimi siirtyy uuteen toimistoon. Siellä Jason ja Nikki tapaavat uuden pomonsa, joka haluaa tarkkailla tiukasti tiimin toimintaa, erityisesti arvaamatonta Jason Grantia. Jason ottaa tutkimuksiin avuksi vanhan ystävänsä, mestarihakkeri Wayne Pascalin, jonka kanssa hän työskenteli Afghanistanissa. Hän jättää kuitenkin kertomatta Nikkille, että Wayne on kaunis nainen. Tiimi työskentelee löytääkseen kadonneita tai siepattuja, ennen kuin on liian myöhäistä.

S.W.A.T. - kausi 7

Genre: toiminta / seikkailu
Pääsemme seuraamaan jälleen Hondoa ja hänen tiimiään S.W.A.T.-sarjassa. Kausi jatkaa siitä, mihin edellinen kausi koskettavasti päättyi: Hondo lopulta kosi Nichelleä.

Ghosts - kausi 3

Genre: komedia / fantasia
Pariskunta Samantha ja Jay päättivät muuttaa perimänsä valtavan ränsistyneen maalaiskartanon aamiaismajoitukseksi - ja oppivat, että sitä asuttavat talon kuolleiden asukkaiden henget. Uudella kaudella Jay ja Sam päättävät toteuttaa Jayn unelman ravintolan avaamisesta.

Ace of Base – All That She Wants

Genre: musiikki
Dokumentti kertoo kiehtovan tarinan siitä, kuinka isot unelmat, listaykköset ja suuret setelit törmäävät armottomiin takaiskuihin, ahdistukseen ja välirikkoihin. Kyseessä on vastustamaton tositarina bändistä, joka vastoin kaikkia odotuksia teki läpimurron, raivasi tietä ruotsalaiselle popmusiikille ja nousi listojen kärkiin ympäri maailmaa.

 

Tutustu ja tilaa V premium

Netflix

Netflix - Rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta.

Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman yhtäkään mainosta. Netflix tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tv-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Uusia sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun joka viikko. Katso missä tahansa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla tai DNA viihdeboksilla. Tilaa mikä tahansa Netflix-tuote DNA:n kautta ja maksat kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n palveluiden kanssa.

Tutustu ja tilaa Netflix

Mitä kannattaa katsoa juuri nyt?

Tulevan viikon kaikki ohjelmat ja DNA TV -palvelun kattavan ohjelmaoppaan löydät osoitteesta tvopas.dna.fi.

Ohjelmaoppaassa on kootusti niin peruskanavat kuin kanavapakettienkin ohjelmat, mukana koko DNA TV -palvelun ohjelmatarjonta.

 

Tutustu ohjelmatarjontaan

Tuhansia sovelluksia televisioon

Maksuttomia ja maksullisia viihde- ja hyötysovelluksia sekä pelejä. Esim. Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Disney+, Paramount+.
Kaikki nämä ja tuhannet muut maksuttomat ja maksulliset Android TV -sovellukset ovat ulottuvillasi DNA viihdeboksilla.

 

Usein kysyttyä

Voinko katsoa Amazon Prime -palvelun ohjelmia DNA viihdeboksilta?

Kyllä voit. Amazon Prime -tilaus tehdään suoraan palveluntarjoajalle ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Voinko ladata HBO Max -sovelluksen DNA viihdeboksille?

Kyllä voit. HBO Max -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen DNA viihdeboksin Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mistä löydän ajankohtaiset tarjoukset?

Kanavapakettien ja suoratoistopalveluiden ajankohtaiset tarjoukset löydät kanavapaketin hinnan yhteydessä.

DNA:n puhelinliittymä- tai netti-asiakkaana saat tv-ja suoratoistopalveluita edullisemmin asiakasetuhintaan; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu, MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde, V premium, DNA Mix 4, 8 tai 12, DNA S, DNA M, DNA L. Kun kirjaudut DNA:n sivuille (oikea yläkulma), näet asiakasetuhinnat kanavapakettien hinnoissa.

Muut DNA:n tarjoamat edut näet täältä: Asiakasedut

Voinko tilata Paramount+ -palvelun DNA:lta?

Paramount+ -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata Paramont+ -sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mikä on seuraava Kuukauden kanava?

Kuukauden kanava on joka kuukausi vaihtuva maksullinen kanava, jonka tarjoamme ilmaiseen katseluun asiakkaillemme. Tiedotamme Kuukauden kanavasta kaikille asiakkaillemme sähköpostitse jokaisen kuukauden vaihteessa ja siihen voi käydä tutustumassa myös osoitteessa https://www.dna.fi/kuukaudenkanava. Kuukauden kanava vaihtuu aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta