Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Lokakuun Kuukauden kanava: Eurosport 2

Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava, joka tarjoaa huiman kattauksen eri urheilulajeja, 24 tuntia vuorokaudessa. Selostus on osittain suomeksi ja osittain englanniksi. 

Sisäkausi kolkuttelee jo ovella, mutta vielä on kesälajeja jäljellä. Pyöräilyssä kelataan yksipäiväinen Pariisi—Tours-pyöräkilpailu ja BSB-moottoripyörät kohtaavat legendaarisella Doningtonin radalla. Lisätään päälle vielä Kansainvälinen uintiliiga sekä tennisturnaukset Linzissä ja Tukholmassa, on lokakuu penkkiurheilijan juhlaa.

Kuukauden tärpit:

Kansainvälinen uintiliiga
Kansainvälinen uintiliiga

Kansainvälinen uintiliiga

Uinnin Mestareiden liigaksi kutsuttu Kansainvälinen uintiliiga (ISL) alkaa. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä uintiliigassa kahdeksan uintijoukkuetta ottavat mittaa toisistaan seitsemässä osakilpailussa.

Kansainvälinen uintiliiga

Indianapolis 5.-6.10, Napoli 12.-13.10 ja Budapest 26.-27.10.

Uinnin Mestareiden liigaksi kutsuttu Kansainvälinen uintiliiga (ISL) alkaa. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä uintiliigassa kahdeksan uintijoukkuetta ottavat mittaa toisistaan seitsemässä osakilpailussa. Liiga kokoaa maailman huiput samaan altaaseen. 

Kansainvälisen uintiliigan joukkueet koostuvat nais- ja miesuimareista, mukana olympiavoittajia sekä maailmanennätysten haltijoita. Lokakuussa uidaan mm. Indianapolisissa, Napolissa sekä Budapestissa.

Pyöräily
Pyöräily

Pyöräily

Jo vuodesta 1896 järjestetty yksipäiväinen Pariisi—Tours-pyöräkilpailu tunnetaan sprinttereiden klassikkona. Maailman vanhin pyöräkilpailu on tunnettu vauhdistaan ja päättyy usein armottomaan loppukiriin Toursin kaupungissa. 

Pyöräily

Paris-Tours 13.10.

Jo vuodesta 1896 järjestetty yksipäiväinen Pariisi—Tours-pyöräkilpailu tunnetaan sprinttereiden klassikkona. Maailman vanhin pyöräkilpailu on tunnettu vauhdistaan ja päättyy usein armottomaan loppukiriin Toursin kaupungissa. 

Tämä verraten tasaisen noin 230 km:n pyöräkilpailun reitti poljetaan kovalla nopeudella. Viime vuoden voittajan, tanskalaisen Søren Kragh Andersenin keskinopeus oli lähes 45 km/h. Tänä vuonna loppukiritaistelulle on erinomaiset puitteet, sillä maalisuora siirretään muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin legendaariselle ja armottomalle 2,7 km:n Avenue de Grammontille 

Tennis
Tennis

Tennis

Tenniksessä siirrytään nurmelta kohti hallikautta ja lokakuussa otellaan kahdella kovalla sisäkentällä.

Tennis

WTA Linz 9.10. ja 12.10, Tukholman avoimet 14.-20.10.

Tenniksessä siirrytään nurmelta kohti hallikautta ja lokakuussa otellaan kahdella kovalla sisäkentällä. Naisten WTA-turnaus järjestetään Linzissä. Miesten ATP 250 -kiertue kohtaa Tukholman avoimissa.

Itävallan Linz on ollut WTA-kiertueen kisakalenterissa jo 30 vuotta. Aiempia voittajia ovat olleet mm. Lindsay Davenport, Justine Henin-Hardenne sekä Amélie Mauresmo. Tänä vuonna palkintopotti on 250 000 dollaria. Tukholman avoimet taas kerää yhteen miestennispelaajat. ATP 250 -kiertueen osakilpailun palkintopottina on jopa 600 000 dollaria.

British Superbike
British Superbike

British Superbike

Brittien superbike-kausi on loppuhuipennusta vaille valmis.

British Superbike

Doningtonin osakilpailu 6.10.

Brittien superbike-kausi on loppuhuipennusta vaille valmis. Doningtonin osakilpailu on kauden toiseksi viimeinen kilpailu. Mestaruustaisto on aivan levällään. BSB-sarjassa osakilpailun voittaja nappaa 25 pistettä ja tällä hetkellä kärkikuusikko mahtuu 50 pisteen sisään. Tässä voi käydä ihan miten tahansa.

Legendaarinen 4 km:n pituinen Doningtonin moottorirata avattiin vuonna 1931 moottoripyöräkisoille. Sittemmin radalla ovat päristäneet vakioautot, formula ykköset sekä lukuisat rockbändit. Nyt BSB-moottoripyörät valtaavat radan viikonlopuksi ja sunnuntaina ajetaan kaksi lähtöä, jotka voivat mestaruuden kannalta olla hyvin ratkaisevia.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

Kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan kanavapaikalla 186 ja HD-teräväpiirtokanavana kanavapaikalla 173. 

Antenniverkossa voit katsella Kuukauden kanavaa kanavapaikalla 83. Jos kanava ei näy alueellasi, näet Eurosport 2:n DNA TV Hubilla kanavapaikalla 696.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella
Katsele Kuukauden kanavaa osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla
Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).
 

 

    

Haluatko nähdä Eurosport 2 -kanavan jatkossakin? 

PS. Marraskuun Kuukauden kanava on Motorvision TV.