Enemmän
valinnanvapautta
taloyhtiöille

Syyskuun alusta alkaen yhä useampi valokuituverkon
taloyhtiö voi valita edullisen ja huippunopean DNA netin.

Tutustu DNA:n nopean verkon tarjoamiin palveluihin ja ehdota niitä taloyhtiöllesi

Ota Taloyhtiölaajakaista käyttöösi – kasvata nopeutta ja tilaa lisäpalvelut

Taloyhtiölaajakaista tarjoaa nopean netin taloyhtiöönne. Netti toimitetaan sovitulla nopeudella ja kuukausimaksut veloitetaan vastikkeessa. Jos taloyhtiönne on jo tilannut taloyhtiölaajakaistapalvelun, ota se käyttöösi alla olevasta napista. Voit kasvattaa nettiyhteytesi nopeutta, täydentää nettiä lisäpalveluilla ja tilata haluamasi viihdepalvelut.

Ota käyttöön ja tilaa lisäpalveluja

Taloyhtiönne ei ole vielä DNA:n verkossa? Juttele isännöitsijälle

Eikö taloyhtiönne ole vielä DNA:n antenni-, kaapeli- tai kuituverkossa? Juttele taloyhtiösi päättäjien kanssa ja pyydä heitä kysymään tarjousta palveluistamme. DNA:lla on maan laajin kanavapakettivalikoima, nopeat nettiyhteydet sekä verkko, joka laajenee päivittäin.

Valokuituyhteydet taloyhtiöösi

DNA:n kaapeliverkon kautta tehokas netti ja lisää TV-kanavia

Jos taloyhtiösi kuuluu jo DNA:n kaapeliverkkoon, ota nopea netti ja valitse kiinnostavimmat maksu-tv-kanavat. Voit saada lähes koko verkkomme peittoalueella jopa 1G -laajakaistanopeuden! Tutustu myös laajaan kanavapakettivalikoimaamme sekä DNA:n Nettiin.

Tutustu ja tilaa lisäpalvelut

Teräväpiirtokanavat nyt myös antennitaloyhtiöihin

Teräväpiirto tarjoaa paremman kuvan ja syväterävyyttä elokuviin ja nopeatempoisiin urheilulähetyksiin. Saat kanavapaketit ja HD-tasoisen kuvan kotiisi myös tätä varten asennetun tai suunnatun antennin avulla. DNA:n antenniverkossa on kattava valikoima viihdettä ja kymmeniä kanavapaketteja, mistä valita. Tutustu antennikodin tarkistuslistaan.

Antennikodin tarkistuslista

Mikä on DNA Valokuitu Plus?

Uuden sukupolven valokuitua hyödyntävä liittymä, jopa 1 Gigan nopeudella. Tehokas ja entistä toimintavarmempi netti kodin kaikille laitteille.

Mikä on DNA Valokuitu Plus?

DNA Valokuitu Plus on uuden sukupolven valokuitua hyödyntävä liittymä, joka mahdollistaa jopa gigan laajakaistanopeudet ilman muutostöitä taloyhtiön sisäverkossa. Valokuitu Plus on kokonaisuus, joka sisältää DNA Valokuitu Plus -verkon, DNA Valokuitu Plus -laajakaistaliittymät gigan nopeuteen asti sekä huippunopeuden mahdollistavat ja entistä toimintavarmemmat Valokuitu Plus -modeemit. Tehokas ja nopea netti, kodin kaikille laitteille: älypuhelimille, tableteille, tietokoneille, pelikonsolille, älytelevisiolle, digiboksille ja vaikka kodin turvajärjestelmälle.
Ja mikä parasta: kiinteistön sisäverkkoon ei tarvitse tehdä erillisiä kaapelointitöitä tai remontteja. DNA Valokuitu Plus käyttää samaa HD-kaapelointia, jolla välitetään TV:n teräväpiirtokuvaa.

Miten saan Valokuitu Plus -liittymät taloyhtiöömme?

Onko taloyhtiönne DNA:n verkossa? Keskustele isännöitsijän ja taloyhtiönne päättäjien kanssa ja pyydä heitä kysymään tarjousta DNA:lta. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet on investointi, joka kasvattaa kiinteistönne arvoa.

Jos haluat DNA Valokuitu Plus -liittymät taloyhtiöönne, toimi näin.

 1. Varmista, että taloyhtiönne on DNA:n verkossa

  Taloyhtiön tulee olla liittynyt DNA:n kaapeli- tai Ethernet-verkkoon, jotta voimme tarjota DNA Valokuitu Plus -liittymät taloyhtiöllenne.

  Jos taloyhtiönne on jo DNA:n asiakas, sopimus pitää vain päivittää DNA kiinteistömyynnin kanssa.

 2. Keskustele asiasta taloyhtiön päättäjien kanssa

  Juttele laajakaistan päivittämisestä nykyaikaan taloyhtiösi hallituksen, hallituksen puheenjohtajan tai isännöitsijän kanssa. Taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä pyytää tarjouksen DNA:lta, jonka jälkeen neuvottelemme parhaan hinnan sekä teknisesti järkevimmän ratkaisun.

 3. Yhtiökokous päättää asiasta

  Asia viedään yhtiökokouksen esityslistalle päätösasiana. Yhtiökokouksen hankintapäätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme palveluiden käyttöönottopäivän.

 4. Tilaa netti kotiisi ja nauti uuden sukupolven Valokuitu Plus -liittymästä

  Kun laajakaista on kytketty, lähetämme ohjeet palveluiden käyttöönottoon ja tietoa tarjolla olevista lisäpalveluista. Tilaa Valokuitu Plus -modeemi, kasvata laajakaistaliittymäsi nopeutta ja tilaa haluamasi TV-kanavat.

 

Onko taloyhtiösi antenniverkossa?

Taloyhtiö on velvoitettu tarjoamaan asukkaille teräväpiirto- eli HD-kanavat. Yleensä kyse on vain muutaman sadan euron investoinnista, joka katetaan hoitovastikkeella. Saat tarkemman hinta-arvion antenniasentajalta. Edistääksesi asiaa, ota yhteyttä isännöitsijään tai taloyhtiön hallitukseen.

Etkö löydä etsimääsi? 
Anna kun autamme! Valitse aihe, viemme sinut perille.