Puhelinliittymien tuki

Näin saat liittymällesi DNA Multi-SIM -lisäpalvelun:

DNA Multi-SIM on lisäpalvelu, jonka avulla saat saman puhelinnumeron kahteen laitteeseen – puhelimeen ja älykelloon, tai kahteen eri puhelimeen. DNA Multi-SIM tuo mobiiliyhteyden myös älykelloosi.

Huom! Emme suosittele käyttämään DNA Multi-SIM -lisäpalvelua tableteissa, reitittimissä tai muissa laitteissa, jotka eivät tue tavallisia puheluita. Puheluiden toiminta saattaa tällöin estyä kokonaan sekä pääliittymästä että DNA Multi-SIM:iin kuuluvasta rinnakkaiskortista. Tableteissa ja mokkuloissa suosittelemme käyttämään DNA Liikkuva -tuoteperheen mobiililaajakaistaliittymiä.

Tee näin:

1. Tilaa DNA Multi-SIM -lisäpalvelu:

Jos olet käyttöönottamassa DNA Multi-SIM -lisäpalvelua puhelimelle ja Samsung Galaxy Watch -kellolle, aloita tilaamalla DNA Multi-SIM puhelinliittymällesi Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai soittamalla DNA:n myyntipalveluun: 0800 550 044 (ark. 9–20, la 10–16). Numero on maksuton.

Apple Watch -älykellolle tilaus onnistuu suoraan puhelimen Apple Watch -sovelluksella. 

2. Ota DNA Multi-SIM käyttöösi:

Älykellolla:  

Apple Watch: Varmista, että iPhonessasi ja Apple Watchissasi on käytössä uusimmat päivitykset. Ota sen jälkeen DNA Multi-SIM käyttöösi suoraan puhelimesi Apple Watch -sovelluksesta. Seuraa sen jälkeen Apple Watch -tukisivun ohjeita. 

Samsung Galaxy Watch: Tilattuasi ensin DNA Multi-SIM -lisäpalvelun Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai myyntipalvelusta, käyttöönotto onnistuu DNA Kaupasta saamallasi QR-koodilla tai Oma DNA -sovelluksessa (mene sovelluksessa puhelinliittymäsi tiedoissa kohtaan ”SIM-kortti ja PUK-koodit” ja ”Aktivoi eSIM”).  

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Oma DNA -sovellusta tai Galaxy Wearable -sovellusta, saat ne ladattua puhelimellesi suoraan Google Play -sovelluskaupasta. Tutustu tarkempiin ohjeisiin älykellojen tukisivuilla.   

Kakkospuhelimella: 

Kun tarvitset perinteisen SIM-kortin: Kun tilaat DNA Multi-SIM -lisäpalvelun puhelimeen, saat tilauksen mukana SIM-kortin kakkospuhelimellesi. Riittää, että laitat saamasi SIM-kortin puhelimeesi; DNA Multi-SIM -lisäpalvelu on automaattisesti käytössäsi heti palvelun kytkennän jälkeen. Saat SIM-kortin DNA Kaupasta heti mukaasi tai jos tilasit sen esim. puhelimessa, se toimitetaan sinulle postitse.

Kun tarvitset eSIMin: Jos kakkospuhelimessasi on perinteisen SIM-kortin sijaan eSIM, DNA Multi-SIM -lisäpalvelun käyttöönotto onnistuu tilaamalla se suoraan Oma DNA -sovelluksen kautta tai DNA Kaupasta saamallasi QR-koodilla. Tilattuasi lisäpalvelun ota se vielä erikseen käyttöön Oma DNA -sovelluksessa (mene sovelluksessa puhelinliittymäsi tiedoissa kohtaan ”SIM-kortti ja PUK-koodit” ja ”Aktivoi eSIM”). 

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Oma DNA -sovellusta, voit ladata sen puhelimellesi Google Play -sovelluskaupasta.

3. Nyt voit käyttää kahta laitetta, samalla numerolla 

Nyt saat puhelut ja netin mukaasi, kahteen laitteeseen! Soittaessasi puhelimellasi tai älykellollasi puhelun vastaanottaja näkee aina saman, tutun numerosi. Huomaathan, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu toimii vain kotimaassa.
 

Lue lisää DNA Multi-SIM -lisäpalvelusta.

Mikä on eSIM?

eSIM on digitaalinen SIM-kortti, joka toimii perinteisen SIM-kortin tavoin.  

Usein kysyttyä DNA Multi-SIM -lisäpalvelusta: