DNA Apuri. Kun etsit vastauksia tai tarvitset apua.

Älä jää kysymysten kanssa yksin, kun voit olla kaksin! Uuden edessä – on se sitten DNA TV Hubi, netti tai liittymä, luuri tai muu laite – anna asennusmestarin auttaa alkuun: puhelimessa, chatissa tai paikan päällä. Käyttöohjeet ja käytännön apu – saat ne molemmat!

Asiantuntija chatissa

Apunasi chatissa

Tee käyttöönotosta helpompaa. DNA Apurin asennusmestari viihtyy tienpäällä ja viettää välillä myös toimistopäiviä. Aloita chat, täällä ollaan. ​

Chat on auki arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-16.30.​​

Asiantuntija puhelimessa

Soita meille tai varaa soittoaika

Olet sitten asentamassa DNA Nettiä tai DNA TV Hubi -palvelua, tai ottamassa käyttöön liittymää tai uutta puhelinta, anna kun autamme! 

Palveluiden tai laitteiden käyttöönottoon liittyvissä asioissa tavoitat meidät arkisin klo 8-18 numerosta 0800 304 010
Vapaat soittoajat näet kalenterista Varaa soittoaika -napin takaa.

Palvelu on maksuton.

Asiantuntijat myymälässä

Tavataan DNA Kaupassa

Poikkea myymälään! Asennusmestarit ja muut sujuvan palvelun asiantuntijat voit tavata myös kasvotusten lähimmässä DNA Kaupassa. Varaamalla ajan varmistat, että oikea asiantuntija on varmasti paikalla.​

Palvelut DNA Kaupassa:

Myymälässä saat apua uuden laitteen ja liittymän käyttöönotossa. Osa palveluista on maksuttomia, osa lisämaksusta. Tutustu:

asentaja kotikäynnillä

Kutsu DNA Apuri kotikäynnille

Se onnistuu silloin, kun asut asennusmestarin reviirillä. Hän tuo tullessaan tilaamasi laitteet ja asentaa ne valmiiksi. Saat samalla opastuksen ja vinkit laitteiden ja palveluiden käyttöön. Kaikista kotiin tilatuista palveluista saat kotitalousvähennyksen.

Tarkista tekeekö asennusmestari käyntejä alueellasi:

Voit tilata DNA Apurin asennusmestarin osoitteeseesi!

Kysy lisää ja varaa käynti maksuttomasta numerosta 0800 550 044 arkisin 9-20 ja lauantaisin 10-16.

Valitettavasti asut DNA Apurin asennusmestarin tilauskäyntien ulottumattomissa, ainakin toistaiseksi.

Mutta ei hätää, DNA Apuri vastaa maksuttomassa numerossa 0800 304 010 arkisin 8–18 ja lauantaisin 9–16.30, sekä chatissä silloin, kun chat-ikkuna on näkyvillä.

Palvelut kotikäynnillä:

Riippuen asuinpaikkakunnastasi, DNA Apurin asennusmestari tulee tarvittaessa myös kotikäynnille. Esimerkkejä palveluista:

Usein kysytyt kysymykset