Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Huhtikuun Kuukauden kanava: Viasat Explore

Kuukauden kanava on Viasat Explore. Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita. Viasat Explore tarjoaa seikkailunhaluisille kiehtovia dokumentteja nopeista autoista aina extreme-kalastukseen. Uudet ohjelmat lähetetään kanavalla suomenkielisellä tekstityksellä.

Kuukauden tärpit:

Viiden miljardin superviemäri. Credits: Discovery

Viiden miljardin superviemäri

Lontoon maapinnan alla on menossa melkoinen möyhintä, kun rakennusprojekti suurkaupungin viemäriverkoston parantamiseksi on käynnissä.

Viiden miljardin superviemäri

Keskiviikkona 14.4. klo 22.45 alkaen

Lontoon maapinnan alla on menossa melkoinen möyhintä, kun rakennusprojekti suurkaupungin viemäriverkoston parantamiseksi on käynnissä. Ja parantamista riittää, sillä vanha viemäriverkosto on paikoittain jopa 150 vuotta vanha.

Joka viikko jopa 300 uima-altaallista jätevettä päätyi Lontoota halkovaan Thames-jokeen. Mittavan viemäriprojektin tehtävänä on pistää tälle piste. Yli 4000 työntekijää uurasti mittavan kolmivuotisen rakennushankkeen parissa. Mukana myös kameraryhmä, joka seurasi tätä vuosisadan uudistusprojektia.

Jääviikingit. Credits: Farpoint Films

Jääviikingit

Talvikalastus Kanadan Winnipeg-järvellä on kaukana perinteisestä pilkkimisestä. Islannin viikingeistä polveutuvat kalastajat hyödyntävät perinteisiä kalastustaitoja.

Jääviikingit

Arkisin klo 11.25/11.30

Kalaa kolme kertaa viikossa? Talvikalastus Kanadan Winnipeg-järvellä on kaukana perinteisestä pilkkimisestä. Yli 400 km pitkällä järvellä puhaltaa ankara pohjoistuuli, mutta järven selältä saatu saalis on vietävä rantaan ennen kuin jäät pettävät. Ei hätää, nämä kalastajat ovat tehneet tätä ennenkin.

Islannin viikingeistä polveutuvat kalastajat hyödyntävät perinteisiä kalastustaitoja. Kalastajien esi-isät rantautuivat Winnipeg-järven rannoille Kanadaan 150 vuotta sitten. Nyt heidän jälkeläisensä hyödyntävät samoja vanhoja tekniikoita kalojen narraamisessa. Oman lisämausteensa tuovat yllättäen vaihtuvat sääolosuhteet sekä aina arvaamaton Winnipeg-järvi.

Turkoosikuume. Credits: BRG

Turkoosikuume

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa. Jo kolmen sukupolven ajan, Ottesonin perhe on kaivanut maasta turkoosikiveä Nevadan autiomaassa.

Turkoosikuume

Tiistaina 20.4. klo 22.45 alkaen

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa. Jo kolmen sukupolven ajan, Ottesonin perhe on kaivanut maasta turkoosikiveä Nevadan autiomaassa. Huonosta säästä ja olosuhteista huolimatta he paiskivat hurjasti töitä, täyttääkseen asiakkaiden toiveet.

Hieman Las Vegasista pohjoiseen, Nevadan Tonopahissa, keskellä armottominta aavikkoa, löytyvät todelliset rikkaudet: turkoosikiviesiintymät. Turkoosikivenlouhinta ei ole pelkkää marjanpoimintaa, sillä vastassa Ottesonin perheellä on vaativat olosuhteet, villi luonto sekä krantut kansainväliset ostajat.

Rahaa ja autoromuja. Credits: Beyond Rights

Rahaa ja autoromuja

Pohjois-Yorkshiressä sijaitseva Mathewsonin huutokauppa on keskittynyt klassikkoautoihin, vintage-moottoripyöriin sekä muihin keräilytavaroihin.

Rahaa ja autoromuja

2. kauden uudet jaksot perjantaisin klo 22.00

Mathewsonin huutokauppa kerää autoentusiastit yhteen. Thornton-le-Dalessa, Pohjois-Yorkshiressä sijaitseva huutokauppa on keskittynyt klassikkoautoihin, vintage-moottoripyöriin sekä muihin keräilytavaroihin. Renkaidenpotkijat, älkää vaivautuko.

Rahaa ja autoromuja -sarjassa keskitytään Mathewsonin perheen huutokauppaan. Mitä kaikkea tapahtuukaan ennen huutokauppaa? Mistä erottaa tuleva huutokauppahitti autonromusta? Mihin hintaan autoklassikot päätyvät? Ja kuinka peribrittiläisessä nummimaisemassa tämä huutokauppa sijaitseekaan?

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan Viasat Exploren näet HD-teräväpiirtokanavana kanavapaikalla 342.

Antenniverkossa katselet Viasat Explore -kanavaa hybridi-TV:llä kanavapaikalla 127.

DNA TV Hubi tarjoaa Kuukauden kanavan vakiopaikallaan 250.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Kuukauden kanavaa katselet osoitteessa dnatv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).

 

Haluatko nähdä Viasat Explore -kanavan jatkossakin? 

DNA Mix 4

9,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.

DNA Mix 8

15,95 €/kk

+ DNA TV 0 €/kk/1 kk (jatkossa 3,50  €/kk) tai TV-kortti 3,50 €/kk
Ei määräaikaa.