Mitä kannattaa katsoa juuri nyt:

Poimi tästä ajankohtaiset TV- ja viihdevinkit. Tiesitkö, että DNA:n asiakkaana
saat valitut kanavapaketit jopa 20% edullisemmin DNA Asiakasetuhintaan

Rockway x DNA

Rockway-sovellus on saatavilla DNA viihdeboksille! Kehity soittotaidossasi yli 15 000 opetusvideon avulla, jotka kattavat kaiken alkeista ammattilaisuuteen - ja melkein kaikille soittimille. DNA viihdeboksissa on Bang & Olufsenin optimoima sisäänrakennettu surround-äänijärjestelmä, joka tarjoaa unohtumattoman äänieläyksen. DNA viihdeboksilla saat musiikista ja opetusvideoista kaiken irti.

DNA TV ja viihdeboksi kaiuttimilla
16,00 €/kk/24 kk

Tutustu ja tilaa

MTV Katsomo+ viihde ja urheilu - Penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

Tilaa MTV Katsomo+ viihde ja urheilu

Liiga
Liiga MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Urheilua

Huippu-urheilua joka lähtöön! Tutustu MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilun ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

Seuraavat urheilulähetykset

Liiga

Huhtikuun tullen Liigan pudotuspeleissä laitetaan toden teolla isompaa vaihdetta silmään, kun puolivälierät vaihtuvat neljän parhaan kesken pelattaviin välieriin. Jopa uusi Suomen mestari saattaa olla jo huhtikuussa selvillä, jos ratkaisut syntyvät 4. tai 5. finaalissa. Kaikki kauden loppuhuipennuksen ottelut ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, minkä lisäksi luvassa on myös useita viikoittaisia ottelustudioita. MTV:n maksukanavilla nähdään joitakin otteluita.

20.3.–3.4. Puolivälierät
6.–18.4. Välierät
20.4.–4.5. Finaalit

Mestis

Mestiksessä pelataan valtavin panoksin: jaossa ovat sekä mestaruus että karsintojen toisen kierroksen voittajalle annettava viimeinen sarjapaikka ensi kaudelle. Kaikki Mestiksen pudotuspeli- ja karsintaottelut ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Myös MTV Urheilun tiimi seuraa ottelustudion kera suurinta osaa finaaliotteluista.

30.3.–11.4. Karsintojen 2. kierros
27.3.–6.4. Välierät
8.–20.4. Finaalit

Sveitsin liiga

Pudotuspelit tiivistyvät välierä- ja finaalivaiheisiin Sveitsissä. MTV Katsomo tarjoilee kattavasti suomeksi selostettuja pelejä läpi pudotuspelien aina mestaruusjuhliin asti. Kaikki finaaliottelut kuuluvat tarjontaan. Ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

1.–14.4. Välierät
16.–30.4. Finaalit

SHL ja HockeyAllsvenskan

Ruotsin SHL:ssä siirrytään huhtikuun tullen puolivälierävaiheen ratkaisupelien kautta välieriin ja aina finaalivaiheeseen asti. Jos ratkaisu syntyy viiden finaalin aikana, kruunataan myös uusi Ruotsin mestari huhtikuussa. MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella on katsottavissa suoratoistopalvelusta kattavasti pelejä, ja myös kaikki finaaliottelut kuuluvat tarjontaan. Suomeksi selostettuja otteluita esitetään myös MTV:n maksukanavilla.

Lisäksi MTV Katsomossa nähdään suomeksi selostettuina lähetyksinä Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason, HockeyAllsvenskanin finaalien ratkaisupelejä. Otteluiden määrä riippuu siitä, monellako voitolla sarja ratkeaa. Panoksena otteluissa on nousu ensi kaudeksi pääsarja SHL:ään.

SHL

21.3.–3.4. Puolivälierät
5.–18.4. Välierät
20.4.–4.5. Finaalit

HockeyAllsvenskan

Pe 26.4. mahdollinen 5. finaali
Su 28.4. mahdollinen 6. finaali
Ti 30.4. mahdollinen 7. finaali

NHL

Runkosarja huipentuu huhtikuun 18. päivä pelattavaan päätöskierrokseen, jota seurataan MTV Urheilun ottelustudion kera. Myös runkosarjan jälkeen käynnistyviä pudotuspelejä nähdään MTV Katsomossa ja MTV Subilla. Luvassa on 3–4 suoraa ottelulähetystä pudotuspelien kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta sekä kesäkuussa pelattavien Stanley Cup -finaalien ratkaisuottelut, eli pelit 4–7. 

