TV-kortin linkitys

TV-kortin linkitys

Ohjeet TV-kortin linkitykseen

Jos käytössäsi on Antenna Ready HD- tai Cable Ready HD -laite ja haluat katsella maksu-tv-kanavia, linkitä ohjelmakortti laitteeseen. Laite voi olla joko digiboksi tai televisiossa oleva Cl+ -kortinlukija. Linkityksen teet helpoimmin ilmoittamalla kortin ja lukijalaitteen linkitysnumerot DNA:n Minun palveluni -itsepalvelukanavassa.

1. Etsi linkitysnumero

Linkitysnumeron löydät digiboksin tai kortinlukijan sarjanumerotarrasta nimellä Chip-ID, Chipset ID tai CAM ID. Huom! Linkitysnumero on eri kuin sarjanumero.

2. Kirjoita ohjelmakortin numero muistiin

Korttinumero on ilman tarkistenumeroa 11 merkkiä pitkä ja sisältää vain numeroita. Löydät TV-kortin numeron katselukortin kääntöpuolelta, viivakoodin yläpuolelta.

3. Voit linkittää oman HD-laitteesi itse Minun palveluni -kanavassa

Minun palveluni -sivulla -sivuilla voit itse linkittää TV-kortin lukulaitteeseen:

  • Kirjauduttuasi sisään, valitse palveluistasi "DNA TV -liittymä" ja klikkaa sen alta ”TV-kortti > Linkitä TV-kortti ja HD-laite”.

  • Seuraavaksi pääset lisäämään laitteen linkitystiedot ”Syötä laitteen linkitysnumero” -kohtaan. Syötettyäsi numeron, klikkaa ”Linkitä”.

Huomaathan, että TV-kortti on otettava käyttöön 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun laitteen tiedot on ilmoitettu DNA:n asiakastietokantaan.

4. Asenna TV-kortti

Linkityksen jälkeen asenna TV-kortti suoraan digiboksiisi tai CI+-kortinlukijan avulla televisioosi. Asenna TV-kortti digiboksiin siru edellä ja siru alaspäin.

5. Pidä linkitettävä laite päällä

Linkitetty laite on pidettävä päällä, kunnes linkitystä vaativat maksu-tv-kanavat avautuvat. Kanavat avautuvat viimeistään 1–2 vrk:n aikana. Kanavien aukeamista odotellessa voit katsoa normaalisti muita kanavia.

HUOM! Jos pidät päällä kanavaa, joka on korttiin liitetyssä kanavapaketissa, kanavat avautuvat nopeammin.

Lisätietoa CI+ -kortinlukijasta ja Cable/Antenna Ready -HD-laitteista saat kortinlukijan tuotesivulta ja osoitteesta www.testatutlaitteet.fi

Antennikotitaloudet

DVB-T ja DVB-T2 HD

 

Kaapelitaloudet

DVB-C ja DVB-C HD