DNA Mokkula 4G WLAN E5573Cs

Ominaisuudet

DNA Mokkula 4G WLAN E5573Cs

Tuotenimi: Huawei E5573Cs

DNA Mokkula 4G WLAN E5573Cs on perusmokkula, jolla yhdistät yhden laitteen helposti. Toimii myös langattomasti.

  • 4G LTE (CAT4) enimmäisnopeus 150 Mbit/s
  • 3G DC enimmäisnopeus 42 Mbit/s 
  • HSPA+ enimmäisnopeus 21,1 Mbit/s
  • WLAN b/g/n 
  • 1600 mAh:n akun valmiusaika 6 tuntia
  • Normaalikokoinen Mini-SIM-kortti

Käyttöönotto

1. Mokkulan asennus

DNA Mokkula 4G WLAN E5573Cs käyttää Mini-SIM-korttia. Asenna SIM-kortti mokkulan takakannessa olevaan SIM-korttipaikkaan. Irrota mokkulan takakansi käyttäen yhdessä kulmassa olevaa lovea.

Liu’uta SIM-kortti sille tarkoitettuun lokeroon. SIM-kortin oikean asettelun tarkistat helpoiten vertaamalla SIM-kortin yhtä leikattua kulmaa ja lokeron kuviointia sekä oheista havainnekuvaa.

Varmista, että SIM-kortti pysyy oikealla tavalla SIM-korttipaikassaan ja laita akku sekä takakansi paikoilleen.Rekisteröityminen DNA:n nettiin kestää joitakin minuutteja. Mikäli yhteyden avaus ei onnistu, soita DNA:n asiakaspalveluun.

Nettiyhteys on käytettävissä kun mokkulassa palaa virtavalo, akun tai verkkotilan merkkivalot.

 

2. Langattoman verkon eli WiFin käyttöönotto

DNA:n mokkulat ovat langattoman verkon osalta salattuja. Verkon nimen ja salasanan löydät mokkulan takakannen tarrasta tai hallintasivulta.

SSID (verkon nimi): Esim. DNA-Mokkula-XXXXX

Salasana: Esim. 12345678901

3. Mokkula uudelleenohjaa asetussivulle


Mokkula uudelleenohjaa asetussivulle kahdessa tapauksessa:

  • Kun otat mokkulan käyttöön, siihen pitää vaihtaa tärkeimmät oletusasetukset
  • Kun mokkulalle on päivitys, etkä ole valinnut automaattisia päivityksiä ao. asetussivulta.

Nettiselailu palaa normaaliksi kun kirjaudut avautuvalle asetussivulle, seuraat ohjeita asetusten vaihtamiseen ja päivität mokkulan mahdollisuuksien mukaan.

Pääset asetussivulle kun kirjoitat selaimen osoitekenttään 192.168.1.1 tai dna.mokkula/. Suosittelemme käyttämään joko tietokoneen tai mobiililaitteen selainta.

Oletussalasana on 1234.

Jos asetussivulle kirjautumisen, asetusten vaihdon ja mokkulan päivityksen jälkeen tapahtuu edelleen uudelleenohjausta, palauta mokkula tehdasasetuksille. Paina laitteen Reset-painiketta 30 sekunnin ajan. Kirjaudu tämän jälkeen mokkulan asetussivulle.

Miksi uudelleenohjaus?

Edellä mainittu uudelleenohjaus on ominaisuus, joka on tehty käyttäjän turvallisuutta ajatellen. Mokkulan käyttöönotossa on erittäin tärkeää asettaa automaattiset päivitykset sekä vaihtaa oletussalasana.

Kirjautumalla oletussalasanalla (1234) asetussivulle, avautuu automaattisesti selkeä suomenkielinen ohje, jonka avulla määrität turvallisuutta parantavat asetukset helposti ja yksinkertaisesti.

Asetussivulta löydät myös muuta hyödyllistä tietoa, mm. 4G-taajuuden lukitus, WiFi-verkon nimen vaihto sekä tilatiedot.

Asetukset

Päivitykset

Mokkula saa ajoittain päivityksiä, jotka on erittäin suositeltavaa tehdä. Näin voit olla varma, että mokkulan tietoturva, toiminnallisuus ja toimivuus säilyvät hyvänä.

Sinun on tehtävä päivitykset itse, mutta päivitys on helppoa. Kirjaudu mokkulan asetussivuille ja tarkista päivitykset kohdasta Asetukset -> Päivitä -> Tarkista päivitykset ja seuraa ohjeita.

E5573Cs saa päivityksen 12.8.2019 alkaen:

  • Korjauksia IPv6-toimintaan

Uusi ohjelmistoversio: 21.329.63.01.182

Vianselvitys