La 6.4. klo 20.00 Pittsburgh – Tampa Bay
La 13.4. klo 21.30 Dallas – Seattle

JALKAPALLO

Mestarien liiga

Mestarien liigassa lämpö nousee, kun jäljellä on enää Euroopan kahdeksan parasta seurajoukkuetta. Odotetusti isot jatkoivat matkaansa kohti kesäkuun Wembleyn finaalia: Manchester City, Bayern München, Real Madrid, PSG, Barcelona ja Dortmund etenivät lopulta isoimmilla marginaaleilla puolivälieriin. Yksi tiukimmille joutuneista jäteistä oli Arsenal, joka onnistui vaivoin rangaistuspotkujen jälkeen kääntämään Porton etumatkan edukseen. Samoin draamaa riitti Madridin illassa, kun kenties neljännesvälierien suurimmaksi yllättäjäksi kammennut Atletico Madrid kiri Interin otteluparin aikana saavuttaman 2–0 johtoaseman kiinni. Siihen vaadittiin pitkä ilta, jonka suurimmaksi sankariksi nousi kaksi pilkkua torjunut Atletico-maalivahti Jan Oblak. Samalla nähtiin varoitus siitä, mihin Diego Simeonen suojatit pystyvät etenkin kotikentällään. Odotettavissa on kihelmöivä taistelu neljästä välieräpaikasta, kun Euroopan mahtijoukkueet mittaavat virettään. 

Viihdetakuu on taattu, kun MTV Urheilun jalkapallostudion ovet avataan otteluiltoina klo 21.00. Peetu Pasanen, Mika Väyrynen, Antti Niemi, Jari Litmanen ja Juho Rantala sekä selostajat Tuomas Virkkunen, Kim Kallström ja Lauri Kottonen pitävät huolen illan tunnelmasta. Kaikki ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

9.–10.4. Puolivälierien 1. osaottelut
16.–17.4. Puolivälierien 2. osaottelut

La Liga

Jalkapallon ystävää hemmotellaan Espanjan kentillä. Huhtikuussa Madrid isännöi kevätkauden suurinta ottelua, El Clasicoa, jossa Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen Santiago Bernabeulla. Los Blancosin superhankinta Jude Bellingham ei olisi voinut jättää isompaa jälkeä elämänsä ensimmäiseen klassikkoon, kun hän käänsi lokakuussa kahdella maalillaan ottelun Realille. Syyskauden kohtaamisen jälkeen asetelma sarjassa on kääntynyt yhä vahvemmin Carlo Ancelottin luotsaaman Realin eduksi, mutta on kiinnostavaa nähdä, miten Barcelonassa Xavilta vastuuta saaneet supertalentit, Lamine Yamal ja Pau Cubarsi uusimpina niminä, pystyvät haastamaan vakuuttavasti kohti mestaruutta etenevän Los Blancosin. MTV Urheilun jalkapallostudio virittäytyy El Clasicon tunnelmaan ja seuraa ottelun käänteitä läpi illan. Huhtikuun derbykattaus tarjoilee viikkoa myöhemmin myös Espanjan kauneimmaksi kutsutun jalkapallo-ottelun, Sevillan derbyn, jossa Real Betis isännöi Sevillaa.

Kaikki La Ligan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

21.4. Real Madrid – Barcelona
28.4. Real Betis – Sevilla

Serie A

Vaikka mestaruustaistelu on kääntymässä vahvasti esiintyneen Interin eduksi, riittää etenkin europaikkojen osalta pelattavaa ja putoamiskamppailussa jännitettävää. Myös pääkaupungin joukkueet, AS Roma ja Lazio, pyrkivät varmistelemaan asemiaan eurokentille ja Rooman derby voi ratkaista jopa arvokkaan Mestarien liigaan oikeuttavan sijoituksen kohtalon – vai lipuuko se molempien roomalaisten ulottumattomiin, kun Bologna on ollut yllättäen sitkeästi kiinni neljännessä sijassa? Milanossa jättiläiset AC Milan ja Inter Milan iskevät yhteen kauden toisessa Milanon derbyssä. Rossonerillä on kasvojenpesun paikka, kun syksyllä se nöyrtyi Interille peräti 5–1. 

Kaikki Serie A:n ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan myös MTV:n maksukanavilla.

7.4. Roma – Lazio
21.4. AC Milan – Inter

MOOTTORIURHEILU

MM-ralli

Huhtikuussa kisataan Kroatian asfaltilla kauden neljännessä rallissa. MTV Urheilun lähetyksissä rallin tapahtumia läpi viikonlopun purkaa asiantuntijavieras Janne Ferm, joka nappasi kartanlukijana Esapekka Lapin kanssa voiton tämän kauden Ruotsin MM-rallista. 

MTV Katsomon monipuolinen lähetyskokonaisuus tarjoilee suorana ja suomeksi selostettuna tärkeimmät tapahtumat kaikista kauden erikoiskokeista. Lisäksi ralliviikonloppua rytmittävät studio-osuudet. Kaikki MM-rallin pätkät ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Max -kanavalta.

18.4.–21.4. Kroatian MM-ralli

EM-ralli

Rallin EM-sarjan uusi kausi alkaa. Avausralli ajetaan huhtikuussa Unkarissa, ja yhteensä kausi tarjoilee kahdeksan kisaa. Sinivalkoista seurattavaa sarjaan tuo Mikko Heikkilä. Kaikki EM-rallin erikoiskokeet ovat katsottavissa suorana ja englanniksi selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetykset esitetään suoratoistopalvelussa sekä MTV Max -kanavalla. 

Motocrossin MM-sarja

Huhtikuu tarjoaa kaksi Motocrossin MM-sarjan, MXGP:n kilpailua Italiasta. MTV Katsomossa nähdään suorana jokaisen kisaviikonlopun MM-sarjan pääluokan viimeinen kilpailu. Englanninkieliset lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

Su 7.4. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Sardinia
Su 14.4. klo 18.00 Motocrossin MM-sarja: Trentino

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarjaa ajetaan niin ikään Italiassa. 6 Hours of Imola kisataan 21. huhtikuuta. Suora lähetys on katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu tilauksella suoratoistopalvelusta sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavalla.

TENNIS

ATP

Kevätaurinko paistaa myös tenniksessä, jossa siirrytään massakentille. Kauden ensimmäinen iso massaturnaus pelataan Monte Carlon glamourin keskellä, ja myös Emil Ruusuvuori on osallistumassa tähän huipputason ATP 1000 -turnaukseen. Huhtikuun viimeistelee vielä toinen ATP 1000 -turnaus Madridista. Tenniksen selostajakonkari Arne Six selostaa suomeksi molempien ATP 1000 -turnausten välierät ja finaalin. Yhteensä huhtikuussa seurataan kahdeksaa ATP-turnausta.

ATP-kiertueen kaksinpelien tapahtumat ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Lähetyksiä nähdään muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

1.-7.4. ATP 250: Houston
1.-7.4. ATP 250: Estoril
1.-7.4. ATP 250: Marrakech
7.-14.4. ATP 1000: Monte Carlo
15.-21.4. ATP 500: Barcelona
15.-21.4. ATP 250: München
15.-21.4. ATP 250: Bukarest
24.4.-5.5. ATP 1000: Madrid

YLEISURHEILU

Timanttiliiga

Maailman kovimmat yleisurheilijat kisaavat jälleen huhtikuusta alkaen Timanttiliigassa, jonka avauskisa käydään Xiamenissa Kiinassa lauantaina 20.4. Yleisurheilun kovimmalla kiertueella nähdään kauden aikana kaikkiaan 16 kisaa, joiden selostuksesta vastaavat pääselostajat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella suoratoistopalvelusta sekä MTV:n maksukanavilla.

