Kaapelikodin tuki

Jos asut kaapelikodissa, saat DNA:n tarjoamat teräväpiirtokanavat ja huippulaatuisen kuvan oikeiden laitteiden avulla.

Kaapelikodin tarkistuslista

TV-kortin linkitys

Ota DNA:n kaapelitelevisiopalvelut käyttöösi

DNA:n kaapelitelevisioverkon kautta näet peruskanavat, kuten YLE:n kanavat, MTV3:n, Nelosen sekä monia muita TV-kanavia. Voit tutustua DNA:n kaapelitelevisioverkon peruskanavatarjontaan kanavalistan kautta.

DNA:n TV-kortin käyttöönotto kannattaa, sillä sen kautta saat katsottavaksesi FOX HD, Nelonen HD ja National Geographic HD -teräväpiirtokanavat sekä kuukausittain vaihtuvan Kuukauden kanavan.

TV-kortin omistajana voit myös tilata kanavapaketteja runsaasta valikoimastamme. Voit tilata kanavapaketteja kätevästi verkkokaupastamme, DNA Kaupoista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kiinteistön kytkeminen kaapelitelevisioverkkoon

Jotta saisit kaapelitelevisioverkon palvelut käyttöösi, television on sijaittava kiinteistössä, joka on kytketty DNA:n kaapelitelevisioverkkoon. Mikäli et ole varma, onko taloyhtiösi kytketty DNA:n kaapelitelevisioverkkoon, tiedustele asiaa taloyhtiön hallitukselta tai isännöitsijältä.

Lisää kaapelitelevisioverkkoon liittymisestä Taloyhtiöt-sivuilla.

Näin aloitat maksu-tv-kanavien katselun

Käytettäessä Cable Ready HD -laitteistoa, TV-kortti ja digiboksi tai CI+ -kortinlukija on linkitettävä toisiinsa. Linkitys voidaan tehdä DNA Kaupassa tai asiakaspalvelumme kautta. Linkitystä varten tarvitset linkitettävän päätelaitteen (CI+ -kortinlukija tai digiboksi), sarja- tai linkitysnumeron (CHIP-ID) sekä TV-kortin numeron.

  1. Aseta TV-kortti siru edellä kortinlukijaan, kuten digiboksiin tai CI+ tai Conax - kortinlukijaan. Tarkista lisäohjeet kortinlukijan tai digiboksin käyttöohjeesta.
  2. Tee tarvittaessa kanavahaku digiboksin tai kortilukijan käyttöohjeen avulla.
  3. Avaa jokin tilaamistasi maksu-tv-kanavista ja kokeile, näkyykö kuva. Jos jonkin kanavan kohdalla televisioruudulla näkyy ilmoitus "ei valtuuksia" tai "ei käyttöoikeuksia", pidä laitetta päällä, kunnes valtuudet päivittyvät. Tämän tulisi tapahtua viimeistään saman päivän aikana. Voit katsoa muita kanavia valtuuksien päivittymisen aikana. Linkitetty laite on pidettävä päällä, kunnes maksu-tv-kanavat avautuvat katsottavaksi.

Cable Ready HD -digiboksi tai CI+ -kortinlukija tulee aina linkittää TV-kortin kanssa. Ohjeet TV-kortin linkittämiseen löydät täältä.