Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Kesäkuun Kuukauden kanava: GINX Esports TV

Game on! GINX Esports TV on pelkästään pelaamiseen ja peleihin keskittynyt kanava. GINX Esports TV kattaa elektronisen kilpapelaamisen, tietokone-, konsoli- sekä mobiilipelit. Mukana peliarvosteluita, pelivinkkejä sekä klassikkopelien historiaa. Tervetuloa yhden maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin!

Antenniverkossa kesäkuun Kuukauden kanava on FIGHT SPORTS.

Kuukauden tärpit:

Action Figure Adventure

Kukapa ei voisi vastustaa toiminta- ja supersankari-figuureita? Tule mukaan superkeräilijä Jay Bartletin mukaan etsimään upeimpia, harvinaisimpia sekä puhutuimpia figuureja.

Action Figure Adventure

Ensiesitykset perjantaisin klo 23.00

Kukapa ei voisi vastustaa toiminta- ja supersankari-figuureita? Tule mukaan superkeräilijä Jay Bartletin mukaan etsimään upeimpia, harvinaisimpia sekä puhutuimpia figuureja. 10-osaisessa sarjassa metsästetään Jayn kanssa legendaarisia figuureja sekä leikkisettejä.

Jay Bartlet jos kuka tietää, mitä etsii. Hän on kerännyt action figuureita jo yli 30 vuoden ajan. Sarjassa hän kerää huippuluokan action figure -settiä ja leikkisettiä, joka huutokaupataan. Huutokaupasta saadut tulot hän lahjoittaa hyväntekeväisyyteen vakavasti sairaille lapsille.

Shut Up & Play!

Naama umpeen ja peli käyntiin. Shut Up & Play! on peliohjelma, jossa GINX Esports TV -kanavan työntekijät ottavat yhteen suosikkipeleissään. Luvassa naurua, taisteluja, hauskimmat kommenttiraidat sekä kunnon pelimättöä.

Shut Up & Play!

Joka päivä maanantaista perjantaihin klo 23.00

Naama umpeen ja peli käyntiin. Shut Up & Play! on peliohjelma, jossa GINX Esports TV -kanavan työntekijät ottavat yhteen suosikkipeleissään. Luvassa naurua, taisteluja, hauskimmat kommenttiraidat sekä kunnon pelimättöä.

Shut Up & Play! -tv-show’ssa testataan pelaajien hermot, kestävyydet sekä pelihahmojen iskutehot hurjimmissa taistelupeleissä ja vauhdikkaimmissa seikkailupeleissä. Jos meno pelottaa, ei huolta: GINX-kanava lupaa, ettei yhtäkään työntekijää ole satutettu tehdessä tätä ohjelmaa.

Staxer, Social Gaming and Coconuts

Grant Hinds, eteläafrikkalainen pelitubettaja ja influensseri. Hän kasvoi omien sanojensa mukaan Pleikkarin, ysärihiphopin sekä halpojen sarjakuvien avulla.

Staxer, Social Gaming and Coconuts

Keskiviikkoisin klo 22.00

Grant Hinds, eteläafrikkalainen pelitubettaja ja influensseri. Hän kasvoi omien sanojensa mukaan Pleikkarin, ysärihiphopin sekä halpojen sarjakuvien avulla. Ja nyt hän juontaa someen ja pelaamiseen keskittyvää Staxer, Social Gaming and Coconuts -makasiiniohjelmaa.

Staxer-ohjelmassa Grant Hinds vie meidät keskelle sosiaalisen pelaamisen skeneä, jossa ystävät ja yhteisöt, YouTube- sekä Twitch-palvelut ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi ohjelmassa nähdään haastatteluja, retropelejä sekä uusien tuotteiden pakkausten avaamisia eli unboxing-videoita, yksinoikeudella. Ja kenties ohjelman nimen mukaan jotain myös kookospähkinöistä.

Northern Arena Clash of Clans

Supercellin klassikkopeli Clash of Clansin Northern Arena -turnaus kokoaa yhteen 36 pelitiimiä. Viisihenkiset tiimit ottavat toisistaan mittaa Town Hall 14 -pelikentällä. Toukokuun alussa alkanut turnaus kestää viisi kuukautta.

Northern Arena Clash of Clans

Supercellin klassikkopeli Clash of Clansin Northern Arena -turnaus kokoaa yhteen 36 pelitiimiä. Viisihenkiset tiimit ottavat toisistaan mittaa Town Hall 14 -pelikentällä. Toukokuun alussa alkanut turnaus kestää viisi kuukautta. Lähetyksiä on joka viikko ja peliviikko alkaa sunnuntaina. Popparit esiin ja tule jännittämään!

Northern Arena Clash of Clans -turnauksessa on kaksi divisioonaa. Toisessa divisioonassa ottelee 18 joukkuetta, joista kaksi parasta nousee suoraan ykkösdivisioonaan. Ensimmäisessä divisioonassa on niin ikään 18 joukkuetta, jotka ottelevat toisiaan vastaan. Voittaja on se, jolla on kauden loputtua eniten pisteitä.

Preediction

Ensimmäinen e-sportsiin keskittynyt talk show televisiossa! Preediction koostaa parhaat palat suosituimmista netissä pyörivistä e-sports -ohjelmista sekä -podcasteista.

Preediction

Sunnuntaisin klo 23.00

Ensimmäinen e-sportsiin keskittynyt talk show televisiossa! Preediction koostaa parhaat palat suosituimmista netissä pyörivistä e-sports -ohjelmista sekä -podcasteista. Mukana ovat mm. Esports Talk, Codcast ja Bananaslamjaron. Unohtamatta Dota 2-, Smite-, Call of Duty-, Rocket League- tai Valorant-ohjelmia.

Preediction -show saattaa olla entuudestaan tuttu YouTubesta tai Twitchistä, mutta nyt ohjelma pääsee ensi kertaa televisioon. Talk show vie sinut keskelle e-sports-maailmaa ja arvostelee kuumimmat pelit, läpikäy turnausten tiukimmat pelitilanteet sekä esittelee viileimmät pelaajat.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan GINX Esports TV:n näet kanavapaikalla 170.

DNA TV Hubi tarjoaa Kuukauden kanavan vakiopaikallaan 250.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Kuukauden kanavaa katselet osoitteessa dnatv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).

 

Antennissa kesäkuun Kuukauden kanava on FIGHT SPORTS. Voit katsella kanavaa hybridikanavapaikalla 140.

 

Haluatko nähdä GINX Esports TV -kanavan jatkossakin? 

DNA Mix 4

9,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.

DNA SportMix

alk. 9,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.

PS. Heinäkuun Kuukauden kanava on Nick Jr.