DNA TV Apple TV:llä

Voit ladata DNA TV -sovelluksen Apple TV-laitteellesi (3. sukupolvi) ja käyttää sovellusta kätevästi sen kautta. Vanhemmilla Apple TV-laitteilla voit peilata DNA TV:n televisioosi AirPlayn kautta.

Käyttöönotto

Voit ladata DNA TV -sovelluksen Apple TV:lle (3. sukupolvi) ja käyttää sovellusta kätevästi näin. Ota sovellus käyttöösi, ja kun tallennus sisältyy tilaukseesi, voit tallentaa ja katsoa tallenteita ja lisäksi Viihdekirjaston elokuvia sekä vuokraamiasi elokuvia helposti sovelluksen kautta.

Vanhemmilla Apple TV -laitteilla voit peilata DNA TV:n isolle ruudulle AirPlayn kautta, kun ensin olet ottanut DNA TV -sovelluksen käyttöösi puhelimessa, tabletissa tai tietokoneella.

DNA TV -sovelluksen käyttöönotto Apple TV:lle (3. sukupolvi)

Lataa DNA TV -sovellus Apple TV:lle

Avaa sovellus

Valitse kahdesta eri kirjautumisvaihtoehdosta:

• Kirjaudutilauksen yhteydessä luomallasi DNA Tunnuksella, käyttämällä sähköposti + salasana -yhdistelmää.
  • Pikalinkillä, eli syötä sähköpostiosoite, jonka olet antanut tilauksen yhteydessä, jolloin saat sähköpostiisi viestin. Seuraa viestin ohjeita ja jatka linkkiä klikkaamalla sovellukseen.

Kirjautumisen jälkeen DNA TV on käytettävissä puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa dnatv.dna.fi sekä Apple TV:llä. Palvelu on käytettävissä viidellä eri laitteella samanaikaisesti.

Ominaisuudet ja käyttäminen

Koti-näkymä

Koti-näkymässä pääset mm. helposti jatkamaan kesken jääneiden ohjelmien katselua, näet ohjelmaoppaasta seuraavaksi alkavat ohjelmat ja voit tutustua Viihdekirjaston tai Vuokraamon elokuvatarjontaan.

• Jatka katselua näkyy, jos ohjelman tai elokuvan katsominen on jäänyt kesken. Voit helposti jatkaa katselua siitä, mihin katselu jäi.
  • Uusimmat tallenteet on näkyvissä, jos tilaukseesi sisältyy tallennus ja olet tallentanut ohjelmia.
  • Suosikit näyttää ohjelmat ja elokuvat, jotka olet merkinnyt suosikkeihin.
  • Vuokraelokuvia sinulle esittelee DNA TV Vuokraamon uutuuselokuvia. Painamalla ”Näytä lisää”, pääset tutustumaan Vuokraamon koko valikoimaan. Vuokratut elokuvat ovat katsottavissa 48 h ja laskutetaan DNA:n laskulla. Vuokraa elokuva ensin toisella laitteella, esimerkiksi Android-mobiililaitteella tai tietokoneen selaimella ja jatka sen jälkeen katselua Apple TV:llä.
  • Viihdekirjasto sisältyy tilaukseen ilman lisämaksua. Nauti monipuolisesta valikoimasta elokuvia silloin, kun haluat!
  • Etusivun alaosassa on suosituksia suoratoistopalveluiden sisällöistä, jotka sisältyvät tilaukseesi.
Tallenteet

Tallenteet-osio näkyy vain, jos tallennusominaisuus sisältyy tilaukseesi. Voit katsoa tai poistaa tallenteita hallinnoimalla tallennussääntöjä. Ohjelmien tallentaminen onnistuu Koti- ja Ohjelmaopas -näkymästä. Kanavalistasta näet tarkemman listan tallennettavista kanavista.

