Numeronsiirto

Numeronsiirto toiselta omistajalta

Liittymän omistajan vaihto on mahdollista numeronluovutuksella. Numeron voi luovuttaa asioimalla DNA Kaupassa sekä Oma DNA -sovelluksen kautta, mutta numeron vastaanottaminen on mahdollista vain DNA Kaupoissa. Tämän jälkeen numeron uusi omistaja voi tehdä uuden liittymäsopimuksen luovutetulle numerolle.

Luovuttaja (numeron nykyinen omistaja) ja vastaanottaja (numeron uusi omistaja) voivat asioida DNA Kaupassa yhdessä, jolloin myös luovutus saadaan tapahtumaan välittömästi. Numeronluovutuksesta veloitetaan hinnaston mukaisesti 10€ luovuttajalta.

Mikäli nykyinen omistaja ei pääse DNA Kauppaan, voi numeron luovutuksen tehdä DNA:n virallisella numeronsiirtovaltakirjalla tai luovuttamalla numeron Oma DNA-sovelluksen kautta.

Lataa numeronsiirtovaltakirja (pdf)

Numeronluovutus Oma DNA -sovelluksessa

• Lataa ja avaa Oma DNA -sovellus
  • Ohjeet käyttöönottoon
  • Siirry Palveluni-välilehdelle
  • Valitse liittymä, jonka numeron haluat luovuttaa
  • Valitse Liittymän hallinta
  • Valitse Numeron luovutus
  • Syötä tarvittavat tiedot ja lähetä lomake

Huom. Numeronluovutus on voimassa 30 päivää, jonka kuluessa uuden asiakkaan tulee käydä DNA Kaupassa tekemässä uusi liittymäsopimus numerolle.

Liittymän siirtäminen toiselta operaattorilta DNA:lle

Nykyisen liittymäsi siirtäminen DNA:lle vie minimissään 5 arkipäivää. Pidä uusi SIM-korttisi hyvässä tallessa, ja käytä puhelimessasi vanhaa SIM-korttia liittymäsi avautumiseen saakka.

• Me hoidamme liittymän irtisanomisen nykyyseltä operaattoriltasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään
  • Saat tekstiviestillä tiedon arvioidusta siirtoajankohdasta, sekä myöhemmin vielä uuden viestin jossa vahvistetaan siirtoajankohta.
  • Siirtoajankohdan koittaessa laita uusi SIM-kortti puhelimeesi. Muista käynnistää puhelin uudelleen, jotta se löytäisi verkon.
  • Mikäli SIM-kortti on jo valmiina puhelimessa, kannattaa laite käynnistää uudelleen, mikäli liittymä ei ala heti toimia.

Jos olet tilannut liittymän netistä ja uusi SIM-kortti on toimitettu sinulle kirjeenä, sinun tulee aktivoida liittymä jotta numeronsiirto voidaan käynnistää. Aktivointiin tarvitset turvallista tunnistautumista varten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Aktivointi käynnistää numeronsiirron, siirto kestää 5 arkipäivää ellei muuta ole sovittu. Siirry liittymän aktivointiin

Yrityksen nimissä olevan liittymän siirtäminen

Luovuta yrityksesi omistuksessa oleva kuluttajaliittymä joko Oma DNA -sovelluksessa tai ottamalla yhteyttä Yritysasiakaspalveluun.

Lue ohjeet Oma DNA -sovelluksen käyttöönottoon täältä.