Mitä kannattaa katsoa juuri nyt:

Poimi tästä ajankohtaiset TV- ja viihdevinkit. Tiesitkö, että DNA:n asiakkaana
saat valitut kanavapaketit jopa 20% edullisemmin DNA Asiakasetuhintaan

MTV Katsomo+ viihde ja urheilu - Penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti.

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa huippu-urheilun lisäksi runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta; draamasarjoista komediaan, leffoista lastenohjelmiin. Tilaukseen sisältyvästä MTV Katsomo -suoratoistopalvelusta voit katsoa ohjelmia silloin, kun haluat koko EU:n alueella, myös ilman nettiyhteyttä. Katso vaikka suosikkisarjasi koko tuotantokausi yhdellä kertaa tai urheilun huippu-hetket livetapahtumien jälkeen.

Tilaa MTV Katsomo+ viihde ja urheilu

Mestarien liiga
Mestarien liigaa MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Urheilua

Huippu-urheilua joka lähtöön! Tutustu MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilun ajankohtaisiin urheiluvinkkeihin.

Urheilu

Liiga

Marraskuussa Liiga-kalenteri tarjoilee kaikkiaan 60 kuumaa ottelua. Myös juhlahumua riittää, sillä perjantaina 17.11. pelataan SaiPan 75-vuotisjuhlaottelu HIFK:ta vastaan. Viikkoa myöhemmin 24.11. puolestaan pelataan JYPin 100-vuotisjuhlaottelu JYP–KalPa.

Kaikki Liiga-ottelut ja oheisohjelmat ovat katsottavissa suorana ja selostettuna suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. MTV:n maksukanavilla nähdään lähtökohtaisesti noin kolme suoraa ottelua viikossa. 

Marraskuun studiolliset ottelulähetykset:
2.11. HIFK–HPK
4.11. SaiPa–Tappara
16.11. JYP–Jukurit
18.11. HIFK–Tappara 
25.11. Pelicans–HIFK
30.11. HPK–Ilves

Mestis

Kuukauden studiollisessa ottelulähetyksessä seurataan tiistaina 14.11. klo 18.00 alkaen klassista tamperelais-turkulaista Mestis-kohtaamista KOOVEE–TUTO Hockey. Marraskuun yhteensä 43 ottelun joukkoon mahtuu myös mm. edelliskevään finaaliuusinta Ketterä–K-Espoo perjantaina 3.11. sekä tulikuuma Jokerit–K-Espoo perjantaina 17.11.

Kaikki Mestis-ottelut ovat katsottavissa suorana ja selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. MTV:n maksukanavilla nähdään lähtökohtaisesti noin kolme suoraa ottelua viikossa.

NHL

MTV Katsomossa nähdään marraskuussa neljä suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan pelattavaa ottelua tarunhohtoisesta NHL:stä. 

Selostajan tehtävissä vuorottelevat Jani Alkio, Sebastian Waheeb ja Julius Sorjonen, ja heidän rinnallaan selostamossa kuullaan NHL-kiekon huippuasiantuntijoita. MTV Urheilun NHL-asiantuntijatiimiin kuuluvat Sami Lepistö ja Janne Pesonen. Tiimiä vahvistaa syyskauden ajan myös mittavan NHL-uran tehnyt Leo Komarov. HIFK:ta edustava Komarov on mukana asiantuntijatiimissä loukkaantumisensa ajan. Ottelustudioita juontaa Jukka Lohva.

Läpi NHL:n runkosarjan MTV Katsomossa nähdään yksi viikoittainen suomeksi selostettu ottelu sekä kuukausittainen ottelustudio. Lisäksi tarjontaan kuuluu pudotuspeliotteluita ja kevään Stanley Cup -finaalien ratkaisevat ottelut. Kaikki lähetykset ovat katsottavissa MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV Sub -kanavalta.

Marraskuun NHL-ottelut:
4.11. klo 21.00 Edmonton–Nashville
12.11. klo 20.00 Florida–Chicago
17.11. klo 21.00 Toronto–Detroit
25.11. klo 20.00 NY Rangers–Boston

Naisten Liiga

MTV esittää yhteistyössä Jääkiekkoliiton kanssa valikoituja Naisten Liigan pelejä. Marraskuun otteluna MTV Katsomossa seurataan 25.11. klo 12.50 alkaen Kärpät–KalPa-ottelua. Selostajana on Miska Peltoniemi ja asiantuntijana selostamossa Annina Rajahuhta.

MTV:n esittämät Naisten Liigan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä lähtökohtaisesti muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

SHL

Ruotsin pääsarjaa seurataan viikoittain kahden suomeksi selostetun huippuottelun sekä kahden samaan aikaan esitettävän ruotsiksi selostetun ottelun verran. Pääselostajana on Teppo Laaksonen. 

