Kuukauden kanava on ilmainen kaikille DNA TV
-asiakkaillemme

Lokakuun Kuukauden kanava: FIGHT SPORTS

FIGHT SPORTS tarjoaa kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusottelusta ja turnauksista. Kanavalla on myös Discovery-kanavan kamppailudokumentteja.

DNA TV:llä katsot FIGHT SPORTS -kanavaa missä ja milloin tahansa. Kaikilla ruuduilla: puhelimella, tabletilla, tietokoneella tai televisiolla kotisohvalta.

Kuukauden tärppi:

Nyrkkeilyn kevyensarjan MM-ottelu: Lomachenko vastaan López

Nyrkkeilyn kevyensarjan MM-ottelu: Lomachenko vastaan López

Sunnuntaina 18.10

Nyt on tarjolla todellinen superottelu, kun kaksi maailmanmestaria ja kaikkien kolmen nyrkkeilyliiton tunnustamat mestarit kohtaavat. Kaksinkertainen olympiavoittaja, WBA- ja WBO-liittojen mestari Vasyl Lomachenko kohtaa IBF-liiton mestarin, voittamattoman Teófimo López Jr:n. Tervetuloa mukaan suoraan lähetykseen MGM Grand -kasinolta Las Vegasista!

Tämän hetken ehkä taitavimmaksi iskijäksi luonnehdittu ukrainalainen Vasyl Lomachenko saa vastaansa nuoren, kovaa iskevän Teófimo Lópezin. Brooklynista New Yorkista kotoisin olevan Lópezin ammattilaisura on ollut yhtä voittoa, mutta nyt vastaan asettuu huipputaitava Lomachenko, Ukrainalaisen liike on sähäkkää. Hän lyö määrällisesti paljon ja hänellä on uskomattomat reaktiot. Joten luvassa on tasainen ja todella mielenkiintoinen matsi.

Miten voit katsoa Kuukauden kanavaa?

Televisiolla

DNA:n kaapeliverkossa näet Kuukauden kanavan HD-teräväpiirtokanavana kanavapaikalla 176.

DNA TV Hubilla, jossa on uusi DNA TV, näet Kuukauden kanavan vakiopaikalla 250. Jos et ole vielä ottanut käyttöön uutta DNA TV:tä, näet FIGHT SPORTS HD -kanavan kanavapaikalla 705.

Digitan antenniverkossa näet Kuukauden kanavan hybridi-TV:llä kanavapaikalla 140.

Voit myös peilata Kuukauden kanavan puhelimestasi, tabletistasi tai tietokoneelta kotitelkkariin Chromecastin tai Apple TV:n avulla.

Tietokoneella

Kun sinulla on uusi DNA TV, näet Kuukauden kanavan osoitteessa dnatv.dna.fi. Muutoin näet kanavan osoitteessa tv.dna.fi.

Puhelimella tai tabletilla

Seuraa Kuukauden kanavaa DNA TV -sovelluksella. Lataa DNA TV -sovellus sovelluskaupastasi (Android, Apple).

 

Haluatko nähdä FIGHT SPORTS -kanavan jatkossakin?