DNA Rinnakkaisliittymä

– katso maksukanavasi missä haluat

Kanavapaketti kodin kakkostelkkariin

Ei enää kamppailua kaukosäätimestä. Jos urheilu valtaa olohuoneen, nauti lempiohjelmastasi toisessa huoneessa. DNA Rinnakkaisliittymällä katselet maksukanavia makkarissa tai keittiössä.

 

Maksukanavat mökille

Mökkikauden takia ei tarvitse tinkiä suosikkisarjastasi. Liitä DNA Rinnakkaisliittymä mökin digiboksiin tai telkkariin ja näet maksukanavasi paketista riippuen myös mökillä.

 

Rinnakkaisliittymällä katselet maksukanavia useammalla laitteella

DNA Rinnakkaisliittymä sopii sinulle, joka haluat katsoa maksukanavia muualla kuin vain olohuoneessa. Sen avulla katselet kanavapakettisi kanavia vaikka makuuhuoneessa tai keittiössä.

Tai kun lähdet mökille, pakkaa kanavapakettisi mukaan etkä missaa mökkikaudella suosikkisarjastasi jaksoakaan. Kanavapakettien näkyvyys vaihtelee paketeittain.

Muista myös kanavapaketin rinnakkaistilaus

Varsinaisen rinnakkaisliittymän lisäksi sinulla pitää olla rinnakkaistilaus kanavapaketistasi. Rinnakkaistilaus saattaa olla maksullinen – kanavapaketista riippuen. Tutustu antenni- ja kaapelikanavapakettien rinnakkaistilausten hinnastoon.

Tilaa rinnakkaisliittymä TV-kanavapakettiisi

Osta DNA Rinnakkaisliittymä DNA Kaupasta tai tilaa kortti myyntipalvelun maksuttomasta puhelinnumerosta 0800 550044 (arkisin klo 9-20 ja lauantaisin 10-16).

Usein kysytyt kysymykset