Ylivoimainen valokuitu älyvoimaiseen kotiin

DNA Valokuitu Plus tuo jopa gigan nopeudet sadoille tuhansille tavallisille kotitalouksille. Verkon ansiosta saat toimintavarman ja nopean netin kerralla koko huoneistoon.

Tutustu

Tutustu DNA:n nopean verkon tarjoamiin palveluihin ja ehdota niitä taloyhtiöllesi

Ota Taloyhtiölaajakaista käyttöösi – kasvata nopeutta ja tilaa lisäpalvelut

Taloyhtiölaajakaista tarjoaa nopean netin taloyhtiöönne. Netti toimitetaan sovitulla nopeudella ja kuukausimaksut veloitetaan vastikkeessa. Jos taloyhtiönne on jo tilannut taloyhtiölaajakaistapalvelun, ota se käyttöösi alla olevasta napista. Voit kasvattaa nettiyhteytesi nopeutta, täydentää nettiä lisäpalveluilla ja tilata haluamasi viihdepalvelut.

Ota Taloyhtiölaajakaista käyttöön

DNA:n kaapeliverkon kautta tehokas netti ja lisää TV-kanavia

Jos taloyhtiösi kuuluu jo DNA:n kaapeliverkkoon, ota nopea netti ja valitse kiinnostavimmat maksu-tv-kanavat. Voit saada lähes koko verkkomme peittoalueella jopa 350 Mbit/s -laajakaistanopeuden! Tutustu myös laajaan kanavapakettivalikoimaamme sekä DNA:n Tuplakaistaan.

Tutustu ja tilaa lisäpalvelut

Teräväpiirtokanavat nyt myös antennitaloyhtiöihin

Teräväpiirto tarjoaa paremman kuvan ja syväterävyyttä elokuviin ja nopeatempoisiin urheilulähetyksiin. Saat kanavapaketit ja HD-tasoisen kuvan kotiisi myös tätä varten asennetun tai suunnatun antennin avulla. DNA:n antenniverkossa on kattava valikoima viihdettä ja kymmeniä kanavapaketteja, mistä valita. Tutustu antennikodin tarkistuslistaan.

Antennikodin tarkistuslista

Taloyhtiönne ei ole vielä DNA:n verkossa? Juttele isännöitsijälle

Eikö taloyhtiönne ole vielä DNA:n antenni-, kaapeli- tai kuituverkossa? Juttele taloyhtiösi päättäjien kanssa ja pyydä heitä kysymään tarjousta palveluistamme. DNA:lla on maan laajin kanavapakettivalikoima, nopeat nettiyhteydet sekä verkko, joka laajenee päivittäin.

Mikä on DNA Valokuitu Plus?

Uuden sukupolven valokuitua hyödyntävä liittymä, jopa 1 gigan nopeudella. Tehokas ja entistä toimintavarmempi netti kodin kaikille laitteille.

Näin saat uudet nopeudet taloyhtiöön

Miksi päädyin tälle sivulle, vaikka taloyhtiölaajakaista on toiminut aikaisemmin?

DNA on ottanut käyttöön vanhojen taloyhtiölaajakaistaliittymien rekisteröinnin. Mikäli päädyit tälle sivulle, saat liittymäsi auki viereisesta "Ota Taloyhtiölaajakaista käyttöön" -napista. Ongelmatilanteissa saat apua asiakaspalvelustamme (puh. 044 144 044).

Tiesitkö?

Taloyhtiö on velvoitettu järjestämään myös teräväpiirtokanavat. Kyse on vain muutaman sadan investoinnista, joka katetaan hoitovastikkeella. Hinta-arvion saa antenniasentajalta. Ota yhteyttä isännöitsijään tai taloyhtiön hallitukseen edistääksesi asiaa.