DNA Netti — mutkattomaan viihtymiseen

DNA Netti on suunniteltu viihtymiseen. Se mukautuu tarpeidesi mukaan ja toimii sujuvasti kotona ja menossa. DNA Netti – ota käyttöön kerran, viihdy aina. 

DNA:n nopea ja kattava verkko

DNA:lla on nopea 4G ja uuden sukupolven DNA Valokuitu Plus -verkko.

Ota DNA:n 4G-verkko käyttöösi näin:

Kuuluvuus- ja peittokartat

Katso mihin 4G LTE -verkko tällä hetkellä ulottuu.

DNA Netti - mutkattomaan viihtymiseen

Nappaa nopea 4G-netti mukaan – läppäriin, tablettiin tai matkamokkulaan.

Näin saat liikkuvan laajakaistan käyttöösi DNA:n 3G- tai 4G–verkossa:

Liikkuva laajakaista kannettavaan tietokoneeseen

Pelkkä SIM-kortti

Mikäli tietokoneessasi on valmiina SIM-korttipaikka, voit hankkia DNA:lta pelkän SIM-kortin. 4G- tai 3G-yhteyttä hallitaan tällöin tietokoneen omalla yhteysohjelmalla.

USB Mokkula

USB Mokkulan avulla saat nettiyhteyden Windows- ja MAC-tietokoneille. Aseta SIM-kortti mokkulaan, mokkula tietokoneen USB-porttiin ja odota muutama minuutti. DNA Netti asentaa itsensä tietokoneelle automaattisesti ja näin 3G- tai 4G-nettiyhteys toimii.

WLAN Mokkula

WLAN Mokkulan muodostaman WLAN-verkon avulla saat nettiyhteyden useille päätelaitteille samanaikaisesti. Aseta SIM-kortti mokkulaan ja käynnistä mokkula. Tämän jälkeen liitä tietokone mokkulan muodostamaan WLAN-verkkoon ja nettiyhteys toimii.

WLAN Mokkulan muodostamaan langattomaan verkkoon voit liittää samanaikaisesti monta laitetta. Voit esimerkiksi surffata tietokoneella netissä, katsoa videoita tabletilla ja lukea sähköposteja älypuhelimella. Tiedonsiirto WLAN Mokkulan ja WLAN Mokkulaa käyttävän laitteen välillä on automaattisesti salattua.

Liikkuva laajakaista puhelimeen

Älypuhelin vaatii arvoisensa liittymän. DNA tarjoaa nimenomaan älypuhelimiin tarkoitettuja mm. DNA Äly- ja DNA Rajaton -liittymiä. Nämä liittymät sisältävät rajattoman määrän tiedonsiirtoa edulliseen kiinteään kuukausihintaan. Niissä on liikkuva laajakaista mukana vakiona.

Uutena asiakkaana voit siirtää vanhan numerosi DNA-liittymälle. Numeronsiirron voit tehdä liittymää hankkiessasi joko verkkokaupassa tai DNA Kaupassa. Suosittelemme älypuhelimen turvaksi DNA Mobiiliturvaa, joka esimerkiksi suojaa puhelimesi viruksilta ja auttaa sinua paikantamaan puhelimesi, jos se  sattuisi katoamaan.

Liikkuva laajakaista tablettiin

Tableteissa voi olla kahdenlaisia: WLAN tai SIM-kortti. Edullisimmat tabletit sisältävät yleensä pelkän WLAN-yhteyden, kun taas kalliimmat laitteet sisältävät WLAN-yhteyden lisäksi 4G/3G-yhteyden. Hankkimalla SIM-kortin tablettiin, jossa on 4G- tai 3G-yhteys, voit käyttää tablettia missä tahansa. Voit myös hankkia WLAN Mokkulan. WLAN Mokkulan muodostaman WLAN-verkon avulla saat nettiyhteyden useille eri päätelaitteille samanaikaisesti - myös tablettiin.

Tabletteihin on tarjolla erilaisia liikkuva laajakaistaliittymiä, joista voit valita käyttöösi sopivimman. Suosittelemme tabletin turvaksi DNA Mobiiliturvaa, joka esimerkiksi suojaa laitetta viruksilta ja auttaa sinua paikantamaan laitteesi, jos se sattuisi katoamaan

Liikkuva laajakaista kaikille kodin laitteille

Monet elektroniikkalaitteet, kuten pelikonsolit, älytelevisiot tai web-kamerat tarvitsevat nettiyhteyden. Näiden laitteiden yhdistäminen nettiin liikkuvan laajakaistan avulla on todella helppoa. Aseta SIM-kortti mokkulaan ja käynnistä mokkula. Liitä laite mokkulan muodostamaan WLAN-verkkoon ja nettiyhteys toimii. Lisää tietoa WLAN Mokkulasta voit lukea ylhäältä. Tiedonsiirto WLAN Mokkulan ja WLAN Mokkulaa käyttävän laitteen välillä on automaattisesti salattua.

Mikä on 4G ja mihin sitä tarvitaan?

Mistä nopeuden vaihtelu johtuu? Mikä on WLAN? Lue usein esitetyt kysymykset liikkuvasta laajakaistasta.

Liikkuva laajakaista: usein kysyttyä