Karate
Karate

Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Helmikuun Kuukauden kanava: FIGHT SPORTS

DNA TV:n Kuukauden kanava on FIGHT SPORTS. Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

DNA TV:llä katsot FIGHT SPORTS -kanavaa missä ja milloin tahansa. Kaikilla ruuduilla: puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla kotisohvalta. 

Kuukauden tärpit:

Karate
Karate

Karate 1 Premier League -turnaus Dubai, Arabiemiraatit

Sunnuntaina 17.2.2019, klo 12.30–14.30.

Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. 

Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. Näissä turnauksissa taistellaan maineesta ja kunniasta, mutta myös kisapaikoista Tokion olympialaisiin 2020.

Karate 1 Premier League -turnauksissa on käytössä uudet säännöt. Perinteisen lippuäänestyksen tilalla on pistearviointi, joissa tuomaristo pisteyttää katasuoritukset ja korkeimmat pisteet saavuttanut ottelija voittaa. Lisäksi naisten otteluaika on pidentynyt kahdesta minuutista kolmeen. Parin tunnin kisakoosteessa läpikäydään Dubain tatamilla kamppailtujen otteluiden parhaat palat.

Katso traileri

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

Kaapelissa näet Kuukauden kanavan FIGHT SORTS teräväpiirrolla kanavapaikalla 176.

Antennissa voit katsella Kuukauden kanavan DNA TV Hubilla netin kautta kanavapaikalla 705.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella
Katsele Kuukauden kanavaa osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla
Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).
 

 

    

Haluatko nähdä FIGHT SPORTS -kanavan jatkossakin?