Suoraan sisältöön
Nettipulssi pitää kotiverkostasi huolta. Ota pulssi! | DNA

DNA Nettipulssi

Miten kotisi netillä menee tänään? Ota pulssi!

Tökkivän netin syy on monesti kodin WiFi-verkossa tai vanhassa modeemissa. Läppärit ja muut laitteet liittyvät nettiin usein langattomasti, ja langattomassa yhteydessä voi olla häiriöitä, joiden parantamisessa Nettipulssi auttaa.

Kaksi tapaa pulssata - yhteensopivalla DNA:n modeemilla tai ilman

Nettipulssin taustalla on tekoäly, joka tekee jatkuvaa tuunausta kotiverkkojen toimivuuden eteen. Palvelu tulee automaattisesti uusimpien DNA:n modeemien mukana, mutta voit kokeilla pulssaamista myös ilman älykästä modeemiakin, kaikkien operaattoreiden verkoissa. Nettipulssi kertoo huonekohtaisesti netin toimivuuden ja neuvoo miten yhteyttä voi parantaa juuri sinun kodissasi.

Ota selvää mitä kotiverkollesi kuuluu, ota pulssi!

Nettipulssilla parannat netin toimintavarmuutta koko kodissa:

 

Nettiasiakkaana laadukkaampi kotiverkko

Kun käytössäsi on Nettipulssilla varustettu DNA:n modeemi, tekoäly analysoi WiFi-verkkoasi ja antaa käytännöllisiä suosituksia yhteyden parantamiseksi. Tuloksena on huoleton ja toimintavarma netti kodin joka huoneessa. Tutustu Nettipulssilla varustettuihin modeemeihin täällä.

Jos kotonasi on Nettipulssilla varustettu DNA:n modeemi, näet suositukset puhelimellasi, Oma DNA -sovelluksen kautta. Jos sinulla ei vielä ole Oma DNA -sovellusta, voit ladata sen laitteesi sovelluskaupasta: 

Lataa App Storesta

Lataa Google Playsta

Nettipulssi toimii joka kodissa

Nettipulssi on kaikkien operaattoreiden verkoissa toimiva ilmainen palvelu, joka kertoo huonekohtaisesti netin toimivuuden kotonasi. Jos käytössäsi ei ole Nettipulssilla varustettua modeemia, voit ottaa pulssin puhelimella koska tahansa osoitteessa: nettipulssi.dna.fi tai kokeilla pulssaamista vaikka heti klikkaamalla "Ota pulssi".

Ota pulssi

 

 

Taloyhtiössä DNA Netti pitää kotiverkkosi kunnossa

Kun taloyhtiössäsi on DNA Netti ja sinulla Nettipulssilla varustettu DNA:n modeemi, tekoäly huolehtii kotisi netin toimivuudesta. Nettipulssi analysoi WiFi-verkkoasi ja antaa käytännöllisiä suosituksia yhteyden parantamiseksi. Kun koko taloyhtiön nettiyhteys on toimintavarma ja häiriöt minimissään, asukkaidenkin arki on huolettomampaa.

Eikö taloyhtiössäsi ole vielä DNA Nettiä? Ehdota sitä!

Tutustu ja ehdota

Näihin DNA:n modeemeihin Nettipulssi sisältyy automaattisesti:

Usein kysyttyä Nettipulssista

Ei muuta kuin pulssaamaan!

 

Siirry palveluun!