Laajakaista, joka tuo kunnon
säästöt koko taloyhtiölle.

Säästöä taloyhtiölle ja asukkaille

Taloyhtiösopimus kannattaa aina. Sillä kaikki talon asukkaat saavat edullisen netin ja monipuoliset TV-palvelut.

Nopeudet joka kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Nopeutta saa jopa gigaan asti.

Kumppani, jonka kanssa homma toimii

DNA on alan markkinajohtaja, jonka kanssa kaikki taloyhtiölaajakaistan hankintaan sekä palveluiden päivittäiseen käyttöön liittyvät asiat hoituvat mutkattomasti ja tietoturvallisesti.

Taloyhtiöasiakkaana saat DNA Netin tuntuvalla hintaedulla

Taloyhtiölaajakaistan  perusnopeus sisältyy automaattisesti vastikkeeseesi. Nopeutta on helppo nostaa niin suureksi kuin itse tarvitset – aina 1 gigaan eli 1000 megaan asti. Samalla saat kotiisi DNA:n monipuolisen kaapeli-tv-kanavien valikoiman ja DNA:n asiakasedut.

Nopealla ja pätkimättömällä netillä koko perheen viihtyminen on helppoa monella laitteella yhtä aikaa. DNA Netti – Netflixin mukaan nopein netti. Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan DNA Netti saavutti Suomessa korkeimman keskinopeuden Netflix –leffojen ja –sarjojen katseluun syyskuussa 2018.*

Taloyhtiösopimuksen ansiosta kuukausihinnat ovat jopa puolet normaalihintoja edullisempia. Esim. DNA Netti 100M taloyhtiöasiakkaalle vain 9,90 €/kk.**


 

* Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien syyskuun 2018 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.
** Norm. hinnat: DNA Netti 200M 34,90 €/kk, DNA Netti 1G 54,90 €/kk, DNA Netti + Matkanetti norm. 29,90 €/kk ja DNA Netti 200M + TV-hubi norm. 38,90 €/kk ilman voimassa olevaa DNA:n taloyhtiölaajakaistasopimusta.

Näin homma toimii

  1. Taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä pyytää tarjouksen DNA:lta.

  2. Neuvottelemme parhaan hinnan sekä teknisesti järkevimmän ratkaisun.

  3. Asia viedään yhtiökokoukseen esityslistalle päätösasiana.

  4. Yhtiökokouksen hankintapäätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme palveluiden käyttöönottopäivän.

  5. Lähetämme aina asukkaille tiedotteen tarjolla olevista palveluista sekä ohjeet niiden käyttöönottoon.

 

Laitetaan hommat alulle

Lähetä meille ensin viesti, niin me otamme yhteyttä isännöitsijääsi.

Lähetä viesti

Lisää TV-kanavia, myös teräväpiirrolla

DNA Taloyhtiölaajakaista tuo koteihin myös kaikki DNA:n kaapeliverkon kanavat.

Tutustu tästä laajaan maksu-tv-kanavien valikoimaamme.

Urheilua, ensi-iltaelokuvia, suosikkisarjoja, lastenohjelmia

DNA:n kaapeli-TV tuo jokaisen asukkaan ulottuville monipuolisen valikoiman TV-kanavia – myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi asukas voi valita kanavapaketit: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.
 

Tutustu DNA:n kanavapaketteihin täällä.

Kanavapaketit ja HD-kuva myös taloyhtiöantennilla

Saat kanavapaketit ja teräväpiirtokanavat myös antenniin. Teräväpiirtolähetyksiä varten taloyhtiönne tarvitsee VHF-antennin, jolla voit katsella DNA:n antenniverkon tarjoamia TV-ohjelmia teräväpiirtokuvalla. VHF-antennilla näet ilmaiset Ylen HD-kanavat sekä paljon uusia maksullisia kanavia, urheilua, uusimmat leffat sekä suosikkisarjat teräväpiirrolla. Antennijärjestelmän päivityksen hinta riippuu taloyhtiön antenniverkosta.

Lue lisää taloyhtiöiden antenniasetuksesta täällä.

DNA:n kaapeli-TV on rakennuttajille ja taloyhtiöille suunniteltu kiinteä kaapelitelevisioliittymä. DNA:n kaapeli-TV-liittymä kytketään kiinteistön talojakomoon, josta tilaaja jakaa yhteyden sisäverkolla asuntoihin.