Technicolor TC7200

Ominaisuudet

  • EuroDocsis-yhteensopiva (3.0, 2.0, 1.1 ja 1,0)
  • Langaton verkko: 802.11b/g/n 2.4GHz & 5GHz
  • IPv6 -tuki
  • 4 kpl 1 Gt LAN-porttia (esim. digiboksille tai tietokoneelle)
  • WPS-ominaisuus langattomien laitteiden helppoon yhdistämiseen
  • Tukee DLNA 1.5
  • DNA:n kustomoidut asetukset

Myyntipaketin sisältö: Technicolor TC7200 -modeemi, Ethernet-johto, antenni-kaapelijohto,
antennijakaja, virtajohto ja -adapeteri, DNA:n pikaopas.

Käyttöönotto

Modeemin asennus

1. Kytke modeemi kuvassa näkyvällä tavalla. Valkoinen antennijohto viedään antennirasiaan. Rasiajaotinta käytetään, jos antennirasiassa ei ole omaa datapistoketta ja kaapelitelevisiota tai digiboksia halutaan käyttää samaan aikaan. Lopuksi kytketään virtajohto modeemiin ja seinään sekä kytketään virrat päälle modeemin päävirtakytkimestä. Tietokone tai muu käyttölaite voi olla yhteydessä modeemiin langattomasti tai Ethernet-johdolla.
 


2. Rekisteröityminen DNA:n kaapeliverkkoon kestää yleensä n. 10 minuuttia, enintään 2 tuntia. Mikäli yhteyden avaus ei onnistu, soita DNA:n asiakaspalveluun. Yhteys on käytettävissä kun modeemin (1. Power, 2. DS, 3. US ja 4. Online) valot palavat yhtäjaksoisesti. Nyt voit aloittaa netin käytön.
 

Langattoman verkon eli WiFin käyttöönotto

DNA:n laajakaistamodeemit ovat langattoman verkon osalta salattuja. Löydät verkon nimen ja salasanan modeemin takaosan tarrasta.

SSID (verkon nimi): Esim. Tech_D0048071

Salasana (WPA2-PSK): Esim. HUBUJJXK


 

HUOM! Technicolor TC7200 5Ghz ja 2.4Ghz taajuudelliset WiFi-verkot ovat oletuksena samannimisiä. Jos olet vaihtanut nimeä, valitse 5Ghz nopeamman verkon saavuttamiseksi.

Langattoman verkon nopeus paranee 5Ghz-taajuudella jos ympäristössä on runsaasti muita verkkoja. Verkon kuuluvuus voi huonontua 2,4Ghz-verkkoon nähden.


Unohtuiko salasana?

Voit palauttaa tehdasasetukset painamalla laitteen takaosassa olevan RESET-painikkeen pohjaan yli 5 sekunnin ajaksi. Tällöin kaikki laitteen asetuksiin tekemäsi muutokset nollautuvat ja laite palautuu oletusasetuksiin. Laitteen asetusten muokkaus kannattaa tehdä tämän jälkeen uudelleen kytkemällä laite tietokoneeseen verkkokaapelilla (Ethernet-kaapeli).

Asetukset

Päivitykset

Ohjelmistopäivitykset

Kaapelimodeemeissa päivitykset tulevat automaattisesti verkosta. Päivityksiä ajetaan öisin modeemeihin, jolloin ne aiheuttavat vähiten ongelmia. Joissakin harvinaisissa tapauksissa modeemi voi tarvita aamulla resetoinnin ja uudelleenkäynnistyksen päivityksen jäljiltä, jotta laitteen toiminta olisi paras mahdollinen.

Jos haluat ajaa päivitykset saman tien laitteeseen, kannattaa kokeilla irrottaa kaikki johdot laitteesta muutamaksi minuutiksi ja kytkeä ne sen jälkeen uudelleen. Tällöin modeemi nousee linjoille uudelleen ja pyytää samalla päivityksiä.