Käyttöönottoa vaille valmis?

No nyt on käyttöönotto helppoa – superhelppoa!

Tilasit sitten DNA Netin, DNA TV Hubin tai molemmat, käyttöönotto on helppoa, kunhan vaan etenet oikeassa järjestyksessä. Pakkauksissa on selkeät pikaohjeet ja tukisivujen videot näyttävät stepit käytännössä. Jos tarvitset apua käyttöönotossa, anna DNA Asennusmestarin auttaa – riippuen asuinpaikastasi, DNA Asennusmestarin voi  nyt tilata myös kotiin.

Kysy DNA Asennusmestarilta

Varaa soittoaika tai ota yhteyttä arkisin 8-18 ja lauantaisin 9-16.30:

  • puhelimitse, maksuttomassa numerossa 0800 304 010
  • chatissa, tämän sivun chat-ikkunan kautta

Palvelu on maksuton.

Tilaa DNA Asennusmestari paikan päälle

Riippuen asuinpaikastasi, DNA Asennusmestari tulee myös paikan päälle ja virittää laitteet ja palvelut kuntoon puolestasi. Kustannus käy kokonaisuudessaan kotitalousvähennykseen: 84 €/käynti tai 3,5 €/kk/24 kk.

Tarkista tekeekö DNA Asennusmestari käyntejä alueellasi:

Voit tilata DNA Asennusmestarin osoitteeseesi!

Kysy lisää ja varaa käynti myyntipalvelustamme arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16, maksuttomasta numerosta: 0800 550 044.

Valitettavasti asut DNA Asennusmestarin tilauskäyntien ulottumattomissa, ainakin toistaiseksi.

Mutta ei hätää, DNA Asennusmestari vastaa maksuttomassa numerossa 0800 304 010 arkisin 8–18 ja lauantaisin 9–16.30, sekä chatissä silloin, kun chat-ikkuna on näkyvillä.

DNA Asennusmestarin käynti sisältää:

Kokeile käyttöönottoa myymälässä

DNA Kauppojen käyttöönoton Treenialueilla voit tutustua DNA Netin ja DNA TV Hubin käyttöönottoon joko kaupan laitteilla tai omillasi. Ota DNA TV Hubi mukaasi tai pyydä opastusta mallilaitteilla. Myyjät ovat apunasi!