DNA Digiturvan tuki

Käyttöohjeet

DNA Digiturva -sovelluksen käyttöohjeet

Tältä sivulta löydät ohjeet DNA Digiturva -sovelluksen eri toiminnallisuuksien käyttöönottoon ja ja ohjeet niiden käyttämiseen. Tutustu ohjeisiin alla ja ota tietoturvasta kaikki irti!

Virukset ja uhat

Sovellus tarkastaa, onko laitteessa viruksia, haitallista sisältöä tai muita laitteesi tai tietosi vaarantavia uhkia. Otettuasi tarkistuksen käyttöön, sovellus tarkistaa suojattavat laitteet automaattisesti päivittäin. Näet reaaliaikaisesti milloin virustarkistus on tehty ja kuinka monta tiedostoa tai ohjelmaa on tarkistettu. Halutessasi voit myös tehdä manuaalisen tarkistuksen milloin tahansa.

VPN-tietosuoja mobiililaitteelle

VPN:n avulla voit käyttää nettiä yksityisesti ja tietosi pysyvät salassa. Internet-yhteytesi suojataan niin, ettei kukaan pysty hakkeroimaan sitä, vaikka käyttäisit julkista WiFi-yhteyttä. Todellinen IP-osoitteesi piilotetaan sivustoilta, joissa käyt, joten voit toimia täysin nimettömästi.

Huom! Maarajoitetun sisällön näyttäminen ei toistaiseksi onnistu, tämä tulee mahdolliseksi myöhemmin.

Turvallinen selaus

Turvallinen selaus mahdollistaa suojatun netinkäytön. Pysyt turvassa haitallisilta ja vaarallisilta verkkosivuilta, jolloin myös tietoturva ja tietosuoja pysyvät varmemmin kunnossa. Turvallinen selaus estää pääsyn haitallisille sivustoille. Siirtyessäsi verkkopankkiin tai maksaessasi verkossa pankkitoimintojen turvallinen selaus suojaa rahaliikenteen.

Salasanaholvi eli salasanojen hallinta

DNA Digiturvan salasanapankki on nimeltään Salasanaholvi. Se auttaa sinua säilyttämään salasanat ja tärkeät tietosi turvallisesti, omassa käytössäsi. Salasanaholvin avulla sinun ei tarvitse muistaa enää kuin yksi salasana: pääsalasanasi. Salasanaholvi muodostaa puolestasi vahvoja salasanoja eri palveluihin ja pitää salasanasi tallessa. Automaattinen täyttö helpottaa ja nopeuttaa kirjautumista eri palveluihin.

Henkilötietojen suojaus eli tietovuotohälytin

Voit lisätä sähköpostiosoitteesi monitorointiin ja tarkistaa onko henkilötietosi vuotaneet tietovuodossa verkkoon. Syötettyäsi sähköpostiosoitteen monitoroitavaksi saa heti tiedon, onko tietovuotoja löytynyt. Tämän jälkeen, jos uusia tietovuotoja tulee myöhemmin, saat niistä heti tiedon ja toimintaohjeet.

Palveluun liitettävät henkilöt, laitteet ja perhesäännöt

Tilaamaasi palveluun sisältyy sovelluksen käyttö ja asennus joko 1-2, 1-10 tai 1-25 laitteelle, tilauksestasi riippuen. Perhesääntöjen avulla voit hallinnoida palvelun avulla myös lapsesi netinkäyttöä. Suosittelemme, että asennat DNA Digiturvan kaikkiin niihin perheen puhelimiin, tabletteihin ja tietokoneisiin, joilla käytetään nettiä.