Tammikuun Kuukauden kanava: Viasat Film Family

DNA TV:n Kuukauden kanava on 2.1. alkaen Viasat Film Family. Koko perheen viihdekanava.  Kanava tarjoaa aamusta iltapäivään lasten suosikkeja ja koko perheen elokuvia. Iltaa kohde ohjelmisto muuttuu myös aikuisia kiinnostaviin komedioihin. Kanava tarjoaa ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden ja kaikki ohjelmat ovat joko suomeksi puhuttu tai tekstitetty. 

Katso traileri

DNA TV:llä Viasat Film Family -kanavaa missä ja milloin tahansa. Kaikilla ruuduilla: puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla kotisohvalta. 

Kuukauden tärpit:

Vaiana Viasatilla
Vaiana Viasatilla

Vaiana

Lumoava tarina sisukkaasta polynesialaisesta tytöstä, joka kohtaa puolijumalan ja pyrkii toteuttamaan esivanhempiensa antaman tehtävän. Suomeksi puhuttu.

La 13.1. klo 20

Ghostbusters Viasatilla
Ghostbusters Viasatilla

Ghostbusters

Fyysikot tri Abigail "Abi" Yates, tri Erin Gilbert, insinööri tri Jillian "Holtz" Holtzmann ja MTA:n työntekijä Patricia "Patty" Tolan lyöttäytyvät yhteen muodostaakseen Haamujengin ja puolustautuakseen New Yorkissa lisääntyviltä häiritseviltä aaveilta ja yliluonnollisilta ilmiöiltä.

Ghostbusters

Fyysikot tri Abigail "Abi" Yates (Melissa McCarthy), tri Erin Gilbert (Kristen Wiig), insinööri tri Jillian "Holtz" Holtzmann (Kate McKinnon) ja MTA:n työntekijä Patricia "Patty" Tolan (Leslie Jones) lyöttäytyvät yhteen muodostaakseen Haamujengin ja puolustautuakseen New Yorkissa lisääntyviltä häiritseviltä aaveilta ja yliluonnollisilta ilmiöiltä.

La 7.1. klo 20

Tenavat-elokuva
Tenavat-elokuva Viasatilla

Tenavat-elokuva

Jaska Jokunen, Ressu ja koko muu poppoo palaavat ruutuun tässä herttaisessa tarinassa. Ihana punatukkainen tyttö muuttaa vastapäiseen naapuriin, ja Jaska Jokunen rakastuu.

Tenavat-elokuva

Jaska Jokunen, Ressu ja koko muu poppoo palaavat ruutuun tässä herttaisessa tarinassa. Ihana punatukkainen tyttö muuttaa vastapäiseen naapuriin, ja Jaska Jokunen rakastuu. Nyt hän yrittää valloittaa pienen punatukkaisen tytön sydämen, mutta Jaska Jokuselta ei tunnu onnistuvan mikään. Samaan aikaa Ressu kirjoittaa rakkaustarinaa loputtomasta taistelustaan Punaista Paronia vastaan. 

Su 21.1. klo 20

Joy Viasatilla
Joy Viasatilla

Joy

Joy Mangano (Jennifer Lawrence) on eronnut miehestään Tonysta (Èdgar Ramirez), joka kuitenkin asuu hänen talonsa alakerrassa. Joyn äiti Terry (Virginia Madsen) puolestaan asuu ullakkohuoneessa ja viettää aikansa saippuaoopperoita katsellen.

Joy 

Joy Mangano (Jennifer Lawrence) on eronnut miehestään Tonysta (Èdgar Ramirez), joka kuitenkin asuu hänen talonsa alakerrassa. Joyn äiti Terry (Virginia Madsen) puolestaan asuu ullakkohuoneessa ja viettää aikansa saippuaoopperoita katsellen. Joy saa yllättävän neronleimauksen ja keksii itsepuristuvan mopin. Kun QVC:n johtoportaan Neil Walker (Bradley Cooper) ottaa tuotteen firman valikoimiin, se nousee hetkessä hittituotteeksi. Joysta tulee nopeasti liikedynastian johtaja, mutta samalla hän saa vihollisia niin perheen sisältä kuin sen ulkopuoleltakin.


La 19.1. klo 22

Näin katsot Kuukauden kanavaa

Televisiolla

Kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan kanavapaikalla 352. 

Antenniverkossa voit katsella Kuukauden kanavaa DNA TV-hubilla kanavapaikalla 650.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Katsele Kuukauden kanavaa osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple, Windows).

    

Haluatko nähdä Viasat Film Family -kanavan jatkossakin? 

PS. Helmikuun Kuukauden kanava on Nat Geo Wild.