DNA Netti taloyhtiöille – mutkatonta palvelua ja nopeat yhteydet joka kotiin

Nopeudet joka kodin tarpeisiin

DNA Netillä koko perheen viihtyminen on helppoa - monella laitteella yhtä aikaa. Riittävä nopeus takaa, etteivät leffat ja sarjat pätki. Tarpeen mukaan nopeutta jopa gigaan asti.

Fiksu sijoitus tulevaisuuteen

Taloyhtiösopimuksella netti ja monipuoliset TV-palvelut, jopa puolet normaalihintoja edullisemmin. DNA varmistaa, että taloyhtiön verkkonopeudet ja tietoturvallisuus kehittyvät tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Kumppani, jonka kanssa homma toimii

Taloyhtiöpalvelu ja paikallinen yhteyshenkilö huolehtivat taloyhtiön TV- ja nettipalveluista. DNA:lla on tutkitusti nopea ja mutkaton asiakaspalvelu ja asiantuntevat huoltopalvelut.

Taloyhtiöasiakkaana saat DNA Netin tuntuvalla hintaedulla

Taloyhtiön netti sisältää aina vastikkeeseen kuuluva perusnopeuden. Voit nostaa oman nettisi nopeutta helposti. Valitse vain itsellesi paremmin sopiva liittymävaihtoehto. Nopeutta on saatavilla aina täyteen gigaan eli 1000M asti. Kun nettisi on riittävän nopea ja tehokas, voit olla varma, että ohjelmat eivät pätki, vaikka katsoisit niitä täydellä 4K-tarkkuudella.

Nopealla ja pätkimättömällä netillä koko perheen viihtyminen on helppoa monella laitteella yhtä aikaa. DNA Netti – Netflixin mukaan nopein netti. Netflixin kuukausittaisten mittausten mukaan DNA Netti saavutti Suomessa korkeimman keskinopeuden Netflix –leffojen ja –sarjojen katseluun marraskuussa 2018.*

Taloyhtiösopimuksen ansiosta kuukausihinnat ovat jopa puolet normaalihintoja edullisempia. Esim. DNA Netti 100M taloyhtiöasiakkaalle vain 9,90 €/kk.**


 

* Perustuu Netflix ISP Speed Indexin tulokseen Suomen internetyhteyden tarjoajien marraskuun 2018 nopeusindeksistä.

Netflix ISP Speed Index on mittari, jolla mitataan tietyn internetyhteyden tarjoajan nopeutta katsottaessa Netflixiä parhaaseen katseluaikaan. Sillä ei mitata muiden palvelujen tai muun tiedonsiirron nopeutta kyseisen palveluntarjoajan verkossa. Netflixin maakohtaiset indeksit löytyvät osoitteesta http://ispspeedindex.netflix.com/. Indeksin mittaustavasta voi lukea tarkemmin täältä: https://ispspeedindex.netflix.com/about/.
** Norm. hinnat: DNA Netti 200M 34,90 €/kk, DNA Netti 1G 54,90 €/kk, DNA Netti + Matkanetti norm. 29,90 €/kk ja DNA Netti 200M + TV-hubi norm. 38,90 €/kk ilman voimassa olevaa DNA:n Netti taloyhtiöille sopimusta.

Näin homma toimii

  1. Taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä pyytää tarjouksen DNA:lta.

  2. Neuvottelemme parhaan hinnan sekä teknisesti järkevimmän ratkaisun.

  3. Asia viedään yhtiökokoukseen esityslistalle päätösasiana.

  4. Yhtiökokouksen hankintapäätöksen jälkeen teemme sopimuksen ja sovimme palveluiden käyttöönottopäivän.

  5. Lähetämme aina asukkaille tiedotteen tarjolla olevista palveluista sekä ohjeet niiden käyttöönottoon.

 

Laitetaan hommat alulle

Lähetä meille ensin viesti, niin me otamme yhteyttä isännöitsijääsi.

Lähetä viesti

Lisää TV-kanavia, myös teräväpiirrolla

DNA Netti taloyhtiöille tuo koteihin myös kaikki DNA:n kaapeliverkon kanavat.

Tutustu tästä laajaan maksu-tv-kanavien valikoimaamme.

Urheilua, ensi-iltaelokuvia, suosikkisarjoja, lastenohjelmia

DNA:n kaapeli-TV tuo jokaisen asukkaan ulottuville monipuolisen valikoiman TV-kanavia – myös teräväpiirrolla. Laajan ilmaiskanavatarjonnan lisäksi asukas voi valita kanavapaketit: urheilua, elokuvia, suosikkisarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmia.
 

Tutustu DNA:n kanavapaketteihin täällä.

Kanavapaketit ja HD-kuva myös taloyhtiöantennilla

Saat kanavapaketit ja teräväpiirtokanavat myös antenniin. Teräväpiirtolähetyksiä varten taloyhtiönne tarvitsee VHF-antennin, jolla voit katsella DNA:n antenniverkon tarjoamia TV-ohjelmia teräväpiirtokuvalla. VHF-antennilla näet ilmaiset Ylen HD-kanavat sekä paljon uusia maksullisia kanavia, urheilua, uusimmat leffat sekä suosikkisarjat teräväpiirrolla. Antennijärjestelmän päivityksen hinta riippuu taloyhtiön antenniverkosta.

Lue lisää taloyhtiöiden antenniasetuksesta täällä.

DNA:n kaapeli-TV on rakennuttajille ja taloyhtiöille suunniteltu kiinteä kaapelitelevisioliittymä. DNA:n kaapeli-TV-liittymä kytketään kiinteistön talojakomoon, josta tilaaja jakaa yhteyden sisäverkolla asuntoihin.

Heippa, heippalaput!

On aika parantaa asukasviestintää.