Helmikuun Kuukauden kanava: Eurosport 1

Eurosport on penkkiurheilijan suosikkikanava, joka tarjoaa vuodessa yli 3 000 tuntia urheilua suorina lähetyksinä. 20 vuoden kokemus on tehnyt Eurosportista kiistatta yhden suurimmista ja monipuolisimmista urheilukanavista. Ohjelmatarjonta käsittää yli 100 eri urheilulajia.

Helmikuussa lumi tuiskuaa ja talvilajien maailmancupit ovat kiihkeimmillään. Eurosport 1 tarjoaa mm. mäkihyppyä, maastohiihtoa, yhdistettyä, alppihiihtoa ja snookeria. Tule mukaan!

Mäkihyppyä Holmenkollenilla ja Salpausselällä

Holmenkollen ja mäkihyppy kuuluvat yhteen kuten laskiainen ja hernekeitto. Kun legendaarisen Holmenkollbakkenin äärelle ahtautuu jopa 70 000 katsojaa ja mäkitornissa odottavat huimapäisimmät mäkikotkat, on tunnelma taattu.

Eurosport näyttää Holmenkollenin osakilpailun lisäksi myös Lahden Salpauselän osakilpailun ja muut Nordic Tournamentin osakilpailut.

  • 5.-7.2. Maailmancup Oslo, joukkuekilpailu ja henkilökohtainen kilpailu
  • 9.-10.2. Maailmancup Trondheim, henkilökohtainen kilpailu
  • 19.–21.2. Maailmancup Lahti, kaksi henkilökohtaista kilpailua ja joukkuekilpailu
  • 22.–23.2. Maailmancup Kuopio, henkilökohtainen kilpailu

Maastohiihdossa MM-esikisat Lahdessa

Holmenkollenin kisat täyttävät kisakalenterin myös maastohiihdossa. Oslon lisäksi helmikuussa kisataan myös Falunissa ja Lahdessa. Salpausselän kisat ovat MM-esikisat, sillä hiihtolajien MM-kisat sivakoidaan vuonna 2017 Lahdessa.

  • 6.-7.2. Maailmancup Oslo, Norja
  • 11.–14.2. Maailmancup Falun, Ruotsi
  • 20.–21.2. Maailmancup Lahti, Suomi

Alppihiihtoa tulevissa olympiarinteissä

Nyt voit tarkistaa etukäteen vuoden 2018 olympiarinteet, sillä helmikuussa lasketaan Etelä-Korean Jungbongissa miesten syöksylaskun ja Super-G:n osakilpailut. Samana viikonloppuna kisataan myös alppihiihdon klassikko Garmisch-Partenkirchen, jossa on laskettu maailmancupia vuodesta 1954.

  • 6.-7.2. Maailmancup Jungbong, Etelä-Korea: miesten syöksylasku ja Super-G.
  • 6.-7.2. Maailmancup Garmisch-Partenkirchen, Saksa: naisten syöksylasku ja Super-G.
  • 19.2. Maailmancup Chamonix, Ranska: miesten yhdistetyn syöksylasku

Snookerissa Suomen Robin Hull haastaa maailmantähdet

Myös sisätiloissa tapahtuu! Vihreän verkakankaan mestarit kokoontuvat German Masters-turnaukseen sekä Welsh Openiin.

Welsh Openissa kaikki mukana olevat 128 pelaajaa avaavat turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Arvontakoreja ei ole käytössä, eli avauskierroksella kuka tahansa voi kohdata kenet tahansa, mukana myös Suomen Robin Hull.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Antenniverkossa Eurosport 1 -kanavaa esitetään UHF/T1-verkossa kanavapaikalla 45. Lähetyksiä on päivittäin ympäri vuorokauden. Katso kanavan näkyvyys tästä.

Kaapelissa Eurosport 1 -kanava löytyy tutulta Kuukauden kanava -kanavapaikalta (98). Kanavalla on lähetyksiä joka päivä ympäri vuorokauden.

Eurosport 1 myös DNA TV -sovelluksessa!

Katsele Eurosport 1 -kanavaa myös DNA TV:llä. Jos sinulla ei vielä ole DNA TV:tä, vaihda vanha TV-korttisi uuteen DNA TV -liittymään. Saat TV-kortin lisäksi myös DNA TV -sovelluksen. Sovelluksella katsot Eurosport 1 -kanavaa myös puhelimella tai tabletilla koko helmikuun ajan.

Tutustu DNA TV -liittymään (3,50 €/kk)