DNA TV:n ja Hubin tuki – Asennus ja käyttöönotto | DNA

DNA TV -sovelluksen ja DNA Hubi -laitteen tuki

Tervetuloa DNA TV -palvelun käyttäjäksi

DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella. DNA TV Hubi tuo television rinnalle lisäksi yli 7000 sovellusta, yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Näiltä välilehdiltä löydät ohjeita ja vinkkejä DNA TV -sovelluksen ja DNA Hubi -laitteen käyttöönottoon ja käyttämiseen. Tutustu ja avaa chat, jos et löydä etsimääsi!

Valitse, miten käytät DNA TV -palvelua:

Tarjoamme sinulle leffaillan veloituksetta!

Uuden DNA TV -asiakkaan etuna tarjoamme sinulle leffaillan veloituksetta, leffakuponki on voimassa 90 päivää ostohetkestä alkaen. Hyödynnä leffakuponki jo nyt ja nauti mistä tahansa vuokraamon suosikkileffastasi veloituksetta.
 

DNA Hubi -laitteen asennus, etene tässä järjestyksessä:

DNA Hubi -laitteen käyttö käynnistyksen jälkeen

Tarkista, että televisiosi Source eli kuvalähde on asetettu siihen HDMI-liitäntään, johon kytkit DNA Hubi -laitteen HDMI-johdon. Voit vaihtaa kuvalähteen television kaukosäätimen Source-painikkeella. Kun kuvalähde on oikein, näet television ruudulla tervetuloa-aloitusnäkymän.

Käyttöönoton yhteydessä laite tarkistaa saatavilla olevat päivitykset

DNA Hubi päivittyy jatkuvasti ja samalla päivittyvät sen ominaisuudet sekä sen sisältämät sovellukset. Käyttöönoton yhteydessä laite tarkistaa saatavilla olevat päivitykset ja asentaa ne tarvittaessa. Laite voi käynnistyä tällöin automaattisesti uudelleen. Anna DNA Hubi -laitteen asentaa päivitykset, jotta laitteesi on ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan ajan tasalla. 

Nyt DNA Hubi -laitteen käyttöönotto on valmis ja se kytkeytyy automaattisesti YLE TV1 -kanavalle. Mukavia katseluhetkiä! Pääset katsomaan TV-ohjelmia painamalla DNA Hubi -kaukosäätimen vasemman yläreunan pinkkiä DNA TV -painiketta.

Tarvitsetko apua käyttöönotossa?

DNA Asennusmestari auttaa virittämään laitteet ja palvelut kuntoon.

Voit myös kokeilla käyttöönottoa myymälässä, myyjät ovat apunasi.

Kanavalistat

Tarkista, mitkä kanavat ovat katsottavissa mobiilissa sekä DNA Hubi -laitteella kaapelissa, antennissa ja netin kautta.

DNA TV -pikaopas

DNA TV -sovelluksen tiivis ja helppo käyttöohje mobiiliin ja selaimeen.

DNA Hubi -laitteen pikaopas

Lataa DNA Hubi -laitteen pikaopas (pdf) tästä.