Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Kesäkuun Kuukauden kanava: GINX Esports TV

Game on! GINX Esports TV on pelkästään pelaamiseen ja peleihin keskittynyt kanava. GINX Esports TV kattaa elektronisen kilpapelaamisen, tietokone-, konsoli- sekä mobiilipelit. Mukana peliarvosteluita, pelivinkkejä sekä klassikkopelien historiaa. Tervetuloa yhden maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin pariin!

Huom! Antenniverkossa kesäkuun Kuukauden kanava on Nick Jr.

Kuukauden tärpit:

Shut Up & Play!

Shut Up & Play!

Shut Up & Play! on peliohjelma, jossa GINX Esports TV -kanavan työntekijät ottavat yhteen hurjimmissa taistelupeleissä. Luvassa naurua, taisteluja ja kunnon mättöä.

Shut Up & Play!

Ensiesitykset maanantaisin klo 24.00 ja lauantaisin klo 23.00

Naama umpeen ja peli käyntiin. Shut Up & Play! on peliohjelma, jossa GINX Esports TV -kanavan työntekijät ottavat yhteen hurjimmissa taistelupeleissä. Luvassa naurua, taisteluja ja kunnon mättöä. Pelaajista otetaan mittaa peleissä kuten GTFO ja Street of Rage 4:ssa. Jos meno pelottaa, ei huolta: GINX-kanava lupaa, ettei yhtäkään työntekijää ole satutettu tehdessä tätä peliohjelmaa.

Tässä show’ssa testataan pelaajien hermot, kestävyydet sekä pelihahmojen iskutehot hurjimmissa taistelupeleissä ja vauhdikkaimmissa seikkailupeleissä. Jos missaat maanantain ja tiistain välisen yön jaksot, ei hätää, viikon parhaat pelisessiot kerrataan lauantain koosteessa.

Icons
Icons

Icons

Icons-sarjassa esitellään esports-maailman supertähtiä, legendaarisia pelaajia, jotka ovat haastaneet käsityksiämme pelaamisesta.

Icons

Joka toinen perjantai klo 23.30

Tunnet heidät nimiltä. Olet nähnyt heidät pelaamassa areenoilla. Mutta keitä he oikeasti ovat? Icons-sarjassa esitellään esports-maailman supertähtiä, legendaarisia pelaajia, jotka ovat haastaneet käsityksiämme pelaamisesta. Mukana mm. Daigo the Beast, SonicFox ja monet muut huippupelaajat.

Icons-sarja esittelee esports-skenen supertähtiä. Puolen tunnin jaksoissa läpikäydään miten pelaajista tuli huippupelaajia, miten he elävät ja miten he valmistautuvat peliturnauksiin?

The Race All-Stars

The Race All-Stars

Formulat ovat koronatauolla, mutta pelimaailmassa kumi käryää ja kytkimet huutavat hoosiannaa.

The Race All-Stars

Lauantaisin klo 23.00

Formulat ovat koronatauolla, mutta pelimaailmassa kumi käryää ja kytkimet huutavat hoosiannaa. The Race All-Stars -sarjassa mittaa ottavat maailman nopeimmat esports-ajajat mm. Formula ykkösissä, IndyCar- ja Formula E -sarjoissa. Mukana esports-maailman tähdet ja kilparatojen sankarit, kuten Max Verstappen, Juan Pablo Montoya ja Nelson Piquet Jr.

The Race All-Stars sisältää kolme mestaruussarjaa, jotka kaikki ajavat samalla radalla, samassa tapahtumassa ja samoilla säädöillä. Pro Cup on ammattikuskeille, Legends Trophy legendaarisille kuskeille ja Sim Masters parhaille esports-kuskeille. Kuka nousee palkintopallilla korkeimmalle?

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa näet GINX Esports TV:n kanavapaikalla 170.

DNA TV Hubilla, jossa on uusi DNA TV, näet Kuukauden kanavan vakiopaikalla 250. Jos et ole vielä ottanut käyttöön uutta DNA TV:tä, näet GINX Esports TV:n kanavapaikalla 706.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Kun sinulla on uusi DNA TV, näet Kuukauden kanavan osoitteessa dnatv.dna.fi. Muutoin näet kanavan osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).
 

Antenniverkossa

Kesäkuun Kuukauden kanava on Nick Jr. Voit katsella kanavaa kanavapaikalla 58.

    

Haluatko nähdä GINX Esports TV -kanavan jatkossakin?