DNA Hubin käyttöönotto

Edellisessä vaiheessa asensimme DNA Hubin valmiiksi käyttöönottoa varten. Laite käynnistyy automaattisesti liittäessäsi virtalähteen pistorasiaan.

Asentamalla päivitykset parannat laitteesi ominaisuuksia

DNA Hubia kehitetään jatkuvasti. Käyttöönoton yhteydessä laite tarkistaa saatavissa olevat päivitykset useassa käyttöönoton vaiheessa ja asentaa ne tarvittaessa. Laite voi käynnistyä tällöin uudelleen. Asenna päivitykset niin saat laitteeseesi viimeisimmät ominaisuudet ja parannat laitteen toimivuutta.

DNA Hubin asennus ja käyttöönotto

Videolta näet kuinka DNA Hubi asennetaan ja otetaan käyttöön.
DNA Hubin käyttöönotto vaihe vaiheelta

Yllä esiteltyjen vaiheiden jälkeen DNA Hubin käyttöönotto on valmis ja Hubi kytkeytyy automaattisesti YLE TV1 -kanavalle. Mukavia katseluhetkiä!

Pääset aina katsomaan TV-ohjelmia painamalla Hubin kaukosäätimen vasemman yläreunan punaista DNA TV -painiketta.

Jatka peruskäytön ohjeisiin

Ostoksilla DNA TV:ssä

Osto-PIN-koodia tarvitset mm. DNA TV Vuokraamossa ja vahvistat palveluiden tilaamisen DNA TV:llä.

Osto-PIN-koodilla teet ostokset DNA TV:ssä

Osto-PIN-koodi on henkilökohtainen nelinumeroinen koodi, jolla vahvistat:

  • Elokuvavuokraukset DNA TV Vuokraamossa
  • Sisäänkirjautumisen ohjelmakirjastoon
  • Palveluiden tilaamisen DNA TV sovelluksella

Olet saanut Osto-PIN-koodisi sähköpostilla DNA TV -liittymän tilauksen yhteydessä. Sähköposti on lähetetty osoitteesta palvelu@dna.fi.

Löydät Osto-PIN-koodisi myös Minun palveluni -itsepalvelukanavasta tai Oma DNA -sovelluksesta. Kirjaudu sisään ja valitse Tuotteeni-kohdasta DNA TV. Täällä voit hallinnoida Osto-PIN-koodin lisäksi muita tilaukseesi liittyviä tietoja, kuten osoite- ja laskutustietoja.

Huom! Digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111. Käytä yleistä PIN-koodia digiboksin hallintaan, esim. ikärajojen hallinnassa. Ikärajan hallinnan voit muuttaa digiboksin Käyttölukitus-valikossa yleisellä PIN-koodilla 1111.