DNA Hubi -laitteen nimi vaihtuu

DNA Hubi -laitteen uusi nimi on 6.11.2023 alkaen DNA viihdeboksi. Samassa yhteydessä myös palvelun nimi lyhenee DNA TV -palveluksi (aikaisemmin DNA TV Hubi -palvelu).  Muutos koskee nykyisiä sekä uusia asiakkaita. 

Jos sinulla on myös DNA TV Hubi Tupla -tilaus, sen nimi muuttuu DNA TV -rinnakkaistilaukseksi. 

Missä nimiuudistus näkyy nykyiselle asiakkaalle?

Tilausten sisällöt, ehdot ja hinta pysyvät ennallaan, vain nimet muuttuvat. Nimiuudistuksesta ei aiheudu asiakkaille toimenpiteitä, eikä muutos aiheuta katkoksia palveluissa. 

Uudet nimet näkyvät jatkossa muun muuassa laskulla, itsepalvelukanavissa Oma DNA:ssa ja kirjauduttuasi dna.fi:hin, sekä täällä tukisivuilla. 

Nimien päivittäminen jokaiseen paikkaan vie kuitenkin aikansa, joten silmiisi voi vielä osua vanhoja nimiä muutospäivän jälkeen. 

Voit käyttää palveluitasi aivan kuin ennenkin nimimuutoksesta huolimatta. Tilaukseen sisältyvän DNA TV -mobiilisovelluksen nimeen -tai selainversion osoitteeseen dnatv.dna.fi ei tule muutoksia. 

DNA Hubi -laitteiden uudet nimet

Tunnistat jatkossa esimerkiksi laitettasi koskevat käyttöohjeet tai laskullasi näkyvän laitteen nimen seuraavasti: 

Nykyinen DNA Hubi (2. sukupolvi) on jatkossa DNA viihdeboksi (Hubi 2.0)

 

Nykyinen DNA Hubi (1. sukupolvi) on jatkossa DNA viihdeboksi (Hubi 1.0)

                 

 

Miksi teemme muutoksen?

Olemme kehittäneet jatkuvasti  DNA Hubin toiminallisuuksia ja laatua. Tämän lisäksi tuomme 6.11.2023 myyntiin uuden Android TV -päätelaitteen:  DNA viihdeboksi kaiuttimilla. Haluamme tässä yhteydessä selkeyttää ja yhtenäistää kaikkien Android TV -päätelaitteidemme nimiä ja varmistaa, että tuotteen nimi heijastaa parhaiten sitä, mitä asiakkaamme odottavat meiltä.