Elokuun Kuukauden kanava: Nick Jr.

Nick Jr. on perheen pienimpien suosikkikanava! Nick Jr. tarjoaa fiksua ja viihdyttävää sisältöä alle kouluikäisille lapsille, ilman mainoskatkoja. Lapset viihtyvät suomeksi puhuttujen opetusohjelmien parissa ja samalla oppivat uutta.

Dora ja ystävät

Valmistaudu suureen seikkailuun Doran ja ystävien kanssa. Dora on varttunut ja muuttanut kauniiseen merenrantakaupunkiin. Hän käy uutta koulua ja on saanut uusia ystäviä. Ystäviensä kanssa Dora seikkailee kaupungin alla sijaitsevassa taikamaailmassa, joka tarjoaa yllätyksiä ja kiperiä tilanteita. Seikkailujensa myötä Dora kehittää ongelmanratkaisutaitoja ja opettaa englannin kieltä leikin varjolla.

Blaze ja monsterikoneet

Vauhdikkaan tietokoneanimaatiosarjan tähtinä ovat monsteriauto Blaze ja 8-vuotias auton ajaja AJ. Kaksikko seikkailee monsterikoneiden kaupungissa, jossa vauhtia haetaan autoradalta. Monsterikoneiden kilpailut johdattavat fysiikkaan, mekaniikkaan ja matematiikkaan: miten koneet toimivat, kuinka voima sekä energia vaikuttavat autokisoissa ja miten mahtava turbo-boosti oikeasti on!

PAW Patrol

Sarjassa seurataan korkean luokan pelastusoperaatioita tekevän PAW Patrolin toimintaa. Pääosissa ovat kuusi sankarikoiranpentua: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ja Skye. Heitä johdattaa 10-vuotias tietotekniikkanero, poika nimeltä Ryder. PAW Patrol yhdistelee hauskalla tavalla ongelmanratkaisutaitoja, ryhmätyöskentelyn taitoja, siistejä ajoneuvoja sekä tietenkin koirahuumoria.

Miten voit katsoa kuukauden kanavaa?

Antenniverkossa

Nick Jr. -kanavaa lähetetään päivittäin UHF/T1-verkossa kanavapaikalla 58 klo 06.00–18.00. Katso kanavan näkyvyys tästä.

Kaapelissa

Nick Jr. -kanava löytyy tutulta Kuukauden kanava -kanavapaikalta (98). Kanavalla lähetetään ohjelmaa vuorokauden ympäri.