DNA TV:n tuki

DNA TV -asiakkaana saat käyttöösi DNA TV -sovelluksen, johon sisältyy 4000 tuntia verkkotallennustilaa vapailta kanavilta. Katso ohjeet käyttöönottoon.

Tervetuloa DNA TV:n käyttäjäksi

DNA TV -sovelluksella katselet suoria TV-lähetyksiä maksuttomilta kanavilta sekä erikseen tilattavia maksu-tv-kanavia, jos olet tilannut kanavapaketin DNA:lta. Palveluun sisältyvällä tallennusominaisuudella tallennat lempiohjelmia kaikilta vapailta kanavilta ja katselet silloin, kun sinulle sopii. DNA TV -sovellus toimii älypuhelimella, tabletilla sekä selaimella osoitteessa tv.dna.fi. Lisäksi voit katsella tehtyjä tallenteita DNA:n digiboksilla tai DNA Hubilla.

Tilaa DNA TV Aktivoi selaimessa

Näin pääset alkuun:

 1. Tilaa DNA TV -liittymä DNA:n nettikaupasta tai DNA Kaupasta. Myymälöiden aukioloajat ja osoitteet löydät täältä.
 2. Lataa DNA TV -sovellus puhelimeen tai tablettiin sovelluskaupasta (Google Play tai App Store) ja klikkaa ”Avaa”.
 3. Aktivoi ja ota sovellus käyttöön ohjeiden mukaan. Voit ottaa sovelluksen käyttöön myös selaimella osoitteessa tv.dna.fi. Lisää ohjeita löydät alta.

Tutustu käyttöönotto-ohjeisiin:

Valitse, missä käytät DNA TV:tä:

Tuetut laitteet ja ominaisuudet

Kaapeli- ja antennikodit

Kanavapakettien valikoima ja käyttöönotto vaihtelevat sen mukaan, asutko antenni- vai kaapelikodissa.

Jos asut kaapeli- tai antennisaatavuuden ulkopuolella, lue lisää

Tutustu kaapeliverkon ja antenniverkon kanavapaketteihin.

Kaapelikodin tuki  Antennikodin tuki

DNA TV Vuokraamo

Vuokraa SF Anytimen elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella DNA Hubilla, mobiilissa Android-laitteilla, Chrome-selaimella osoitteessa tv.dna.fi tai DNA:n digiboksilla. Voit lisäksi katsella vuokrattua elokuvaa iOS-laitteella. Katso tarkemmat laitevaatimukset.

HUOM. Tarvitset vuokrausta varten henkilökohtaisen osto-PIN-koodin, jonka olet saanut DNA TV -tilauksen yhteydessä. Löydät koodin Minun palvelustani ja Oma DNA -sovelluksesta. DNA Hubin ja DNA:n digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111, käytä yleistä PIN-koodia kaikkialla muualla paitsi vuokraamossa ja ohjelmakirjastoissa.

Vuokraa elokuvia ja sarjoja DNA TV:llä näin:

 1. Avaa DNA TV –sovellus DNA Hubilla, Android-laitteella tai tietokoneen selaimella osoitteessa tv.dna.fi
  - DNA Hubilla: Löydät vuokraamon kaukosäätimen Menu-painikkeen kautta. Valitse Vuokraamo. Elokuvia ja kansioita selataan kaukosäätimen nuolipainikkeilla. Valitse haluamasi elokuva kaukosäätimen OK-painikkeella. Valitse ”Vuokraa” tai ”Katso trailer” kaukosäätimen OK-painikkeella. Pääset takaisin edelliseen näkymään kaukosäätimen nuoli-painikkeella.
  - Android-mobiililaitteella tai Chrome-selaimella tv.dna.fi: Löydät vuokraamon DNA TV –sovelluksessa vasemmasta yläkulmasta avautuvan Menu-valikon kautta. iOS-laitteella voit katsella elokuvia, jos vuokraat elokuvan ensin esimerkiksi selaimella osoitteessa tv.dna.fi
 2. Vahvista vuokraus henkilökohtaisella osto-PIN-koodilla. Tarvittaessa löydät koodin Minun palvelustani.
 3. Vuokraukset veloitetaan DNA:n laskulla. Voit tarkastella vuokraustapahtumia ja hallinnoida tilauksiasi osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni.
 4. Jos olet saanut kampanjan yhteydessä kuponkeja, voit käyttää ne minkä tahansa vapaavalintaisen elokuvan vuokraamiseen valitsemalla maksuvaihtoehdoksi kupongin. Kupongit ovat voimassa 3 kk. Näet käytössäsi olevat kupongit omasta kansiostaan ”Kupongit”.
 5. Elokuva on katsottavissa 48 tuntia vuokraamisesta.
 6. Löydät aktiiviset vuokraukset Jatka katselua -kansiosta.
 7. Voit keskeyttää katselun ja halutessa jatkaa katselua toisella laitteella: DNA Hubilla, Andoid-mobiililaitteella, Chrome-selaimella osoitteessa tv.dna.fi tai iOS-laitteella (Huom. ominaisuus ei ole tuettu Wbox HD2, WBox HD2s tai Wbox HD3 –digibokseilla).
 8. Löydät omista kansioistaan mm. Top-20 vuokratuimmat elokuvat, uutuudet sekä omasta kansiostaan vuokraamasi elokuvat, joiden katselua voit jatkaa millä laitteella haluat 48 tunnin vuokra-ajan aikana. Löydät lisäksi omista kansioistaan mm. toimintaa, komediaa, draamaa sekä lastenelokuvia. Kun valitset haluamasi kansion, voit järjestää elokuvat aakkosjärjestykseen tai julkaisuajankohdan mukaiseen järjestykseen uusimmat ensin.