• Tallennustila on rajaton. Voit tallentaa vaikka kaikilta peruskanavilta samanaikaisesti.
  • Voit aloittaa tallennuksen myös kesken ohjelman ja katsoa milloin haluat. Sarjatallennuksella tallennat vaikka koko tuotantokauden ohjelmat kerralla, yhdellä napin painalluksella.
  • Tallenne on katsottavissa kaksi vuotta ja poistuu sen jälkeen palvelusta automaattisesti. Tallenteet ovat  katsottavissa kaikkialla EU:ssa. Kanavilta Nelonen, Liv, JIM ja Hero tallennettujen ohjelmien katselu ei ole tuettu Apple TV:n DNA TV -sovelluksella, mutta voit katsoa kaikkia tallenteita muilla laitteilla, kuten Android-mobiililaitteilla tai tietokoneen selaimella sekä DNA Hubi -laitteella.
  • Tallenteiden poistaminen onnistuu Tallenteet-näkymässä, kun menet tallenteen kohdalla oikeaan reunaan. Poista-komento poistaa tallenteen heti.
  • Tallennussäännöt löydät Tallenteet-näkymän oikeasta ylälaidasta.  Sieltä näet esimerkiksi sarjat, jotka ovat parhaillaan tallennuksessa.
Ohjelmaopas

Ohjelmaoppaan kautta pääset katsomaan kanavien ohjelmatiedot jopa 7 päivää eteenpäin.

• Voit tallentaa tulossa olevia ohjelmia tai meneillään olevan ohjelman, kun valitset ”Rec” ja ohjelma tallentuu kokonaan alusta.
  • Jos kyseessä on sarja, voit tallentaa sarjan kaikki jaksot valitsemalla Tallenna jaksot. Jos jokin toiminto on kyseisen ohjelman kohdalla estetty, valinta näkyy harmaalla eikä toimintoa voi tällöin aktivoida.
  • Ohjelman lisätietojen kautta pääset eteenpäin ohjelmasivulle, jossa näet esimerkiksi ohjelman tarkemmat tiedot sekä sarjojen kaudet ja niiden jaksot.
Vuokraamo

Voit vuokrata elokuvia ja sarjoja heti teatteri ensi-illan jälkeen helposti DNA TV Vuokraamosta. Se onnistuu mobiilissa Android-laitteilla, Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi ja DNA Hubi -laitteella. Voit lisäksi katsella vuokrattua elokuvaa iOS-laitteella ja Apple TV:llä tai jatkaa katselua toisella laitteella DNA TV -sovelluksella. Halutessasi voit peilata elokuvan mobiililaitteelta AppleTV:lle ja isolle ruudulle. Vuokraamista varten tarvitset henkilökohtaisen nelinumeroisen DNA TV PIN -koodin, jonka olet saanut tilauksen yhteydessä. Löydät sen myös Minun palvelustani ja Oma DNA -sovelluksesta.

Viihdekirjasto

Viihdekirjaston käyttö sisältyy kaikkiin DNA TV -tilauksiin (lukuun ottamatta DNA TV -liittymä 3,50 €). Viihdekirjastosta voit katsella elokuvia ja sarjoja aina, kun haluat.

Suoratoistopalvelut

Jos sinulla on esimerkiksi C More, V-kanavapaketin, tai Viaplay -tilaus DNA:lta, pääset tätä kautta helposti tilaukseesi sisältyviin suoratoistopalveluihin.

Seuravat ominaisuudet ovat käytettävissäsi Apple TV:n DNA TV -sovelluksessa:

Suorat lähetykset FTA + maksulliset sisällöt
Katso jälkikäteen
Suoratoistopalvelut (ilmaiset tai tilaamasi maksulliset)
Tallenna rajattomasti lähes kaikilta peruskanavilta
Katso tallenteita (2 vuotta), (pl. Nelonen, Liv, JIM, Hero)
Laita ohjelma tallentumaan ja aloita katselu vaikka heti
Viihdekirjasto
Vuokraa elokuva DNA TV Vuokraamosta
Katso vuokrattuja elokuvia (Vuokraa elokuva ensin toisella laitteella ja jatka katselua)
Hyödynnä leffakupongit
Peilaa ohjelmia isolle ruudulle
Vaihtuva kuukauden kanava
Tilaa lisää sisältöä

DNA TV:n peilaaminen AirPlayn avulla

Apple TV:n kautta voit peilata suoria lähetyksiä tai tallentamiasi ohjelmia isolle ruudulle älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneelta. Tällöin puhelin tai tabletti toimivat kaukosäätimenä, jolla voit hakea ja selata sisältöä, toistaa, kelata ja säätää äänenvoimakkuutta.

• Varmista ennen käyttöä, että Apple TV ja matkapuhelimesi ovat samassa lähiverkossa.
  •  Valitse ohjelma, jota haluat katsoa.
  • Valitse AirPlay-painike ruudun alareunasta
  • Valitse Apple TV -laite.
  • Jatka katselua isolta ruudulta. Laitteesi toimii nyt kaukosäätimenä.