Deezer

Deezer-musiikkipalvelu toimii lähes kaikilla laitteilla ja nettiselaimilla, myös DNA TV Hubissa. Katso tuetut laitteet Deezerin sivuilta.

Usein kysyttyä Deezeristä:

Miten siirrän soittolistat ja suosikit toisesta musiikkipalvelusta Deezeriin?

Tilaa ensin Deezer käyttöösi ja kirjaudu sisään. Sen jälkeen:

1. Puhelimella: Avaa "Asetukset"-välilehti ja sieltä "Siirrä suosikkisi".
    Tietokoneella: Avaa ”Asetukset” ja valitse "Siirrä suosikit" ja sen jälkeen "Valitse palvelu". Valitse listalta haluamasi palvelu.
  2. Odota sisältöjesi siirtymistä – tähän voi mennä hetki, soittolistojesi ja lempimusiikkisi määrästä riippuen.
  3. Valmista!

Millä käyttöjärjestelmilllä Deezer toimii?

Deezer-sovellus on saatavana Android- ja iOS- käyttöjärjestelmille. Palvelua voi käyttää myös nettiselaimen kautta osoitteessa deezer.com

Minulla on jo DNA:n Deezer Premium. Voiko sen vaihtaa Deezer Familyyn?

Tilin voi vaihtaa Deezer Familyksi. Jos olet tilannut nykyisen Deezer Premium -tilisi DNA:lta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kuinka monta profiilia voi olla yhdessä Deezer Family -tilissä?

Yhteensä 6. Yksi pääkäyttäjä ja enintään 5 perheenjäsentä saavat käyttöönsä Premium-profiilin. Ehto on, että jäsenet asuvat samassa taloudessa.

Pääprofiili on ensisijainen tili, jota käytetään kirjautumiseen ja Family-tilin hallintaan. Toissijaiset profiilit luodaan tai kutsutaan pääprofiilin alle pääprofiiliin kirjautumisen jälkeen. Kutsutuilla profiileilla on oma kirjautumistunnus ja salasana.

Miten voin luoda uuden Deezer Family aliprofiilin tai yhdistää nykyisen Deezer-tilin Familyyn?

Family-kutsun lähettäminen

1. Siirry kohtaan ”Oma musiikki” ja valitse ”Asetukset”

2. Valitse ”Perheen jäsenet”

3. Lisää uusi jäsen koskettamalla plus-kuvaketta

4. Valitse "Lähetä kutsu"

5. Valitse sovellus jossa kutsu lähetetään ja lähetä kutsu. Voit myös kopioida linkin leikepöydälle lähettämistä varten.

Family-kutsun vastaanottaminen

1. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja hyväksy kutsu.

2. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi tai luo uusi Deezer-tunnus.

Kuinka monta eri päätelaitetta yhteen Deezer Family -tiliin voi yhdistää?

Päätiliin voi yhdistää enintään 3 laitetta ja sen profiileille kuhunkin 2 laitetta. Kukin perheenjäsen voi kuunnella musiikkia vain yhdellä laitteella samanaikaisesti.

Mitä profiileille tapahtuu, jos perun päätilin tilauksen?

Kun peruutat Deezer Family -tilauksesi, tilisi muuttuu ilmaiseksi Deezer-tiliksi. Kaikki linkitetyt profiilit muuttuvat myös ilmaistileiksi ja niiden käyttäjät voivat muuttaa ne itsenöisiksi Deezer-tileiksi sivuston www.deezer.com kautta. Minkään profiilin soittolistat tai tallennetut albumit eivät häviä muutostilanteessa.