DNA TV:n ja Hubin tuki – Asennus ja käyttöönotto | DNA

DNA TV:N JA DNA TV HUBIN TUKI

Tervetuloa DNA TV:n käyttäjäksi

DNA TV -sovelluksella lempiohjelmat kulkevat mukanasi ja ovat katsottavissa aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla, koko EU:n alueella. DNA TV Hubi tuo television rinnalle lisäksi yli 4000 sovellusta, yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Näiltä välilehdiltä löydät ohjeita ja vinkkejä DNA TV:n ja DNA TV Hubin käyttöönottoon ja käyttämiseen. Tutustu ja avaa chat, jos et löydä etsimääsi!

Valitse, miten käytät DNA TV:tä:

DNA Hubin asennus, etene tässä järjestyksessä:

DNA Hubin käyttö käynnistyksen jälkeen

Tarkista, että televisiosi Source eli kuvalähde on asetettu siihen HDMI-liitäntään, johon kytkit DNA Hubin HDMI-johdon. Voit vaihtaa kuvalähteen television kaukosäätimen Source-painikkeella. Kun kuvalähde on oikein, näet television ruudulla DNA Hubin tervetuloa-aloitusnäkymän.

Käyttöönoton yhteydessä laite tarkistaa saatavilla olevat päivitykset

DNA Hubi päivittyy jatkuvasti ja samalla päivittyvät sen ominaisuudet sekä Hubin sisältämät sovellukset. Käyttöönoton yhteydessä laite tarkistaa saatavilla olevat päivitykset ja asentaa ne tarvittaessa. Laite voi käynnistyä tällöin automaattisesti uudelleen. Anna DNA Hubin asentaa päivitykset, jotta laitteesi on ominaisuuksiltaan ja toimivuudeltaan ajan tasalla. 

Nyt DNA Hubin käyttöönotto on valmis ja Hubi kytkeytyy automaattisesti YLE TV1 -kanavalle. Mukavia katseluhetkiä! Pääset katsomaan TV-ohjelmia painamalla DNA Hubin kaukosäätimen vasemman yläreunan pinkkiä DNA TV -painiketta.