Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaaminen verkkokaupasta

Turvallinen asiointi

DNA Nettikaupasta tilaaminen on helppoa ja turvallista. Henkilöllisyytesi varmistetaan maksutavasta riippuen joko verkkopankkitunnuksin tai mobiilivarmenteen avulla. Mobiilivarmenne on liittymän SIM-korttiin liitettävä tunnistuspalvelu, joka toimii sähköisenä henkilökorttina. Maksaessasi luottokortilla maksu tapahtuu suojatun SSL-yhteyden kautta.

Maksaminen laskulla

Tilauksen maksaminen laskulla edellyttää tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tunnistautumisen yhteydessä sinulta ei veloiteta mitään. Tunnistautumalla varmistamme turvallisen ja luotettavan asioinnin.

Voit käyttää seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksia tunnistautumiseen:

Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Tapiola ja Ålandsbanken.

Verkkokaupan laitetilaukset voit halutessasi maksaa laskulla myös erissä. Maksuaika on korotonta ja laite maksetaan tasasuuruisina kuukausierinä, joista laitteen kokonaishinta muodostuu.

Maksaminen luottokortilla tai verkkopankissa

Osan tuotteista voit maksaa tilauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Verkkopankkimaksaminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, jotka on myöntänyt jokin seuraavista pankeista: Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Tapiola ja Ålandsbanken.

Korttimaksaminen on turvallista suojatun SSL-yhteyden kautta. Tuetut luottokortit ovat Visa ja MasterCard.  Täytettyäsi luottokortin tiedot, tilaus varmennetaan vielä verkkopankissa, jossa voit kuitata ostoksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tunnistautumalla  takaamme turvallisen asioinnin.

Kuhunkin tuotteeseen tai palveluun sovellettavat maksutavat kerrotaan aina tuotekohtaisesti.

Toimituskulut

Tilauksen toimituskulut ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut voivat vaihdella tilatun tuotteen tai palvelun mukaan. 

Toimitusalue ja toimitustavat

DNA Nettikaupan tilaukset toimitetaan vain Manner-Suomeen (tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle). Tilaukset toimitetaan palvelusta ja tuotteesta riippuen joko suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen, postitoimipaikkaan tai lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen. Tieto tilauksen toimitustavasta annetaan tilauksen tekemisen yhteydessä.

Tilaus toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa. Mikäli laitteen toimitusaika on normaalia pidempi, siitä kerrotaan tilauksen yhteydessä.

Yleiset sopimusehdot

Suomeksi (pdf)
Ruotsiksi (pdf)
Englanniksi (pdf)

Etämyynnin tilaus- ja toimitusehdot

Etämyynnin tilaus- ja toimitusehdot (pdf)

Verkkokaupan yhteystiedot

DNA Oyj
Läkkisepäntie 21, 01044 DNA
PL 10, 01044 DNA

Osoitteessa ei ole asiakaspalvelua eikä osoitteeseen oteta vastaan asiakaspalautuksia.