La 20.4. klo 14.00 Timanttiliiga: Xiamen
La 27.4. klo 14.00 Timanttiliiga: Shanghai

World Athletics Continental Tour

MTV Katsomon yleisurheilukattauksen täydentää World Athletics Continental Tour. MTV Katsomossa nähdään kaikki Suomen ulkopuolella kisattavat kultatason kisat, sekä valikoituja hopea- ja pronssikisoja. Kesäkauden startti otetaan sunnuntaina 14.4. Botswanasta. Lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella suoratoistopalvelusta sekä MTV:n maksukanavilla.

Su 14.4. Yleisurheilua: Botswana
La 20.4. Yleisurheilua: Nairobi
Ti 30.4. Yleisurheilua: Huelva 

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Elokuvat

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Uusia elokuvia MTV Katsomossa

Muumi ja punainen pyrstötähti
1.4. alkaen

Eräänä päivänä Muumipeikko huomaa, että koko Muumilaakso on oudon, harmaan pölyn peitossa. Muumipapan avulla Muumipeikko ystävineen rakentaa lautan ja lähtee jännittävällä matkalle Yksinäisten Vuorten tähtitorniin. Matka on pitkä ja hankala - lähestyvä pyrstötähti tuo mukanaan katastrofeja. Kotimainen nukkeanimaatio alkuperäisen puolalaisen animaation pohjalta uudistettuna versiona. Suomi 2010.

Muumien taikatalvi
1.4. alkaen

Tänä talvena Muumipeikko ei haluakaan mennä talviunille vaan hän päättää tutkia talvea. Hän huomaa monia erilaisia kulkijoita, jotka odottavat erikoisvierasta nimeltään Joulu. Lämminhenkinen koko perheen elokuva ystävyydestä ja seikkailuista perustuu Tove Janssonin kirjaan Taikatalvi. Suomi 2017.

Wallander-elokuvia joka viikko:
5.4. Wallander: Kylähullu
14.4. Wallander: Veljekset
21.4. Wallander: Pimeys
28.4. Wallander: Afrikkalainen

Komisario Kurt Wallander ratkoo joka viikko uusia rikoksia, kun MTV Katsomossa julkaistaan Henning Mankellin ruotsalaisdekkareihin perustuvaa elokuvasarjaa. Etelä-Ruotsin synkissä maisemissa monimutkaiset tapaukset kietoutuvat Wallanderin henkilökohtaiseen elämään. Seuraavat osat nähdään MTV Katsomossa toukokuussa. Ruotsi 2005.

Beirut
14.4. alkaen

Libanonin sisällissodan aikaan sijoittuvassa poliittisessa trillerissä entinen diplomaatti Mason Skiles (Jon Hamm) värvätään takaisin palvelukseen, kun Beirutissa siepataan CIA:n työntekijä, ja sieppaajat suostuvat neuvottelemaan ainoastaan Skilesin kanssa. Kun Skiles saapuu Beirutiin, hän huomaa pian, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää, ja kaikki alueen valtapelurit pyrkivät suojelemaan omia intressejään kaikin keinoin. Yhdysvallat 2018. 

So Damn Easy Going (Så jävla easy going)
25.4. alkaen
MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalainen draamakomedia 18-vuotiaasta Joannasta, joka yrittää hankkia rahaa ja tapaa hurmaavan Audreyn, joka saa hänen sydämensä räjähtämään. Ruotsi 2022.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Becoming Elizabeth MTV Katsomossa
Becoming Elizabeth MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Sarjat

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita.

Uusia sarjoja MTV Katsomossa

Swimming with Sharks
1.4. alkaen

Inspiraationsa samannimisestä vuoden 1994 elokuvasta saaneen draamatrillerin Swimming with Sharks pääosia näyttelevät Kiernan Shipka (Mad Men) ja Diane Kruger (Kunniattomat paskiaiset) . Sarja kertoo nuoresta naisesta, joka sukeltaa Hollywood-kimalluksen pimeisiin kulisseihin vaativan studiopomon assistenttina. Kuusiosaisen sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa ja loput viikkoa myöhemmin.

Happy Valley, kausi
33.4. alkaen

Palkitun Happy Valleyn päätöskaudella Sarah Lancashire tekee paluun ylikonstaapeli Catherine Cawoodin rooliin. Catherine löytää ihmisen jäänteitä tyhjennetystä lammesta, mikä käynnistää tapahtumaketjun, joka johtaa hänet oudosti takaisin Tommy Lee Roycen (James Norton) luo. Vanhat haavat revitään auki, ja petokset ja salaisuudet paljastuvat. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Viimeinen Tango Halifaxissa (Last Tango in Halifax), kaudet 1-5
3.4. alkaen

Sally Wainwrightin (Happy Valley, Unforgiven) draamakomediassa nuoruudenihastukset Alan ja Celia löytävät toisensa uudestaan varttuneemmalla iällä, ja tunteet leimahtavat välittömästi. Sydäntä lämmittävässä tarinassa todellisen rakkauden polku on kaikkea muuta kuin tasainen, ja pari huomaa yllätyksekseen, että suurimpia esteitä heidän onnelleen luovat heidän omat perheensä. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kaudet julkaistaan kerralla.

Younger, kaudet 5-7
4.4. alkaen

Suositun Youngerin kaikki kaudet ovat nyt katsottavissa MTV Katsomossa. Kaudet 1–4 on julkaistu MTV Katsomo+ -tilauksella maaliskuussa, ja loput kolme kautta julkaistaan kerralla 4. huhtikuuta. Amerikkalainen draamakomediasarja kertoo vastaeronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan.

Younger jatkuu myös maksutta MTV Katsomossa. Kausi kolme alkaa 4.4. ja kausi neljä 18.4. Myös kaudet yksi ja kaksi ovat katsottavissa MTV Katsomosta maksutta.

Make It at Market, kausi 2
10.4. alkaen

Juontaja Dom Chinea ja asiantuntijaryhmä palaavat jälleen opastamaan menestyviksi yrittäjiksi mieliviä amatöörikäsityöläisiä ja näyttävät heille, miten tavallinen harrastus muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi. Parhaimmillaan neuvot voivat muuttaa osallistujien elämän. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

London Kills, kausi 3
10.4. alkaen

Suspects-menestyssarjan luojan London Kills on synkkä brittiläinen ykkösluokan rikossarja. Kolmoskaudella Lontoon parhaat rikostutkijat selvittävät jälleen uutta murhasarjaa. Tutkimukset kuitenkin vihjaavat, että uhka tuleekin rikosylikomisario David Bradfordin (Housut pois! -elokuvasta tuttu Hugo Speer) johtaman tiimin sisältä, ja henkilökohtaiset elämät alkavat vaarallisesti kietoutua tapauksiin. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös edeltävät kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella.

Golden Boy, kausi 2
15.4. alkaen

Korhanin mahtisuvun elämää seurataan jälleen turkkilaisen draamasarjan tuoreella kaudella. Toisen kauden ensimmäiset 32 jaksoa julkaistaan MTV Katsomo+ -tilaajille kerralla. Maksutta MTV Katsomossa joka päivä uusi jakso. Toinen kausi saa jatkoa MTV Katsomossa kesäkuussa.

Unelmia Italiassa, kausi 1
11.4. alkaen

Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin pitkäaikaisen unelman toteuttamisesta kertova Unelmia Italiassa vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin. Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ovat ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti ja ostavat 200 vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta. Kakkoskotia remontoitaessa kärsivällisyyttä mitataan ja epätoivo nousee pintaan. Myös parisuhde on koetuksella, kun haaveet ja todellisuus eivät aina kohtaa. MTV Katsomo+ -tilaajille julkaistaan ensimmäisellä viikolla viisi jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. Maksutta MTV Katsomossa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. Yhteensä jaksoja on 15.

Stath Lets Flats, kaudet 1-3
17.4. alkaen 

Stath on epätoivoinen todistaakseen, että pystyy pyörittämään liiketoimintaa sen jälkeen, kun hänen omalaatuinen isänsä jää eläkkeelle. Ainoa ongelma on, että Stath on surkea vuokraamaan asuntoja. Hänen ainoat tukijansa ovat kyvyttömyydestään huolimatta tanssijan urasta haaveileva sisko Sophie ja ujosteleva työkaveri Al. Palkittua brittiläistä komediasarjaa tähdittävät sisarukset Jamie ja Natasia Demetriou sekä Al Roberts.  