Marraskuun ottelutarjontaan kuuluvat mm. viime kevään finaaliuusinta Skellefteå–Växjö 16.11. sekä suomalaispelaajia vilisevä Malmö–MoDo 18.11. Malmön suomalaisedustukseen kuuluvat Teemu Kivihalme, Janne Kuokkanen ja Lauri Pajuniemi. MoDon paidassa puolestaan pelaavat Sampo Ranta, Lassi Lehtinen ja Mikael Ruohomaa. 

Ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Suomeksi selostetut ottelut nähdään myös MTV:n maksukanavilla. 

Sveitsin liiga

Sveitsin liigasta nähdään läpi runkosarjan kaksi viikoittaista huippuottelua pääselostaja Julius Sorjosen johdolla. Marraskuussa luvassa on mm. suomalaisittain kiinnostavat ottelut Ambri-Piotta–Lugano 3.11. ja Geneve–Lugano 17.11. Jälkimmäisessä mukana on mahdollisesti jopa yhdeksän suomalaista, kuten Geneven mestarijoukkueen tutut nimet Valtteri Filppula, Sami Vatanen, Teemu Hartikainen ja Sakari Manninen.

Ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilla.

JALKAPALLO

Mestarien liiga

Taistelu Mestarien liigan arvokkaista kevään pudotuspelipaikoista ja matkasta kohti Wembleyn finaalia tiivistyy. Lohkovaiheessa edessä on neljäs ja viides ottelupäivä, joita seurataan MTV Urheilun pitkässä jalkapallostudiossa tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19.00 alkaen. Peetu Pasasen johtamassa koko illan studiossa ennakoidaan kaikkia illan kahdeksaa ottelua huippuasiantuntijoiden Mika Väyrysen, Antti Niemen, Jari Litmasen ja Mika Nurmelan kanssa. 

Kentällä kirkkaissa valoissa viihtyvät maailman parhaimmat pelaajat, kuten ennätyksiä takova Manchester Cityn Erling Haaland, Real Madridissa kannattajat maaleilla ja tuuletuksellaan hurmannut Jude Bellingham sekä PSG:tä kannatteleva Kylian Mbappe. Otteluiden viihdetakuu on taattu, kun lohkovaihetta edetään yli kolmen maalin ottelukohtaisella keskiarvolla.

Kaikki Mestarien liigan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta suorana ja suomeksi selostettuna MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Myös MTV:n maksukanavat lähettävät suoria otteluita jokaisena otteluajankohtana.

Poimintoja marraskuun huippuotteluista:
7.11. klo 19.45 Dortmund – Newcastle
7.11. klo 22.00 AC Milan – PSG
8.11. klo 22.00 FC Kööpenhamina - Manchester United
8.11. klo 22.00 Arsenal - Sevilla 

28.11. klo 22.00 PSG – Newcastle
28.11. klo 22.00 PSG – AC Milan – Dortmund
28.11. klo 22.00 Barcelona – FC Porto
29.11. klo 19.45 Galatasaray – Manchester United
29.11. klo 22.00 Real Madrid – Napoli

Aasian Mestarien liiga

Mestarien liigan kanssa samoina peliviikkoina pelattava Aasian Mestarien liiga ja sen eurooppalaiset supertähdet täydentävät seurajoukkueiden cup-mallisen jalkapallokokonaisuuden. Kaikki MTV:n lähettämät Aasian Mestarien liigan ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä MTV:n maksukanavilta.

La Liga

Marraskuu hemmottelee paikallisotteluiden ystäviä. Espanjan La Ligassa edessä on kauden ensimmäinen Sevillan derby. Yhdeksi jalkapallomaailman kauneimmista derbyistä nimitetyssä ottelussa Sevilla isännöi Real Betisiä 12. marraskuuta. 

Kaikki La Ligan ottelut ovat katsottavissa suorana suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan suoratoistopalvelun lisäksi MTV:n maksukanavilla.

Serie A

Italian pääsarjassa huomio kiinnittyy Roomaan, jossa Lazio ja AS Roma mittelevät pääkaupungin herruudesta 12. marraskuuta. Kuun huipentaa Derby D’Italia, jossa Italian kaksi suurinta, Juventus ja Inter, mittaavat paremmuutensa Torinon Allianz Stadionilla. Ottelu pelataan 26. marraskuuta.

Kaikki Serie A:n ottelut ovat katsottavissa suorana suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Viikoittain lähetetään myös kattavasti suomeksi selostettuja otteluita, joita seurataan suoratoistopalvelun lisäksi MTV:n maksukanavilla.

