Ohjelmakirjastot

Tarvitset osto-PIN-koodia ohjelmakirjastossa, kun kirjaudut palveluun. Olet saanut Osto-PIN-koodin tilauksen yhteydessä sähköpostiisi ja löydät sen myös Minun palveluni -sivuilta. Samaa Osto-PIN-koodia käytetään sekä videovuokraamossa että ohjelmakirjastossa.

Kanavapakettiin sisältyvä ohjelmakirjasto on käytössäsi, kun sinulla on voimassa oleva kanavapaketin tilaus DNA:lta. Voit katsella ohjelmakirjastoon kuuluvia elokuvia ja sarjoja niin paljon kuin haluat ja milloin haluat.

HUOM. Digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111. Käytä yleistä PIN-koodia kaikkialla muualla paitsi Videovuokraamossa ja ohjelmakirjastossa.

DNA:n kanavapakettiasiakkaiden tilaukseen sisältyy kanavapaketista riippuen ohjelmakirjasto. Ohjelmakirjastosta katselet haluamiasi ohjelmia niin paljon kuin haluat ja milloin haluat.

Katsele ohjelmia DNA:n digiboksilla:

 1. Löydät ohjelmakirjastot digiboksin Menu-valikon kautta ja Ohjelmakirjasto-ikonin alta.
 2. Selaa kansioiden tarjontaa kaukosäätimen nuolinäppäimillä. Löydät valikoimaan kuuluvat sarjat ja elokuvat omista kansioistaan.
 3. Paina OK-näppäintä mieleisesi ohjelman nimen kohdalla, niin pääset lisätietovalikkoon. Voit valita ”Katso”, ”Lisää suosikkeihin” tai "Näytä tiedot", josta voit lukea ohjelman kuvauksen.
 4. Kirjaudu Ohjelmakirjastoon nelinumeroisella osto-PIN-koodillasi ”Kirjaudu sisään” -komennon kautta. Osto-PIN-koodin olet saanut tilauksen yhteydessä sähköpostiisi, löydät sen myös Minun palveluni -sivuilta.
 5. PIN-koodin voit uusia tai vaihtaa Minun palvelussa osoitteessa www.dna.fi /minunpalveluni tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun, puh: 044 144 044, avoinna ma–pe klo 8–18, la 9–16.30.
 6. Voit katsella elokuvia ja sarjoja niin paljon kuin haluat, milloin haluat.


HUOM. Digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111. Käytä yleistä PIN-koodia kaikkialla muualla paitsi Videovuokraamossa ja Ohjelmakirjastossa. Ikärajahallinnassa käytä aina yleistä PIN-koodia 1111, jonka voit myös muuttaa Käyttölukitus-valikossa.

 

Katsele ohjelmia DNA TV -sovelluksella:

 1. Valitse palvelun päävalikosta ohjelmakirjasto.
 2. Kirjaudu ohjelmakirjastoon nelinumeroisella osto-PIN-koodillasi "Anna Osto-PIN-koodi" -komennon kautta. Osto-PIN-koodin olet saanut tilauksen yhteydessä sähköpostiisi.
 3. Löydät valikoimaan kuuluvat sarjat ja elokuvat omista kansioistaan.
 4. Paina haluamasi ohjelman kohdalla ja aloita katselu.
 5. Jos sinulla on ongelmia palvelun kanssa, soita asiakaspalveluumme +358 44 144 044 (ma-pe klo 8–18, la 9–16.30).

 

Katsele ohjelmia selaimella osoitteessa tv.dna.fi:

 1. Valitse palvelun yläosasta "Uusi Betasivusto saatavilla, kokeile!"
 2. Näkymään aukeaa ohjelmakirjastojen top-listat. Kun haluat katsella ohjelmakirjaston sisältöjä, voit valita haluamasi elokuvan tästä näkymästä tai edetä haluamasi ohjelmakirjaston laajempaan valikoimaan valitsemalla esimerkiksi "Top 20 CMore", jolloin pääset selaamaan C More -ohjelmakirjaston koko elokuvatarjontaa.
 3. Voit myös valita haluamasi ohjelmakirjaston vasemman yläkulman valikon kautta, ja pääset selaamaan ohjelmakirjastojen laajaa elokuva- ja sarjavalikoimaa.  

 

Ohjelmakirjaston sisältöjä on mahdollista katsoa samanaikaisesti yhdellä laitteella.

Kysymyksiä ja vastauksia C More -ohjelmakirjastosta

1. Miten saan C More -ohjelmakirjaston käyttööni?

Sinulla tulee olla voimassa oleva MTV Total- tai C More -kanavapaketin tilaus DNA:lta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -liittymän tilaus (DNA TV -sovellus). C More -ohjelmakirjasto on käytettävissä DNA TV -sovelluksella iOS- ja Android-laitteilla sekä DNA:n digibokseilla. Katso tuetut laitteet.

