VPN-yhteys suojaa yksityisyytesi

VPN-yhteydellä suojaat yksityisyytesi netissä mm. mainostajilta ja muilta seuraajilta. Sen avulla estät tarpeettomat ja haitalliset sivustot, suojaat yhteytesi avoimissa WiFi-verkoissa ja piilotat IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. VPN-ominaisuus on toistaiseksi käytössä vain puhelimissa ja tableteissa.

 

 

 

 

VPN-yhteys suojaa yksityisyytesi

VPN piilottaa IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta eli voit salata yhteytesi netissä kokonaan.

 

 

Vältä haitalliset sivustot

Palvelu estää kolmansien osapuolten seurantasivustot ja muut haitalliset sivustot, kun VPN on päällä.

 

 

Käytä huoletta julkista WiFiä

Julkisissa WiFi-verkoissa on kerrankin turvallista surffata, kun teet sen VPN-yhteyden kautta.

 

 

Estä seuraamisesi netissä

VPN suojaa yksityisyytesi verkossa kokonaan ja voit sen avulla suojata mm. maksukortin tiedot, tunnukset ja muut tietosi.

VPN-yhteys: Sinä päätät kuinka julkista netinkäyttösi on

Pysy anonyyminä, jos haluat! Ilman suojattua VPN-yhteyttä et voi  tietää, kuka netinkäyttöäsi seuraa, jolloin henkilökohtaisia tietojasi voi helposti päätyä vääriin käsiin julkisissa WiFi-verkoissa. VPN suojaa yksityisyyttäsi salaamalla yhteytesi ja piilottamalla oikean IP-osoitteesi käyttämiltäsi verkkosivuilta. VPN-yhteyden avulla voit suojata mm. käyttäjänimesi, sähköpostiosoitteesi, tilinumerosi ja maksukortin tietosi - kaiken sen henkilökohtaisen tiedon, jota itsestäsi verkossa välität. VPN-yhteys toimii toistaiseksi puhelimissa ja tableteissa.

Julkiset WiFi-verkot:  VPN päälle ja etätyöt sujuvat myös mobiilissa

VPN-yhteydellä voit surffata puhelimella tai tabletilla turvallisesti julkisissa WiFi-verkoissa esim. kahviloissa, lentokentillä ja muilla julkisilla paikoilla. Suojattu yhteys estää myös tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot ja muutoin haitalliset sivustot. Samalla selailu sujuvoituu ja sivut myös latautuvat nopeammin.

VPN on helppo ottaa käyttöön: Kaikki yhden napin alla 

Palvelu on todella helppokäyttöinen, sillä käyttöliittymässä kaikki toiminnot ovat yhden napin alla. Voit itse valita koska tarvitset suojausta ja näet heti kuinka paljon liikennettä on suojattu tai kuinka monta haittasivustoa estetty. 
Saman sovelluksen kautta näet myös muut DNA Digiturva -palvelun ominaisuudet ja pääset hallinnoimaan niitä kätevästi saman sovelluksen kautta.

Mitä VPN tarkoittaa?

VPN tulee sanoista Virtual Private Network, suomeksi virtuaalinen ja yksityinen verkko. VPN:n avulla muodostat suojatun yhteyden laitteesi ja haluamasi nettisivun tai vaikka sovelluksen välillä. VPN-yhteys suojaa yksityisyyttäsi ja estää seurantasivustot ja muut haitalliset sivustot. Kun VPN on käytössä, suojaat mm. maksukorttisi tiedot, tunnukset ja muut henkilötietosi asioidessasi verkossa. 

DNA Digiturvan VPN-ominaisuus toimii toistaiseksi mobiililaitteissa; puhelimissa ja tableteissa. Huomaathan, että palvelu ei toistaiseksi mahdollista ns. maarajoitetun sisällön näyttämistä.

Käytä julkista verkkoa huoletta myös mobiilissa, omalla VPN-yhteydellä:

DNA Digiturva
1-2 laitteelle
Kokeile 3 kk puoleen hintaan
3,45 €/kk

Jatkossa 6,90 €/kk. Ei määräaikaa.

Siirry tilaamaan

Katso tarkemmat tiedot

DNA Digiturva
Max 10 laitteelle
Kokeile 3 kk puoleen hintaan
4,95 €/kk

Jatkossa 9,90 €/kk. Ei määräaikaa.

Siirry tilaamaan

Katso tarkemmat tiedot

DNA Digiturva
Jopa 25 laitteelle
Kokeile 3 kk puoleen hintaan
7,45 €/kk

Jatkossa 14,90 €/kk. Ei määräaikaa.

Siirry tilaamaan

Katso tarkemmat tiedot

Usein kysyttyä VPN-yhteydestä

Etsitkö asennusohjeita? Löydät ne tukisivuilta