EURO 2024 -karsinnat

Marraskuussa jaetaan EM-karsintojen osalta viimeiset paikat Saksan 2024 -lopputurnaukseen. Jokaisesta lohkosta lopputurnaukseen etenee kaksi joukkuetta, ja viimeisten pelipäivien jännitys on taattu. MTV Katsomossa nähdään Huuhkajien otteluita lukuun ottamatta kaikki EM-karsintaottelut sekä maaotteluikkunassa pelattavat muut maaottelut. Valikoidut huippuottelut selostetaan suomeksi. Selostuksesta vastaavat Tuomas Virkkunen, Kim Kallström, Lauri Kottonen ja Tero Karhu.

Marraskuun jälkeen on selvillä 21 ensi kesän lopputurnaukseen etenevää maata. Jaossa on sen jälkeen vielä kolme kisalippua, jotka ratkotaan maliskuussa pelattavissa Nations Leaguen pudotuspeleissä.

Kaikki EM-karsintaottelut, pois lukien Suomen A-maajoukkueen otteet, ovat katsottavissa suorana suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ -tilauksella. Valikoidut ottelut esitetään myös MTV:n maksukanavilla.

16.–18.11. Ottelupäivä 9
19.–21.11. Ottelupäivä 10

MOOTTORIURHEILU

MM-ralli

Kauden päätösralli ajetaan Japanissa 16.–19. marraskuuta. Mukana voitosta kamppailevat myös suomalaiskuljettajat Kalle Rovanperä ja Esapekka Lappi. MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella katsottavissa ovat suorana ja suomeksi selostettuna kaikki erikoiskokeet sekä viikonloppua värittävät studio-osuudet. Lähetykset esitetään sekä suoratoistopalvelussa että MTV Max-kanavalla.

MM-rallin kausi 2024 käynnistyy MTV:llä tammikuussa 2024. MTV Katsomossa nähdään kauden kaikki kisat ja erikoiskokeet suorana ja suomeksi selostettuna.

Rallicrossin MM-sarja

Rallicrossin MM-sarja huipentuu. Luvassa on tuplaviikonloppu, sillä Hongkongissa kisataan sekä 11. että 12. marraskuuta. Mukana MM-hopeasta on taistelemassa suomalaiskuljettaja Niklas Grönholm. 

Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilta.

FIA WEC

Kestävyyskisojen WEC-sarja huipentuu. Kauden päätöskilpailu ”8 Hours of Bahrain” on katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilta. Karsinnat ajetaan pe 3.11. ja varsinainen kilpailu la 4.11. klo 12.30 alkaen.

AMERIKKALAINEN JALKAPALLO

NFL

Amerikkalaisen jalkapallon kausi kiihtyy. Jokaisella ottelulla on iso merkitys matkalla kohti tammikuun pudotuspeliasetelmia. Joka viikko MTV Katsomossa nähdään vähintään kuusi suoraa ottelua ja seitsemän tunnin NFL Redzone sunnuntai-iltaisin.

Marraskuussa NFL:ää pelataan myös kahtena peräkkäisenä sunnuntaina Saksassa. Hallitseva mestari Kansas City Chiefs kohtaa 5.11. klo 16.30 Frankfurtissa kauden kuumimpiin joukkueisiin kuuluvan Miami Dolhpinsin. Viikkoa myöhemmin 12.11. klo 16.30 New England Patriots kohtaa samalla stadionilla Indianapolis Coltsin.

Kaikki MTV:n esittämät ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella. Ottelut nähdään lähtökohtaisesti muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

TENNIS

WTA

Tenniskausi huipentuu lokakuun lopulla  Meksikon Cancunissa käynnistyvään WTA-finaaliturnaukseen, jonka välierät pelataan 4.11. ja finaaliottelut 5.11. 

Kaikki turnauksen ottelut ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella, minkä lisäksi lähetyksiä nähdään myös MTV:n maksukanavilla.

RAVIT

Raveja seurataan vuoden ympäri ja lähes päivittäin. Lähetykset ovat katsottavissa suoratoistopalvelusta MTV Katsomo+ Urheilu -tilauksella sekä muusta urheilutarjonnasta riippuen myös MTV:n maksukanavilla.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

Koputus | MTV Katsomo+ viihde ja urheilu
Koputus MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Elokuvat

MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta.

Elokuvat

Spaceship Earth
2.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Dokumentti kokeilusta Biosphere 2, jossa kahdeksan ihmistä muutti kahdeksi vuodeksi valtavaan lasikuplaan, joka simuloi elämää maapallolla. Kokeen tarkoituksena oli selvittää, miten ihmiset pärjäisivät avaruudessa. Dokumentin on ohjannut Matt Wolf. USA 2020.

