C More -suoratoistopalvelun tuki

Käyttöönotto

C More suoratoistopalvelu on käytettävissä DNA Hubi -laitteella, DNA TV -sovelluksella iOS ja Android-laitteilla sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. DNA Hubi -laitteella sekä mobiliisovelluksessa DNA TV ohjaa sinut lataamaan C More -sovelluksen, mikäli et ole sitä vielä ladannut.

C More suoratoistopalvelu sisältyy kaikkiin DNA:n tarjoamiin C More, C More Total-, C More Sport – ja C More Total+ -kanavapakettien tilauksiin saatavuudesta riippuen. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; C More -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa suoratoistopalvelun viihdesisältö, C More Sport -kanavapaketin asiakkailla urheilusisältö ja C More Total -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa kaikkia suoratoistopalvelun sisältöjä. 

Ominaisuudet ja käyttäminen

Voit katsoa ohjelmia milloin haluat kännykällä tai tabletilla DNA TV -sovelluksen kautta, Android sekä iOS-laitteilla.

C More -suoratoistopalvelua voi katsoa myös isolta ruudulta DNA Hubi -laitteella sekä selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Avaa DNA TV -sovellus, siirry Menu-valikossa kohtaan Suoratoistopalvelut ja valitse C More.

Käyttäminen ulkomailla

DNA:n asiakkaille on kytketty C More -suoratoistopalvelun EU-käyttö automaattisesti päälle. Voit siis käyttää C More -suoratoistopalvelua matkustaessasi EU:n alueella.

Sisältöjen peilaaminen Chromecastin tai Apple Playn kautta

Käyttäessäsi C More -suoratoistopalvelua DNA TV -sovelluksella ohjelmien katsominen tapahtuu C More -sovelluksessa. C More -sovelluksella ohjelman katsomistilassa on mahdollista siirtää sisältö television ruudulle Chromecastilla tai AirPlayn kautta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voinko katsoa ohjelmia offline-tilassa ilman nettiyhteyttä?

Kyllä. C More -suoratoistopalvelussa on erikseen merkitty ohjelmat, jotka voit halutessasi ladata laitteelle ja katsella offline-tilassa ilman nettiyhteyttä esimerkiksi lentokoneessa.

Mihin kanavapaketteihin C More -suoratoistopalvelu sisältyy?

C More suoratoistopalvelu sisältyy DNA:n tarjoamiin C More, C More Total-, C More Total+ - ja C More Sport -kanavapakettien tilauksiin. Kanavapakettitilauksen lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva DNA TV -tilaus. Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti; C More -kanavapaketin asiakkailla on katsottavissa palvelun viihdesisältö, C More Sport -kanavapaketin asiakkailla urheilusisältö ja C More Total – ja C More Total+ -kanavapaketin asiakkaat voivat katsoa palvelun kaikkia sisältöjä.

Minkälaisia ohjelmia C More -suoratoistopalvelu sisältää?

C More -suoratoistopalvelu tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta - liveurheilua ja TV:n suosikkiohjelmia unohtamatta. Myös lapsille on tarjolla laajavalikoima lasten suosikkiohjelmia ja klassikoita.

Suoratoistopalvelussa katsottavissa oleva sisältö määräytyy kanavapaketin sisällön mukaisesti. C More Total - ja C More Total+ -tilauksen kanssa koko C More -suoratoistopalvelun sisältö on käytettävissäsi.