Kesäkuun Kuukauden kanava: C More Juniori

C More Juniori on lasten oma kanava, joka tarjoaa kaikenikäisille lapsille suosituimpia lastensarjoja ja uusia tuttavuuksia, unohtumattomia kotimaisia suosikkeja sekä lasten oma elokuvaillan. Ja kaikki suomeksi. Juniorilla näkyvät ja kuuluvat myös iloiset juontajat, joten aika kuluu kuin siivillä!

Katso traileri

Näet Kuukauden kanavan, kun sinulla on DNA TV -liittymään kuuluva TV-kortti.

C More Juniori myös DNA TV -sovelluksessa

Tiesithän, että DNA TV -liittymään kuuluu myös DNA TV -sovellus? Sovelluksella katsot tässä kuussa Kuukauden kanavaa myös puhelimella tai tabletilla.

Näin otat DNA TV -sovelluksen käyttöön.

Muumilaakson tarinoita C Morella

Muumilaakson tarinoita, 3. kausi
Muumilaakson tarinoita on vuosina 1990–1992 tehty animaatiosarja, joka kertoo Tove Janssonin muumien ja heidän ystäviensä seikkailuita Muumilaaksossa. Sarja remasteroitiin ja äänitettiin uudelleen 2017.

Tiistaina 20.6. klo 11.30

 

 

 

Alvin ja pikkuoravat C Morella

Alvin ja pikkuoravat
Piirretty lastensarja keskinkertaisesta lauluntekijästä David Sevillestä, joka hoitaa kolmea aivan tavallista maaoravaa. Tai no, melkein tavallista...

Maanantaisin klo 12.45 alkaen

 

 

 

 

Aikamatkustajat C Morella

Aikamatkustajat
Animaatio kahdesta 10-vuotiaasta sisaruksesta, Adelesta ja Marvinista, jotka keksivät tavan matkustaa ajassa! Ainoa mitä he tarvitsevat, on aikamatkustuspuhelin. He eivät epäröi hetkeäkään käyttää vekotinta, joka johdattaa heidät jännittäviin seikkailuihin!

Lauantaista tiistaihin

 

 

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Antenniverkossa C More Juniori -kanavaa lähetetään UHF/T2-verkossa kanavapaikalla 43. Kanavan lähetysaika on klo 06-20. Kanavan katseluun tarvitset Antenna Ready HD -hyväksytyn päätelaitteen. Katso kanavan näkyvyys tästä.

Kaapelissa C More Juniori -kanava löytyy tutulta Kuukauden kanava -kanavapaikalta (98). Kanavan lähetysaika on klo 06-20. 


C More Juniori myös DNA TV -sovelluksessa

Tiesithän, että DNA TV -liittymään kuuluu myös DNA TV -sovellus? Sovelluksella katsot tässä kuussa Kuukauden kanavaa myös puhelimella tai tabletilla.

Näin otat DNA TV -sovelluksen käyttöön.

    

Haluatko nähdä C More Juniori -kanavan jatkossakin?