Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Elokuun Kuukauden kanava: Animal Planet

Animal Planetilla kohtaat eläimet oikeassa elinympäristössä: viidakossa, aavikolla, savannilla, ilmassa ja vedessä. Koko perheen suosikkikanavalla tutustut myös lemmikkeihin ja eläintarhojen toimintaan. Kanava huomioi perheen pienimmät, sillä ohjelmissa ei korosteta luonnon omaa väkivaltaa. Animal Planet viihdyttää ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kaikki ohjelmat ovat tekstitetty suomeksi.

Kuukauden tärpit:

The Zoo: San Diego
The Zoo: San Diego

The Zoo: San Diego

San Diegon eläintarha on yksi maailman kuuluisimmista eläintarhoista. Sen suojissa elää yli 6500 eläintä ja 700 eläinlajia.

The Zoo: San Diego

Alkaen tiistaina 13.8. klo 20.10

San Diegon eläintarha on yksi maailman kuuluisimmista eläintarhoista. Sen suojissa elää yli 6500 eläintä ja 700 eläinlajia. Sarjassa kurkistetaan San Diegon Zoo Global -organisaation toimintaan ja tavataan mm. pandoja, kirahveja, koaloita, norsuja, puumia, gepardin poikasia sekä Spice Girls -nimellä tunnettu strutsilauma.

The Zoo: San Diego -sarjassa seurataan eläintarhan ja safaripuiston eläinlääkäreiden ja -hoitajien työtä. Eläintarhan asukkailla on kerrottavanaan hämmästyttäviä tarinoita, joista esimerkkinä mm. sukupuuton partaalta pelastetut Kalifornian korppikotkat ja viisivuotissynttäreitään viettävä viehättävä Joanne-gorilla.

Animal Cribs
Animal Cribs

Animal Cribs

Lemmikki tekee kodista kodin. Mutta jotkut kodit vaativat pientä laittoa. Eläinten ystävä Antonio Ballatore tuo suunnittelutaitonsa lemmikkiomistajien käyttöön.

Animal Cribs

Alkaen keskiviikkona 21.8. klo 19.15

Lemmikki tekee kodista kodin. Mutta jotkut kodit vaativat pientä laittoa. Eläinten ystävä Antonio Ballatore tuo suunnittelutaitonsa lemmikkiomistajien käyttöön. Yhdessä työkaverinsa Gracen ja luottokoira Chewie-buldoggin sekä ammattirakentajien avustuksella he muokkaavat ahtaista asunnoista sekä pihoista toimiva kokonaisuuksia, jotka tarjoavat iloa lemmikeille ja omistajille.

Animal Cribs -sarjassa Antonio tapaa mm. koirien valtaamassa kodissa asuvan perheen ja suunnittelee heidän takapihalle mahtavan koirapuiston. Toinen perhe tarvitsee suljetun tilan seitsemälle chinchillalleen. Antonio auttaa myös pariskuntaa, joka haluaa rohkaista savannikissaansa ja neljää hoitokissaansa liikkumaan ulkona turvallisesti.

Puppy Bowl XV
Puppy Bowl XV

Puppy Bowl XV

Vuoden suloisimmassa pelitapahtumassa nähdään toinen toistaan söpömpiä koiranpentuja, jotka ottavat mittaa toisistaan pelikentällä.

Puppy Bowl XV

Alkaen sunnuntaina 18.8. klo 20.10

Tämä vuosi on Puppy Bowl -tapahtuman 15. juhlavuosi! Vuoden suloisimmassa pelitapahtumassa nähdään toinen toistaan söpömpiä koiranpentuja, jotka ottavat mittaa toisistaan pelikentällä. Rescue-koiranpennuista muodostetut joukkueet Ruff ja Fluff kilpailevat kiihkeästi Lombarky-voittopokaalista.

Juhlavuoden kunniaksi joukkueilla on söpöt maskotit: Fluff-joukkueen maskottina Javier-vesisika ja Ruff-joukkueella kolme afrikkalaista piikkisikaa. Surge-hamsteri vastaa pistetaulusta ja kengurunpoikasista koottu cheerleaderjoukkue viihdyttää yleisöä. Meep-lintu twiittaa pelin kulkua sosiaalisessa mediassa. Eikä kannata unohtaa kissojen esittämää väliaikashow’ta, jota tähdittävät Atlanta Acro Cats -kissaryhmä, Purr-oon 5 sekä Adam Feline. Luvassa hellyttävän rakastettavaa viihdettä!

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

Kaapelissa näet Kuukauden kanavan Animal Planetin kanavapaikalla 121 ja teräväpiirtona kanavapaikalla 100.

Antenniverkossa voit katsella Animal Planet -kanavaa UHD/T2-verkossa kanavapaikalla 85. Tarvitset kanavan katseluun Antenna Ready HD -hyväksytyn päätelaitteen tai DNA TV Hubin. Jos kanava ei näy alueellasi, näet kuukauden kanavan HD-teräväpiirtokanavana DNA TV -hubilla kanavapaikalla 723. 

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella
Katsele Kuukauden kanavaa osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla
Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).
 

 

    

Haluatko nähdä Animal Planet -kanavan jatkossakin?