DNA Multi-SIM -lisäpalvelu

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun avulla puhelinliittymäsi toimii kahdessa laitteessa yhtä aikaa – puhelimessa ja älykellossa tai kahdessa eri puhelimessa.

Tilaa MultiSIM


Tilaa DNA Multi-SIM -lisäpalvelu:

 

esim icon

DNA Multi-SIM -lisäpalvelu

0€/1 kk,

jatkossa 7,90 €/kk
 

 

 

 

Yksi numero, kaksi laitetta

Saat saman numeron kahdelle laitteelle: joko älykellolle ja puhelimelle tai kahdelle puhelimelle. Kätevää silloin, kun kakkospuhelin on ykkösvaihtoehto.

Huom! Emme suosittele käyttämään DNA Multi-SIM -lisäpalvelua tableteissa, reitittimissä tai muissa laitteissa, jotka eivät tue tavallisia puheluita. Puheluiden toiminta saattaa tällöin estyä kokonaan sekä pääliittymästä että DNA Multi-SIM:iin kuuluvasta rinnakkaiskortista. Tableteissa ja mokkuloissa suosittelemme käyttämään DNA Liikkuva -tuoteperheen mobiililaajakaistaliittymiä.

Puhelut ja netti älykelloon tai kakkospuhelimeen

DNA Multi-SIM:in avulla saat mobiiliyhteyden myös älykelloosi. Lisäpalveluun kuuluu rajaton netti 10 Mbit/s nopeudella. Lisäpalvelun kautta soitetut puhelut ja viestit veloitetaan kuten pääliittymän puhelut ja viestit. Pääliittymän eli ykköspuhelimesi netin nopeus määräytyy liittymätyypin mukaisesti, mutta datakattoa ei netin suhteen ole kummallakaan laitteella.  

Voit liittää puhelimesi liittymään tällä hetkellä yhden DNA Multi-SIM -lisäpalvelun, eli voit käyttää samaa puhelinnumeroasi yhdessä laitteessa oman puhelimesi lisäksi. Laite voi olla Samsung Galaxy Watch- tai Apple Watch -älykello tai toinen puhelin.

Kokeile ilmaiseksi 1 kk

Voit kokeilla lisäpalvelua 1 kk ajan maksutta. Jatkossa hinta on 7,90 €/kk. Tutustumiskampanjan voi tilata samaan liittymänumeroon yhden kerran.

Näin hankit DNA Multi-SIM -lisäpalvelun:

DNA Kaupasta 

Valitse DNA Kauppa
 

Apple Watch

Varmista, että iPhonessasi ja Apple Watchissasi on käytössä uusimmat päivitykset. Ota sen jälkeen DNA Multi-SIM käyttöösi suoraan puhelimesi Apple Watch -sovelluksesta. Seuraa sen jälkeen Apple Watch -tukisivun ohjeita.

Samsung Galaxy Watch

Tilattuasi ensin DNA Multi-SIM -lisäpalvelun Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai myyntipalvelusta, käyttöönotto onnistuu DNA Kaupasta saamallasi QR-koodilla tai Oma DNA -sovelluksessa (mene sovelluksessa puhelinliittymäsi tiedoissa kohtaan ”SIM-kortti ja PUK-koodit” ja ”Aktivoi eSIM”).  

Oma DNA -sovelluksesta

Muille laitteille voit tilata lisäpalvelun myös suoraan Oma DNA -sovelluksesta. Jos sinulla ei vielä ole Oma DNA -sovellusta, voit ladata sen puhelimellesi Google Play -kaupasta tai App Storesta.

Kirjauduttuasi sovellukseen etsi ”Palveluni”-osiosta liittymä, jolle haluat Multi-SIM-palvelun käyttöön. Valitse ”Liittymän hallinta” ja ”Lisäpalvelut”, josta löydät DNA Multi-SIM-lisäpalvelun.

Näin otat DNA Multi-SIM-lisäpalvelun käyttöön kakkospuhelimella

Kun tarvitset perinteisen SIM-kortin

Kun tilaat DNA Multi-SIM -lisäpalvelun puhelimeen, saat tilauksen mukana SIM-kortin kakkospuhelimellesi. Riittää, että laitat saamasi SIM-kortin puhelimeesi; DNA Multi-SIM -lisäpalvelu on automaattisesti käytössäsi heti palvelun kytkennän jälkeen. Saat SIM-kortin DNA Kaupasta heti mukaasi tai jos tilasit sen esim. puhelimessa, se toimitetaan sinulle postitse.

Kun tarvitset eSIMin lue lisää täältä.

Nyt voit käyttää kahta laitetta, samalla numerolla. Saat puhelut ja netin mukaasi, kahteen laitteeseen! Soittaessasi puhelimellasi tai älykellollasi puhelun vastaanottaja näkee aina saman, tutun numerosi. Huomaathan, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu toimii vain kotimaassa.


DNA:n myyntipalvelusta 

0800 550 044

Ark. 9-20, la 10-16. Numero on maksuton.
 

Näissä älykelloissa on eSIM-valmius:

Katso kaikki

Usein kysyttyä