White Riot
2.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Brittidokumentti Rock Against Racism -liikkeestä, joka sai monet 70-luvun englantilaisbändeistä ja -artisteista mukaan rasismin vastaiseen taisteluun. Dokumentti palkittiin Lontoon elokuvajuhlien dokumenttisarjan pääpalkinnolla. Britannia 2019.

Wrinkles The Clown
2.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Dokumentti YouTubessa tunnetusta Wrinkles-klovnista, jonka sanotaan olevan vuokrattavissa huonosti käyttäytyvien lasten pelottamiseksi kilteiksi. USA 2019.

Last Seen Alive
3.11. MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Kun Willin vaimo katoaa jäljettömiin bensa-asemalta, alkaa epätoivoinen jahti ja taistelu kelloa vastaan. Toimintaleffan pääosassa nähdään Gerard Butler. USA 2022.

Jouluksi kotiin
7.11. MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Musiikintäyteinen draama, jossa tunnettu artisti (Peter Jöback) vierailee jouluna lapsuudenkodissaan ja kohtaa vanhoja muistoja ja perhesalaisuuksia. Ruotsi 2019.

Stowaway
10.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Toimintatrilleri Bella Dentonista, joka yllättäen perii isältään huvijahdin. Bellan venereissu saa ikävän päätöksen, kun roistot kaappaavat aluksen. Bella on loukussa jahdilla avomerellä, mutta hän päättää ottaa tilanteen haltuunsa ja taistella tiensä vapauteen. Elokuvan on ohjannut musiikkivideoistaan tunnettu Declan Whitebloom. USA 2021.

Tarina Karl-Bertil Jonssonin jouluaatosta
17.11. MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Elokuvaversio ruotsalaisesta jouluklassikosta, jossa nuori Karl-Bertil inspiroituu sankaristaan Robin Hoodista ja haluaa levittää iloa joulunaikaan. Ruotsi 2021.

Koputus
22.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Sisarukset palaavat vuosien jälkeen lapsuudenkotiinsa tekemään vanhempiensa kuolinpesän selvitystä. Taloa ja sitä ympäröivää metsää varjostaa synkkä historia. Sisarukset eivät ole vierailleet talossa sen jälkeen, kun heidän isänsä löytyi sieltä raa’asti surmattuna ja heidän äitinsä julistettiin kadonneeksi. Pian he huomaavat, että metsä saa heidät käyttäytymään oudosti ja pimeyden laskeuduttua menneisyyden tapahtumat alkavat toistaa itseään. Elokuvan on ohjannut Joonas Pajunen ja Max Seeck. Pääosissa nähdään Pekka Strang, Inka Kallén ja Saana Koivisto. Suomi 2022.

Polta nämä kirjeet
24.11. MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Alex Schulmanin omakohtaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka. Rooleissa nähdään Asta August, Bill Skarsgård, Gustav Lindh, Sverrir Gudnason, Sten Ljunggren ja Marita Lindström. Ruotsi 2022.

Kupla
24.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Teini-ikäinen Eveliina tekee tarkkoja havaintoja vanhempiensa avioliitosta. Kun Eveliina sattumalta näkee äitinsä suutelevan toista naista, päättää hän puuttua tilanteeseen keinoja kaihtamatta. Eveliina uskoo, että paras keino saada vanhemmat lähentymään on heittäytyä ongelmanuoreksi. Elokuvan on ohjannut Aleksi Salmenperä. Pääosissa Stella Leppikorpi, Minna Haapkylä ja Tommi Korpela.

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

MTV-Alkuperäissarja Elämä on Laiffii
Matti Nykänen: Elämä on Laiffii MTV Katsomossa ja MTV:n maksukanavilla

Sarjat

Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita.

TV-sarjoja

We Hunt Together, kaudet 1-2
1.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Brittiläisessä rikossarjassa We Hunt Together entinen lapsisotilas Baba (Dipo Ola) ja psykopaatti Freddy (Hermione Corfield) kohtaavat sattumalta. Tapaaminen herättää himon, mikä luo heistä tappavan duon. Heidän peräänsä lähetetään epäsuhtainen poliisipari, rikosylikonstaapeli Lola Franks (Eve Myles) ja sisäisestä korruptiotutkinnasta rikosyksikköön siirtynyt komisario Jackson Mendy (Babou Ceesay). Salaisuuttaan suojeleva Lola suhtautuu työpariinsa vihamielisen epäilevästi, mikä tekee heidän yhteistyöstään hankalaa. Gaby Hullin kehittämä ja käsikirjoittama sarja kuuluu BritBoxin tarjontaan. Kausien 1–2 kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

The Real Housewives of Miami, kausi 6
2.11. MTV Katsomo+ -tilauksella 

The Real Housewives of Miami -sarjan kuudennella kaudella seurataan edelliskaudeltakin tuttujen Guerdy Abrairan, Alexia Nepolan, Lisa Hochsteinin, Julia Lemigovan, Nicole Martinin ja Larsa Pippenin vauhdikasta ja glamourintäyteistä elämää. Adriana De Moura, Marysol Patton ja Kiki Barth nähdään sarjassa vierailevina tähtinä. Sarjaa esitetään jakso viikossa heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen.

