Puhelinliittymien tuki

Liittymien lisäpalvelut

eSIM

Tilattuasi eSIMin voit ottaa sen heti käyttöösi Oma DNA -sovelluksesta löytyvällä käyttöönottokoodilla tai QR-koodilla. Voit noutaa QR-koodin myös lähimmästä DNA Kaupasta.

eSIMin käyttöönotto OmaDNA-sovelluksella:

  • Avaa Oma DNA -sovellus (jos sinulla ei vielä ole sovellusta, voit ladata sen laitteellesi sovelluskaupasta).
  • Valitse puhelinliittymä, jolle haluat eSIMin ottaa käyttöön ja valitse sen alta "SIM-kortti ja PUK-koodit".
  • Klikkaa: "Ota eSIM käyttöön" ja etene sovelluksen ohjeiden mukaan.

Tilaa eSIM

DNA Multi-SIM

Tilattuasi DNA Multi-SIM -lisäpalvelun, saat puhelinliittymäsi käyttöön kahteen laitteeseen yhtä aikaa. Voit ottaa sen käyttöösi älykellolla tai kakkospuhelimella. 

 

DNA Multi-SIM -lisäpalvelun käyttöönotto

Älykellolla:  

Apple Watch: Varmista, että iPhonessasi ja Apple Watchissasi on käytössä uusimmat päivitykset. Ota sen jälkeen DNA Multi-SIM käyttöösi suoraan puhelimesi Apple Watch -sovelluksesta. Seuraa sen jälkeen Apple Watch -tukisivun ohjeita. 

Samsung Galaxy Watch: Tilattuasi ensin DNA Multi-SIM -lisäpalvelun Oma DNA -sovelluksesta, DNA Kaupasta tai myyntipalvelusta, käyttöönotto onnistuu DNA Kaupasta saamallasi QR-koodilla tai Oma DNA -sovelluksessa (mene sovelluksessa puhelinliittymäsi tiedoissa kohtaan ”SIM-kortti ja PUK-koodit” ja ”Aktivoi eSIM”).  

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Oma DNA -sovellusta tai Galaxy Wearable -sovellusta, saat ne ladattua puhelimellesi suoraan Google Play -sovelluskaupasta. Tutustu tarkempiin ohjeisiin älykellojen tukisivuilla.   

Kakkospuhelimella: 

Kun tarvitset perinteisen SIM-kortin: Kun tilaat DNA Multi-SIM -lisäpalvelun puhelimeen, saat tilauksen mukana SIM-kortin kakkospuhelimellesi. Riittää, että laitat saamasi SIM-kortin puhelimeesi; DNA Multi-SIM -lisäpalvelu on automaattisesti käytössäsi heti palvelun kytkennän jälkeen. Saat SIM-kortin DNA Kaupasta heti mukaasi tai jos tilasit sen esim. puhelimessa, se toimitetaan sinulle postitse.

Kun tarvitset eSIMin: Jos kakkospuhelimessasi on perinteisen SIM-kortin sijaan eSIM, DNA Multi-SIM -lisäpalvelun käyttöönotto onnistuu tilaamalla se suoraan Oma DNA -sovelluksen kautta tai DNA Kaupasta saamallasi QR-koodilla. Tilattuasi lisäpalvelun ota se vielä erikseen käyttöön Oma DNA -sovelluksessa (mene sovelluksessa puhelinliittymäsi tiedoissa kohtaan ”SIM-kortti ja PUK-koodit” ja ”Aktivoi eSIM”). 

Jos sinulla ei vielä ole käytössäsi Oma DNA -sovellusta, voit ladata sen puhelimellesi Google Play -sovelluskaupasta.

Nyt voit käyttää kahta laitetta, samalla numerolla 

Nyt saat puhelut ja netin mukaasi, kahteen laitteeseen! Soittaessasi puhelimellasi tai älykellollasi puhelun vastaanottaja näkee aina saman, tutun numerosi. Huomaathan, että DNA Multi-SIM -lisäpalvelu toimii vain kotimaassa.

Katso ohjeet ostamiseen