Three Girls, kausi 1
17.4. alkaen

Three Girls on tositarina kolmesta tytöstä, jotka joutuvat seksuaalisen hyväksikäytön ja ihmiskaupan uhreiksi. Sarja on tehty tiiviissä yhteistyössä Pohjois-Englannin Rochdalea vuonna 2012 järkyttäneen tapauksen uhrien ja heidän perheidensä kanssa. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Bäckström, kausi 3
24.4. alkaen

Ruotsalaisen rikossarjan uusimmalla kaudella Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) käsittelee ainoaa ratkaisematonta tapaustaan, lapsuudenrakkautensa Sallyn murhaa. Bäckström matkustaa Palma de Mallorcalle toivoen löytävänsä sieltä johtolankoja. Pian Bäckströmillä on kuitenkin uusi tapaus käsissään, kun mies löydetään murhattuna hotellin uima-altaasta. Bäckströmin tutkintaryhmä matkustaa Tukholmasta apuun, ja paikalle saapuu myös Toivonen (Pekka Strang) tarkoituksenaan hakea Bäckström takaisin Tukholmaan. Ensimmäisellä viikolla jaksoja julkaistaan kolme, sen jälkeen yksi viikossa. Yhteensä jaksoja on kuusi. Myös aiemmat kaudet ovat katsottavissa MTV Katsomossa.

Paratiisin jälkeen (Beyond Paradise), kausi 2
24.4. alkaen

Murha paratiisissa -sarjan spin-off Paratiisin jälkeen palaa tuoreella toisella kaudella. Shipton Abbott pitää rikoskomisario Hymphrey Goodmanin (Kris Marshall) tiimeineen kiireisenä uudella hämmentävällä rikoksella jokaisessa jaksossa. Samaan aikaan Humphreyn ja Marthan (Sally Bretton) matka omanlaisensa perheen löytämiseksi jatkuu, kun he tutkivat mahdollisuutta ryhtyä sijaisvanhemmiksi. BritBoxin tarjontaan kuuluvan sarjan koko kausi julkaistaan kerralla. Myös ensimmäinen kausi on katsottavissa MTV Katsomo+ -tilauksella. 

MTV-alkuperäissarja Karkurit, kausi 2
25.4. alkaen

Karkureita paikantavasta poliisin erikoisyksiköstä ja lain kouraa pakenevista rikollisista kertova MTV-alkuperäissarja Karkurit saa odotettua jatkoa. Karkureiden toisella kaudella sarjamurhaaja JP Sirén ei jätä Karita Tulikorpea rauhaan. Karkuritiimi on saanut uuden johtajan, kun eläköityneen Ritolan tilalle on palkattu vähintäänkin yhtä jämäkkä Riikka Bruun. Karkuritiimi jäljittää kauden aikana muun muassa vanhoja tuttujaan, terroristeja sekä ryöstäjää, joka onkin syyllistynyt johonkin suurempaan kuin vain taidevarkauteen. Jokainen ryhmän jäsen joutuu arvioimaan omaa elämäänsä ja mitä vaarallinen työ merkitsee heille ja heidän läheisilleen. Sarjan päärooleissa nähdään Pirjo Lonka, Pelle Heikkilä, Matti Onnismaa, Deogracias Masomi, Anna Böhm ja Milka Ahlroth. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kaksi ensimmäistä jaksoa, sen jälkeen sarjaa seurataan yhden jakson viikkotahdilla. Yhteensä jaksoja on 10.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

V premium
 

V premium ja Viaplay täyttävät koko perheen toiveet.

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. Formula 1, NHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Viaplay Total, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tilaa V premium

formula1 | Viaplay
The F1 FORMULA 1 logo, F1 logo, F1, FORMULA 1, FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX and related marks are trademarks of Formula One Licensing BV, a Formula 1 company. All rights reserved.

Urheilu

V premium ja Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnassa ajankohtaista juuri nyt

Urheilua

Valikoidut ottelut ja tapahtumat V sport -kanavilla. Kaikki katsottavissa Viaplayssa. 