Pahuus, kausi 1
5.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalainen kuusiosainen draamasarja Pahuus (orig. Onsdskan) perustuu Jan Guillousin samannimiseen vuonna 1981 julkaistuun romaaniin. Sarja sijoittuu 1950-luvun lopulle ja kertoo 16-vuotiaasta Erikistä, joka pahoinpitelyn seurauksena siirretään Stjernsbergin sisäoppilaitokseen. Stjensbergin oppilaitos ei tarjoa Erikille uutta alkua, vaan pyrkii vetämään hänet syvemmälle väkivallan kierteeseen. Ensimmäisellä esitysviikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa, sen jälkeen jakso viikossa.

The Blood Pact, kausi 3
6.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Hollantilaisen rikossarjan kolmannella kaudella Hugon ja Mariuksen tiet risteävät jälleen, kun Alankomaiden ympäristörikosviranomainen tarjoaa Hugolle riskialttiin tilaisuuden. Sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. Kauden kaikki kymmenen jaksoa julkaistaan kerralla.

The Real Housewives of Potomac, kausi 8
6.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Marylandissa sijaitseva luonnonläheinen mutta ylellinen Potomac tarjoaa loistavat puitteet varakkaiden seurapiirirouvien draamanmakuiselle elämälle. The Real Housewives of Potomac -sarjan kahdeksannella kaudella ovat mukana Ashley Darbey, Robyn Dixon,Gizelle Bryant, Karen Huger, Candiace Dillard-Bassett, Mia Thornton, Wendy Osefo ja Nneka Ihim. Jaksoja esitetään heti Yhdysvaltain ensiesityksen jälkeen jakso viikossa -tahdissa.

Maajussille morsian Australia, 12
6.11. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Viisi australialaista maajussia etsivät elämänsä rakkautta lukuisien innokkaiden kumppaniehdokkaiden joukosta. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

The Harlins, kausi 3
8.11. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin ja hänen vaimonsa Johannan ja pariskunnan tyttären Cocon elämästä kertova The Harlins -sarja saa jatkoa. Kolmannella kaudella Rennyn mittava työtilaus kolmen The Strangers -elokuvan ohjaajana on vienyt Harlinien tuoreen perheen Bratislavaan. Rennyn poika Luukas toimii projektissa apulaisohjaajana ja Johannan aikeena on toimia tuottajana. Coco-vauva kulkee mukana kaikkialla, mutta kuinka vauva-arki onnistuu kulisseissa ja Bratislavan kuvausolosuhteissa? Jaksoja julkaistaan kolmen jakson viikkotahdilla. MTV Katsomo+ -tilauksella jaksot nähdään viikon ennakolla neljännestä jaksosta eteenpäin. 

Smother, kausi 1
8.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Syvälle haudatuista perhesalaisuuksista ja niiden tahattomista seurauksista kertova rikossarja Smother sijoittuu Irlannin rannikkoseudun pieneen kaupunkiin. Dervla Kirwan esittää matriarkka Valia, omistautunutta äitiä, joka on päättänyt suojella perhettään hinnalla millä hyvänsä. Kun Valin aviomies löydetään kuolleena läheltä kotiaan perhejuhlien jälkeisenä aamuna, Val alkaa tutkia edellisenä iltana paljastuneita tapahtumia. Val haluaa selvittää, kuka on vastuussa hänen miehensä raa´asta murhasta. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

MTV-alkuperäissarja
Matti Nykänen – Elämä on laiffii

9.11. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Matti Nykänen – Elämä on laiffii perehtyy tunnetun mäkikotkan, Matti Nykäsen, elämän merkittävimpiin käännekohtiin. Sarjassa nähdään ennenjulkaisematonta materiaalia Matin elämänvarrelta ja tavataan niitä lähimpiä henkilöitä, jotka oikeasti tunsivat Matin ja tietävät millainen kaikkien seuraama mies lööppien takaa todellisuudessa löytyi. Kuusiosaisen sarjan on ohjannut Kultaisella Venlalla palkittu Sami Kieksi. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan kerralla MTV Katsomo+ -tilaajille, maksutta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla yhden jakson viikkotahdilla.

