DNA Netti taloyhtiöille – edullinen ja nopea netti joka kotiin

Eikö olisikin mukavaa, kun nopean ja luotettavan netin saisi jopa puolet nykyistä edullisemmin?
Tee ehdotus taloyhtiön netistä. Täytä vain lomake, jossa ehdotat DNA Nettiä taloyhtiölle ja lähetä se meille.

 

Tee ehdotus taloyhtiön netistä

Lähetä viesti taloyhtiöllesi: Whatsapp

 

Taloyhtiöasiakkaana saat DNA Netin tuntuvalla hintaedulla

Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluvan perusnopeuden. Voit nostaa oman nettisi nopeutta helposti. Valitse vain itsellesi paremmin sopiva liittymävaihtoehto. Nopeutta on saatavilla aina täyteen gigaan eli 1000M asti. Kun nettisi on riittävän nopea ja tehokas, voit olla varma, että ohjelmat eivät pätki, vaikka katsoisit niitä täydellä 4K-tarkkuudella. Nopealla ja pätkimättömällä netillä koko perheen viihtyminen on helppoa monella laitteella yhtä aikaa.

Taloyhtiösopimuksen ansiosta kuukausihinnat ovat jopa puolet normaalihintoja edullisempia. Esim. DNA Netti 100M taloyhtiöasiakkaalle.

alkaen vain 9,90 €/kk

DNA Netti för husbolag – smidig service och snabba förbindelser till varje hem

Husbolagets nät innehåller alltid bashastigheten, som ingår i vederlaget, vilken är lätt att höja enligt egna behov. Hela familjen trivs när nätet är tillräckligt snabbt och effektivt, även när flera enheter används samtidigt.

Med husbolagsavtalet är abonnemangspriserna till och med hälften lägre än normalpriserna. T.ex. DNA Netti 100M.

endast 9,90 €/mån

DNA Netti – Netflixin mukaan nopein

DNA Netti on jo yli vuoden ajan saavuttanut korkeimman keskinopeuden Netflix – leffojen ja –sarjojen katseluun Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan.*

Netflix

DNA Kauppa

Asiantuntijamme DNA Kaupassa auttavat
mielellään valitsemaan sinulle sopivat palvelut.

* Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien helmikuun 2020 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.