JALKAPALLO

EUROOPPA-LIIGA JA KONFERENSSILIIGA
11.4. Puolivälierät: ottelut 1/2
18.4. Puolivälierät: ottelut 2/2

VALIOLIIGA
3.4. Man City - Aston Villa
4.4. Chelsea - Man United
7.4. Man United - Liverpool
13.4. Arsenal - Aston Villa
20.4. Tottenham - Man City
27.4. Tottenham - Arsenal

BUNDESLIIGA
6.4. Union Berlin - Bayer Leverkusen
14.4. Bayer Leverkusen - Werder Bremen
21.4. Dortmund - Bayer Leverkusen
27.4. Bayer Leverkusen - Stuttgart

DAMALLSVENSKAN
13.4. kausi alkaa


 GOLF

DP WORLD TOUR
18.–21.4. Korea Championship
25.–28.4. Championship in Japan


JÄÄKIEKKO

NHL 
6.4. Pittsburgh – Tampa Bay
13.4. NY Rangers – NY Islanders, Colorado – Winnipeg
22.4. Pudotuspelit alkavat

MOOTTORIURHEILU

F1
5.–7.4. Japani
19.–21.4. Kiina

MOTOGP
5.-7.4. Argentiina
12.–14.4. USA
26.–28.4. Espanja

TALVIURHEILU

KOTIMAAN KISAT
6.–7.4. Hiihdon Suomen Cup, Rovaniemi

MUUT LAJIT

UFC
13.4. UFC 300

Tutustu ja tilaa V premium

Fall Viaplayssa
Fall Viaplayssa

Elokuvat

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia

ELOKUVAT

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia - uusimmat Hollywood-leffat, koko perheen elokuvia ja eniten kotimaisia elokuvia. Uusia elokuvia ilmestyy palveluun joka viikko. Ajankohtaisia uutuuksia esimerkiksi nyt nämä:

Expend4bles

Genre: Toiminta/Seikkailu/Jännitys

The Expendables on aseistettu kaikin mahdollisin keinoin ja taistelutaidoin, kun tämä maailman viimeinen puolustuslinja kutsutaan tulitaistoon. Ryhmän uudet jäsenet tuovat taidoillaan "uudelle verelle" kuitenkin täysin uuden merkityksen.

Pääosissa: Jason Statham, Sylvester Stallone, Curtis "50 Cent" Jackson, Tony Jaa, Megan Fox, Dolph Lundgren, Randy Couture, Andy Garcia.

Talk to Me

Genre: Jännitys/Kauhu

Kaveriporukka huomaa voivansa saada yhteyden henkimaailmaan palsamoidun käden avulla. Yksi nuorista menee lopulta liian pitkälle ja päästää valloilleen kammottavia yliluonnollisia voimia.

Pääosissa: Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji, Miranda Otto.

Gran Turismo

Genre: Toiminta/Seikkailu/Draama

Uskomattomaan tositarinaan pohjautuva kertomus työväenluokkaisesta tietokonepelaajasta ja häntä auttavista epäonnistuneesta entisestä rallikuskista ja idealistisesta moottoriurheilupomosta. He ovat valmiita riskeeraamaan kaiken tavoitellessaan menestystä huippuautourheilussa.

Pääosissa: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell.

Maggie Moore(s)

Genre: Komedia/Rikos/Mysteeri

Omituinen kaksoismurha hiljaisessa aavikkokaupungissa saa poliisipäällikkö Jordan Sandersin järkyttymään. Kahdella naisella ei näennäisesti ole mitään yhteyttä toisiinsa – paitsi että kummankin nimi on Maggie Moore. Tutkinta monimutkaistuu entisestään, kun Sanders aloittaa romanttisen suhteen uteliaan naapurin, Ritan, kanssa.

Pääosissa: Jon Hamm, Tina Fey, Micah Stock, Nick Mohammed.