Vuokraa elokuvia Wbox HD2, WBox HD2s tai Wbox HD3 –digibokseilla näin:

 1. Mene Videovuokraamoon painamalla digiboksin kaukosäätimen VoD-näppäintä.
 2. Videovuokraamon elokuvien valikoiman löydät SF Anytime -kansiosta.
 3. Selaa kansioiden elokuvia kaukosäätimen nuolinäppäimillä.
 4. Paina OK-näppäintä mieleisesi elokuvan nimen kohdalla, niin pääset lisätieto- ja vuokrausvalikkoon. Valitsemalla "Näytä tiedot" voit lukea elokuvan kuvauksen ja katsoa trailerin. Elokuvien HD-versiot löytyvät listalta erikseen.
 5. Vuokraa-valinnalla pääset vuokraamaan elokuvan. Kirjaudu ensimmäisellä kerralla vuokraamoon nelinumeroisella osto-PIN-koodillasi. Osto-PIN-koodin olet saanut DNA TV -tilauksen yhteydessä sähköpostilla ja löydät sen myös Minun palvelustani.
 6. Voit valita maksutavaksi normaalihinnan tai kupongin, jos olet saanut kuponkeja jonkin kampanjan yhteydessä. Syötä osto-PIN-koodisi vuokrauksen ja maksun vahvistukseksi. PIN-koodin voit uusia tai vaihtaa Minun palvelussa osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni tai soittamalla DNA:n asiakaspalveluun, puh: 044 144 044, avoinna ma–pe klo 8–18, la 9–16.30.
 7. Voit aloittaa katselun heti kun olet vahvistanut maksun osto-PIN-koodilla, katseluaikaa on 48 tuntia vuokrauksesta. Keskeneräiset ja katseluajaltaan voimassaolevat vuokraukset löydät Videovuokraamon päävalikosta kansiosta "Aktiiviset vuokraukseni". Huom. Wbox-laitteella vuokratun elokuvan katselua ei voi jatkaa muulla laitteella. Tai jos olet vuokrannut elokuvan Android-mobiililaitteella tai selaimella, et voi jatkaa katselua Wboxilla.
 8. Vuokratut elokuvat veloitetaan seuraavalla DNA:n laskulla. Voit tarkastella vuokraustapahtumia ja hallinnoida tilauksiasi osoitteessa www.dna.fi/minunpalveluni.

Suoratoistopalvelut ja kirjastot

Tältä sivulta löydät ohjeita C More -suoratoistopalvelun, Viaplayn, Viihdekirjaston sekä Netflixin käyttöön.

DNA:n asiakkaiden tilaukseen sisältyy tilauksesta riippuen ohjelmakirjasto tai suoratoistopalvelu (esim. DNA TV Viihdekirjasto, C More, Viaplay). Ohjelmakirjastosta ja suoratoistopalvelusta katselet haluamiasi ohjelmia niin paljon kuin haluat ja milloin haluat kännykällä, tabletilla tai tietokoneen selaimella osoitteessa tv.dna.fi (pl. DNA TV Viihdekirjasto).

Tilaukseen sisältyvä ohjelmakirjasto tai suoratoistopalvelu on käytössäsi, kun sinulla on voimassa oleva DNA TV -tilaus ja kanavapaketin tilaus DNA:lta. Voit katsella palveluun kuuluvia elokuvia ja sarjoja niin paljon kuin haluat ja milloin haluat.

Tutustu DNA:n tarjontaan

Kysymyksiä ja vastauksia C More -suoratoistopalvelusta

Kysymyksiä ja vastauksia Viaplaystä

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä löydät Viaplayn sivuilta.

Kysymyksiä ja vastauksia DNA TV Viihdekirjastosta

Kysymyksiä ja vastauksia Netflixistä

Kanavalistat

Yleisimmät ongelmatilanteet

Ostoksilla DNA TV:ssä

Osto-PIN-koodilla vahvistat ostokset, kuten leffavuokraukset DNA TV Vuokraamossa.

Osto-PIN-koodilla teet ostokset DNA TV:ssä

Osto-PIN-koodi on henkilökohtainen nelinumeroinen koodi, jolla vahvistat:

 • Elokuvavuokraukset DNA TV Vuokraamossa
 • Sisäänkirjautumisen ohjelmakirjastoihin
 • Palveluiden tilaamisen DNA TV -sovelluksella

Olet saanut Osto-PIN-koodisi sähköpostilla DNA TV -liittymän tilauksen yhteydessä. Sähköposti on lähetetty osoitteesta palvelu@dna.fi.

Löydät Osto-PIN-koodisi myös Minun palvelustani. Kirjaudu sisään ja valitse Tuotteeni-kohdasta DNA TV. Minun palvelussani voit hallinnoida Osto-PIN-koodin lisäksi muita tilaukseesi liittyviä tietoja, kuten osoite- ja laskutustietoja.

Huom! DNA Hubin ja digiboksin yleinen PIN-koodi on 1111. Käytä yleistä PIN-koodia laitteen hallintaan, esim. ikärajojen hallinnassa.

 

Pulmia DNA TV:n kanssa?
Anna kun autamme!