Payback, kausi 1
15.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Line of Duty -rikossarjan luojan Jed Marcurion uutuussarjassa Morven Christien esittämä perheenäiti sotkeutuu poliisioperaatioon. Edinburghissa idyllisellä esikaupunkialueella asuva Lexie on tietämätön, että hänen miehensä Jared on pessyt rikollispomo Calin rahoja. Rikostutkijat ovat Calin perässä ja käyttävät Noblen perhettä hyväkseen saadakseen Calin oikeuden eteen. Sarjan on käsikirjoittanut Debbie O’Malley (Hakekaa kätilö!, Harlots). Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Golden Boy, kausi 3
17.11. MTV Katsomo, MTV Katsomo+ -tilauksella

Turkkilaisessa draamasarjassa seurataan Korhanin mahtisuvun elämää. Sarjan kolmannen kauden jaksot julkaistaan kerralla.

Heartbeats, kausi 2
19.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Ruotsalainen draamasarja nuorista rakastavaisista nimeltä Mio ja Anders, jotka suurista eroistaan huolimatta aina vaan tuntevat vetoa toisiinsa. Toisella kaudella on suurten ja tärkeiden päätösten aika. Sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.

Redemption, kausi 1 
20.11. MTV Katsomo+ -tilauksella
Myös MTV:n maksukanavilla

Italialaisessa kahdeksanosaisessa draamasarjassa nuoren Ettoren ruumis löytyy joelta. Kaikki olettavat hänen tehneen itsemurhan, mutta hänen isänsä, ex-poliisi Valerio, päättää selvittää totuuden poikansa kuolemasta. Sarja kuuluu Walter Presents -laatusarjojen kokonaisuuteen. Kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

Panta kaulassa, kaudet 1–3
22.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Kirkkoherra Adam Smallbone on ehkä Jumalan mies, mutta hänellä ei ole aavistustakaan, mihin hän ryhtyy, kun hänet ylennetään johtamaan seurakuntaa Lontoossa. Sarjan pääosissa nähdään Tom Hollander ja Olivia Colman. Sarjan kolmen kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

MTV-alkuperäissarja
Onnela, kausi 5

23.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

MTV-alkuperäissarja Onnela saa odotettua jatkoa. Rakastetun sarjan viidennellä kaudella Mette ja hänen ystävänsä Kristiina perustavat kauneushoitolan. Saara kipuilee uransa kanssa, ja Antti on oma epävarma itsensä eikä aina ymmärrä vaimonsa tarpeita. Sarjan päärooleissa jatkavat näyttelijät Eero Ritala, Elena Leeve, Max Forsman, Anna-Maija Tuokko, Santtu Karvonen ja Pirjo Heikkilä. Ohjauksesta vastaa edellisen kauden tapaan Jaakko Saariluoma. Jaksoja on yhteensä kymmenen, ja niitä julkaistaan kaksi viikossa.

BritBoxin jouluspesiaalit 
29.11. MTV Katsomo+ -tilauksella

Todella upeeta – joulun erikoisjaksko vuodelta 2004
Pokka pitää – joulun erikoisjaksot vuosilta 1991, 1993, 1994 ja 1995
Only Fools and Horses – 16 joulun erikoisjaksoa vuosilta 1981-1983, 1985-1993, 1996, 2001-2003
Kyllä, herra ministeri – joulun erikoisjakso vuodelta 1984

 

Tilaa MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu

V premium
 

V premium ja Viaplay täyttävät koko perheen toiveet.

V premium tarjoaa katsottavaa koko perheelle; huippu-urheilua, suosikkielokuvia, dokumentteja, lastenohjelmia sekä TV-sarjoja. Perheen penkkiurheilijat pääsevät mukaan mm. Formula 1, NHL-jääkiekon tunnelmaan, jalkapallon Valioliigan, Bundesliigan sekä muiden jalkapallon huippuliigojen otteluihin, golfia unohtamatta. Eikä siinä vielä kaikki: kanavapakettia täydentää Viaplay Total, josta katsot sarjoja, elokuvia ja urheilua koko EU:n alueella aina, kun haluat, myös ilman nettiyhteyttä. Tarkista saatavuus aina osoitehaun kautta.

Tilaa V premium

Lumilautailu | Viaplay
Sean M. Haffey/AFP/Ritzau Scanpix

Urheilu

V premium ja Viaplay-sovelluksen urheilutarjonnassa ajankohtaista juuri nyt

Urheilua

Valikoidut ottelut ja tapahtumat V sport -kanavilla. Kaikki katsottavissa Viaplayssa. 

JALKAPALLO

VALIOLIIGA

4.11. Tottenham - Chelsea, 
Newcastle - Arsenal
12.11. Chelsea - Man City
25.11. Man City - Liverpool

BUNDESLIIGA
4.11. Dortmund - Bayern München
12.11. Leverkusen - Union Berlin
25.11. Dortmund - M'gladbach

UEFA Eurooppa-liiga ja Konferenssiliiga
9.11. Pelipäivä 4
30.11. Pelipäivä 5

JÄÄKIEKKO

NHL - prime time studio-ottelut
4.11. Edmonton - Nashville
12.11. Florida - Chicago
16.11.Ottawa – Detroit
19.11. Minnesota – Toronto
24.11. New Jersey - Columbus

CHL
14.-15.11. ja 21.-22.11. 1. pudotuspelikierros


GOLF 

DP World Tour
9.-12.11. Nedbank Golf Challenge
16-19.11. DP World Tour Championship

MOOTTORIURHEILU

FORMULA 1
3.-5.11. Brasilia
17.-19.11. Las Vegas
24.-26.11. Abu Dhabi

MOTOGP
10.-12.11. Malesia
24.-26.11. Valencia
17.-19.11. Qatar

NASCAR Cup Series
5.11. NASCAR Championship Race


TALVIURHEILU

MAASTOHIIHTO

4.-5.11. Vuokatti Suomen Cup
18.-19.11. Ruka Suomen Cup
24.-26.11. Ruka maailmancup

MUUT TALVILAJIT
18.-19.11. Zermatt/Cervinia (N alppihiihto)
20.-21.11. Chur (freeski & lumilautailu)
24.-26.11. Ruka (mäkihyppy & yhdistetty)
25.-26.11. Killington (N alppihiihto)
MUUT LAJIT

FIGHTING
12.11. UFC 295
25.11. Cage 60

DARTS
11.-19.11. Grand Slam Of Darts

 

Tutustu ja tilaa V premium

65 Viaplayssa
65 Viaplayssa

Elokuvat

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia

ELOKUVAT

V premium ja Viaplay tarjoavat laajan kattauksen elokuvia - uusimmat Hollywood-leffat, koko perheen elokuvia ja eniten kotimaisia elokuvia. Uusia elokuvia ilmestyy palveluun joka viikko. Ajankohtaisia uutuuksia esimerkiksi nyt nämä:

Everything Everywhere All At Once
Katsottavissa nyt

Kiinalais-amerikkalainen nainen tempaistaan mukaan hulluun seikkailuun jossa hän näyttää olevan ainoa, joka voi pelastaa maailmamme tulevaisuuden.

65
Katsottavissa 10.11. alkaen

Syöksyttyään tuntemattomalle planeetalle lentäjä Mills (Adam Driver) huomaa olevansa Maa-planeetalla – 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja hänen ohellaan ainoa eloonjänyt, Koa (Ariana Greenblatt), joutuvat tässä eeppisessä eloonjäämiskamppailussa taivaltamaan läpi vieraan maaston, joka on täynnä vaarallisia esihistoriallisia olentoja.

Last Night In Soho
Katsottavissa nyt

Nuori muotisuunnittelua opiskeleva tyttö matkaa mystisesti ajassa 1960-luvulle, jossa hän tapaa idolinsa. Mutta 60-luvun Lontoossa kaikki ei olekaan sitä, miltä näyttää.

SING 2
Katsottavissa nyt

Buster onnistui tekemään New Moon Theatresta paikallisen menestystarinan. Hänellä on kuitenkin suuremmat tavoitteet: päästä tekemään esitys Redshore Cityn glamourin täyttämään Crystal Tower Theatreen.

 

Tutustu ja tilaa V premium

The Winter King Viaplayssa
The Winter King Viaplayssa

Sarjat

Kaikki Viaplay-alkuperäissarjat

Sarjauutuuksia

Viaplay tarjoaa laajan valikoiman kansainvälisiä menestyssarjoja, sekä kaikki kotimaiset Viihde -alkuperäissarjat ja Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat. Palvelu tarjoaa myös TV-sarjojen kokonaiset tuotantokaudet, pidä sarjamaraton silloin, kun haluat. Uutta katsottavaa ilmestyy palveluun joka viikko – tutustu esimerkiksi näihin ajankohtaisiin uutuuksiin:

The Winter King
Kausi 1

Kun Arthur palaa maahan, josta hänet karkotettiin, hän kohtaa valtakunnan keskellä kaaosta. Arthur pyytää apua luottomiehiltään ja pyrkii korjaamaan Britannian suunnan.
Brittisarjan rooleissa: Iain De Caestecker, Stuart Campbell, Steven Elder

Börje – The Journey of a Legend

6-osainen elämänkertadraama ruotsalaiskiekkoilija Börje Salmingista, jonka ura johdatti hänet Pohjois-Ruotsista Toronto Maple Leafsiin ja NHL-tähdeksi. Ruotsalaissarjan rooleissa: Valter Skarsgård, Hedda Stiernstedt ja Jason Priestly.

Lucky!

Lucky! on kertomus äärimmäisestä altavastaajasta– Bernie Ecclestonesta– ja hänen elämänpituisesta yrityksestä muuttaa rakastamansa laji – Formula 1 – rikkaiden amatöörien vaarallisesta harrastuksesta maailmanlaajuiseksi televisioiduksi superlajiksi, samalle tasolle olympialaisten ja jalkapallon MM-kisojen kanssa. Tämä on myös tarina perustavanlaatuissta ristiriidasta: tasapainottelu tavoitteen, tässä tapauksessa urheilun, ja rahan välillä.

Tutustu ja tilaa V premium

Netflix

Netflix - Rajattomasti elokuvia, sarjoja ja paljon muuta.

Katso niin paljon kuin haluat, milloin haluat, ilman yhtäkään mainosta. Netflix tarjoaa laajan valikoiman palkittuja tv-sarjoja, elokuvia, animea, dokumentteja ja paljon muuta. Uusia sarjoja ja elokuvia lisätään palveluun joka viikko. Katso missä tahansa puhelimella, tabletilla, tietokoneella, älytelevisiolla tai DNA viihdeboksilla. Tilaa mikä tahansa Netflix-tuote DNA:n kautta ja maksat kätevästi samalla laskulla muiden DNA:n palveluiden kanssa.

Tutustu ja tilaa Netflix

Urheilun vuosikalenteri

Katso milloin alkavat sinulle tärkeimmät kisat. Kalenterista näet milloin suosikkilajisi kausi on käynnissä.

Mitä kannattaa katsoa juuri nyt?

Tulevan viikon kaikki ohjelmat ja DNA TV -palvelun kattavan ohjelmaoppaan löydät osoitteesta tvopas.dna.fi.

Ohjelmaoppaassa on kootusti niin peruskanavat kuin kanavapakettienkin ohjelmat, mukana koko DNA TV -palvelun ohjelmatarjonta.

 

Tutustu ohjelmatarjontaan

Tuhansia sovelluksia televisioon

Maksuttomia ja maksullisia viihde- ja hyötysovelluksia sekä pelejä. Esim. Areena, MTV Katsomo, Ruutu, Disney+, Paramount+.
Kaikki nämä ja tuhannet muut maksuttomat ja maksulliset Android TV -sovellukset ovat ulottuvillasi DNA viihdeboksilla.

 

Usein kysyttyä

Voinko katsoa Amazon Prime -palvelun ohjelmia DNA viihdeboksilta?

Kyllä voit. Amazon Prime -tilaus tehdään suoraan palveluntarjoajalle ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Voinko ladata HBO Max -sovelluksen DNA viihdeboksille?

Kyllä voit. HBO Max -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata sovelluksen DNA viihdeboksin Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mistä löydän ajankohtaiset tarjoukset?

Kanavapakettien ja suoratoistopalveluiden ajankohtaiset tarjoukset löydät kanavapaketin hinnan yhteydessä.

DNA:n puhelinliittymä- tai netti-asiakkaana saat tv-ja suoratoistopalveluita edullisemmin asiakasetuhintaan; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu, MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde, V premium, DNA Mix 4, 8 tai 12, DNA S, DNA M, DNA L. Kun kirjaudut DNA:n sivuille (oikea yläkulma), näet asiakasetuhinnat kanavapakettien hinnoissa.

Muut DNA:n tarjoamat edut näet täältä: Asiakasedut

Voinko tilata Paramount+ -palvelun DNA:lta?

Paramount+ -palvelu tilataan suoraan palveluntarjoajalta ja maksetaan heille tilauksen mukaisesti. DNA TV -palvelun tilaajana voit ladata Paramont+ -sovelluksen laitteen Google Play -Kaupasta ja katsoa elokuvia ja sarjoja helposti TV-ruudulta.

Mikä on seuraava Kuukauden kanava?

Kuukauden kanava on joka kuukausi vaihtuva maksullinen kanava, jonka tarjoamme ilmaiseen katseluun asiakkaillemme. Tiedotamme Kuukauden kanavasta kaikille asiakkaillemme sähköpostitse jokaisen kuukauden vaihteessa ja siihen voi käydä tutustumassa myös osoitteessa https://www.dna.fi/kuukaudenkanava. Kuukauden kanava vaihtuu aina kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Vinkit DNA TV:n käyttöönottoon ja pulmatilanteisiin löydät tukisivuilta