Tutustu ja tilaa V premium

Sarjat

Kaikki Viaplay-alkuperäissarjat

Sarjauutuuksia

Viaplay tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, pidä sarjamaraton silloin, kun haluat. Uutta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko – tutustu esimerkiksi näihin ajankohtaisiin uutuuksiin:

The Good Doctor, kausi 7

Shaun Murphy on nuori, lahjakas kirurgi, jolla on autismi ja savant-oireyhtymä. Hän työskentelee väsymättä kollegoidensa kanssa pelastakseen ihmishenkiä.
Pääosassa: Freddie Highmore

All and Eva, kausi 1
Genre: Komedia/Draama

Eva ei usko rakkauteen. Hän kuitenkin kohtaa sen, juuri kun sitä vähiten odottaa. Mukana on pieni ongelma: hän on raskaana. Evan ihastuksen kohde ei tiedä sitä, ja tämän lisäksi miehellä ei ole aavistustakaan siitä, että hän on tulevan vauvan isä. Koskaan ei kuitenkaan tunnu olevan sopiva hetki kertoa asiasta. Aika kuluu ja Evan vatsa kasvaa, aivan kuten hänen rakkautensa miestä kohtaan. Samoin valheet.

Pääosissa muun muassa Tuva Novotny, Sissela Kyle, Jason Diakité.

Norjalaisia rikostarinoita, kausi 5
Genre: True Crime

Dokumenttisarja Norjan kuuluisimmista rikoksista, joita käyvät läpi tutkinnassa mukana olleet ihmiset. Sarja valottaa uusia puolia murhatutkintaan ja keinoihin, joilla syyllisiä etsitään.

Muita uutuuksia

Goliath: kaudet 1-4
Upload: kausi 1
Modern Love: kaudet 1-2

 

Tutustu ja tilaa V premium

Netflix

Netflix - Rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta.

Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman yhtäkään mainosta. Netflix tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tv-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Uusia sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun joka viikko. Katso missä tahansa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla tai DNA viihdeboksilla. Tilaa mikä tahansa Netflix-tuote DNA:n kautta ja maksat kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n palveluiden kanssa.

Tutustu ja tilaa Netflix

Mitä kannattaa katsoa juuri nyt?

Tulevan viikon kaikki ohjelmat ja DNA TV -palvelun kattavan ohjelmaoppaan löydät osoitteesta tvopas.dna.fi.

Ohjelmaoppaassa on kootusti niin peruskanavat kuin kanavapakettienkin ohjelmat, mukana koko DNA TV -palvelun ohjelmatarjonta.

 

Tutustu ohjelmatarjontaan

Tuhansia sovelluksia televisioon

Maksuttomia ja maksullisia viihde- ja hyötysovelluksia sekä pelejä. Esim. Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Disney+, Paramount+.
Kaikki nämä ja tuhannet muut maksuttomat ja maksulliset Android TV -sovellukset ovat ulottuvillasi DNA viihdeboksilla.

 

Usein kysyttyä

Voinko katsoa Amazon Prime -palvelun ohjelmia DNA viihdeboksilta?

Kyllä voit. Amazon Prime -tilaus tehdään suoraan palveluntarjoajalle ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Voinko ladata HBO Max -sovelluksen DNA viihdeboksille?

Kyllä voit. HBO Max -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen DNA viihdeboksin Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mistä löydän ajankohtaiset tarjoukset?

Kanavapakettien ja suoratoistopalveluiden ajankohtaiset tarjoukset löydät kanavapaketin hinnan yhteydessä.

DNA:n puhelinliittymä- tai netti-asiakkaana saat tv-ja suoratoistopalveluita edullisemmin asiakasetuhintaan; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu, MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde, V premium, DNA Mix 4, 8 tai 12, DNA S, DNA M, DNA L. Kun kirjaudut DNA:n sivuille (oikea yläkulma), näet asiakasetuhinnat kanavapakettien hinnoissa.

Muut DNA:n tarjoamat edut näet täältä: Asiakasedut

Voinko tilata Paramount+ -palvelun DNA:lta?

Paramount+ -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata Paramont+ -sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mikä on seuraava Kuukauden kanava?

Kuukauden kanava on joka kuukausi vaihtuva maksullinen kanava, jonka tarjoamme ilmaiseen katseluun asiakkaillemme. Tiedotamme Kuukauden kanavasta kaikille asiakkaillemme sähköpostitse jokaisen kuukauden vaihteessa ja siihen voi käydä tutustumassa myös osoitteessa https://www.dna.fi/kuukaudenkanava. Kuukauden kanava vaihtuu aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta