MTV Katsomo -suoratoistopalvelun tuki

Uusi MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy kaikkiin DNA:lta tilattuihin MTV Katsomo+ -tuotteisiin. Jos tilauksesi on aikaisemmin ollut C More, C More Sport, C More Total, C More Total+ tai Telia Liigapassi, se on päivittynyt MTV Katsomo+ -tilaukseksi ja olet saanut sähköpostiisi tai tekstiviestinä ohjeet MTV Katsomon aktivointiin. Jos et ole saanut viestiä ja tarvitset tietoja aktivointia varten, ole yhteydessä DNA:n asiakaspalveluun. C More -suoratoistopalvelun käyttö päättyy 15.12.2023 eli otathan sitä ennen MTV Katsomon käyttöösi.

Vinkki: Ota talteen omat suosikit tai kesken jääneet sarjat, koska tieto niistä ei siirry C More -palvelusta MTV Katsomoon.

Käyttöönotto

MTV Katsomo tulee aktivoida käyttöön ensimmäisellä käyttökerralla. Aktivointi tehdään vain ensimmäisellä kerralla ja sen jälkeen kirjautuminen sovellukseen tehdään käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka olet luonut aktivoinnin yhteydessä.

Aktivointi on helpointa tehdä tietokoneen selaimella. Olet saanut tilauksen jälkeen sähköpostiisi viestin otsikolla ” MTV Katsomo -sovelluksen aktivointi ja käyttöönotto-ohje”. Klikkaa viestin linkkiä, se ohjaa sinut suoraan MTV Katsomon aktivointiin tai toimi seuraavien ohjeiden mukaan.

Kirjaudu MTV Katsomo -sovellukseen osoitteessa www.mtv.fi/aktivoi-operaattori

1. Valitse operaattori DNA
  2. Kirjoita kenttään Aktivointitunnus 1.
  3. Kirjoita kenttään Aktivointitunnus 2.
  4. Jatka ja seuraa sovelluksen antamia ohjeita. Huom:
  • Jos sinulla on jo MTV Katsomo -käyttäjätunnus, voit kirjautua sisään samalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja ne linkittyvät DNA:n MTV Katsomo+ -tilaukseen.
  • Jos sinulla ei ole aikaisemmin ollut käyttäjätunnusta MTV Katsomoon, syötä sähköpostiosoite, joka toimii jatkossa käyttäjätunnuksena palveluun ja luo salasana.

MTV Katsomon käyttö viihdeboksilla

1. Avaa viihdeboksi
  2. Avaa Omat sovellukset menun kautta
  3. Lataa Google Play -kaupasta MTV Katsomo jos et ole sitä vielä ladannut.
  4. Avaa MTV Katsomo -sovellus ja etene seuraavien ohjeiden mukaisesti.
  5. Valitse ”Kirjaudu”
  6. Valitse ”Jatka aktivointikoodilla”
  7. Avaa selain esim. puhelimella tai tietokoneella ja mene osoitteeseen aktivoi.mtv.fi
  8. Kirjoita TV:ssäsi näkyvä aktivointikoodi puhelimen tai tietokoneen selaimessa näkyvään kohtaan.
  9. Selaimessa olevaan näkymään avautuu kirjautuminen. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana, jotka olet luonut MTV Katsomon aktivoinnin yhteydessä.

Jos et ole vielä aktivoinut MTV Katsomoa DNA:lta saatujen aktivointitunnusten kanssa, tee se nyt valitsemalla näkymästä ”Aktivoi tili operaattorin kautta” ja katso ohjeet ylempänä palvelun aktivointiin.

10. TV:si on nyt aktivoitu.
  11. TV-ruudulle avautuu nyt MTV Katsomo ja voit katsella kaikkia tilaukseesi sisältyviä ohjelmia.
  12. Voit sulkea puhelimen tai tietokoneen selaimen.

Ominaisuudet ja käyttäminen

Aktivoinnin yhteydessä antamasi sähköposti ja salasana toimivat jatkossa tunnuksina palveluun ja voit kirjautua niillä MTV Katsomo -sovellukseen kaikilla laitteilla, joissa MTV Katsomo -sovellus on käytettävissä. Voit käyttää MTV Katsomoa myös esim. DNA TV -sovelluksen kautta tietokoneella, puhelimella, tabletilla ja DNA viihdeboksilla. Katso ohjelmia silloin kun haluat, niin paljon kuin haluat.

Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde -tilaajilla on katsottavissa suoratoistopalvelun viihdesisältö, MTV Katsomo+ ja kanavapaketti viihde ja urheilu -tilaajilla on katsottavissa viihdesisältöjen lisäksi myös kaikki urheilu. Lisäksi kaikkien tilaajien käytettävissä on MTV Katsomon peruskanavien ohjelmat. Voit asettaa suosikkeja omalle listalle tai vinkata ohjelmavinkkejä ystävillesi jakamalla linkin ohjelman sivulle MTV Katsomossa.

Käyttäminen ulkomailla

Voit käyttää MTV Katsomo -sovellusta matkustaessasi EU:n alueella.

Sisältöjen peilaaminen Chromecastin tai Apple Playn kautta

Peilaaminen on tuettu.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mihin kanavapaketteihin MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältyy DNA:n tarjoamiin MTV Katsomo+ -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; MTV Katsomo+ viihde -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö ja MTV Katsomo+ viihde ja urheilu -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

Minkälaisia ohjelmia MTV Katsomo -suoratoistopalvelu sisältää?

MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta - liveurheilua ja TV:n suosikkiohjelmia unohtamatta. Myös lapsille on tarjolla laajavalikoima lasten suosikkiohjelmia ja klassikoita.

Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti. MTV Katsomo+ viihde ja urheilu -tilauksen kanssa koko MTV Katsomo -suoratoistopalvelun sisältö on käytettävissäsi.