2. Toimiiko C More selaimella osoitteessa tv.dna.fi ?

C More -ohjelmakirjasto toimii selaimella osoitteessa tv.dna.fi

3. Miten C More -ohjelmakirjaston ohjelmia voi katsoa?

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat älypuhelimella tai tabletilla DNA TV -sovelluksen kautta iOS-laitteilla, joissa on iOS 6 tai uudempi käyttöjärjestelmä tai Android-laitteilla, joissa on käyttöjärjestelmä 4.4 tai uudempi. Ohjelmia voi katsoa myös DNA:n digibokseilla. Katso tuetut laitteet.

4. Voiko C More ohjelmakirjaston ohjelmia peilata DNA TV -sovellukselta Chromecastin tai AirPlayn kautta?

Valitettavasti tällä hetkellä tukea Chromecastille tai AirPlay-toiminnolle ei ole.

5. Käytössäni on DNA TV sekä MTV Total -kanavapaketti. Saanko C More -ohjelmakirjaston käyttööni?

Kyllä saat. Jos sinulla on jostakin syystä ongelmia palvelun kanssa, ota yhteyttä myyntipalveluumme: 0800 550 044 (ark. 9–20).

6. Yritin mennä C More -ohjelmakirjastoon, palvelu kysyi PIN-koodia. Mitä tämä tarkoittaa?

Kun käytät ohjelmakirjastoa DNA TV -sovelluksella, palvelu kysyy Osto-PIN-koodia. Olet saanut Osto-PIN-koodin sähköpostiisi. Löydät PIN-koodin myös Minun palveluni -sivuilta. Käytä samaa Osto-PIN-koodia myös videovuokraamon maksullisiin sisältöihin.

7. Minkälaisia ohjelmia C More -ohjelmakirjasto sisältää?

C More -ohjelmakirjasto tarjoaa paljon elokuvia sekä sarjoja niin paljon kuin haluat katsoa. Mukana on yli 300 leffaensi-iltaa vuodessa.

Kysymyksiä ja vastauksia Viasat-ohjelmakirjastosta

1. Miten saan Viasat-ohjelmakirjaston käyttööni?

Sinulla tulee olla voimassa oleva Viasat Kulta tai Viasat Viihde kanavapaketin tilaus DNA:lta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -liittymän tilaus (sisältää sekä DNA TV -sovelluksen että TV-kortin). Viasat ohjelmakirjasto toimii DNA digibokseilla sekä iOS- ja Android -laitteilla. Katso tuetut laitteet.

1. Yritin mennä Viasat-ohjelmakirjastoon, palvelu kysyi PIN-koodia. Mitä tämä tarkoittaa?

Kun käytät ohjelmakirjastoa ensimmäisen kerran palvelu kysyy Osto-PIN-koodia. Olet saanut Osto-PIN-koodin sähköpostiisi. Löydät PIN-koodin myös Minun palveluni -sivuilta. Käytä samaa Osto-PIN-koodia myös videovuokraamon maksullisiin sisältöihin.

3. Miten Viasat-ohjelmakirjaston ohjelmia voi katsoa?

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat ja niin paljon kuin haluat älypuhelimella tai tabletilla, kun käytössäsi on DNA TV -sovellus.  Ohjelmakirjasto toimii iOS-laitteilla, joissa on iOS 6 tai uudempi käyttöjärjestelmä sekä Android-laitteilla, kun käytössä on käyttöjärjestelmä 4.4 tai uudempi. Ohjelmia voi katsoa myös DNA:n digibokseilla. Katso tuetut laitteet.

4. Voiko Viasat-ohjelmakirjaston ohjelmia peilata DNA TV -sovellukselta Chromecastin tai AirPlayn kautta?

Valitettavasti tällä hetkellä tukea Chromecastille tai AirPlay-toiminnolle ei ole.

5. Toimiiko Viasat-ohjelmakirjasto selaimella osoitteessa tv.dna.fi?

Kyllä, Viasat-ohjelmakirjasto toimii palvelussa selaimen kautta osoitteessa tv.dna.fi.

6. Minkälaisia ohjelmia Viasat-ohjelmakirjasto sisältää?

Viasat-ohjelmakirjastossa on mahtava valikoima elokuvia. Jopa viisi uutta ensi-iltaelokuvia tulee valikoimaan joka viikko. Ensi-iltaelokuvien lisäksi valikoimasta löytyy vanhempia pidettyjä elokuvia. Voit pitää leffaillan milloin haluat ja niin usein kuin haluat.