Tietoturvan tuki ja ohjeet

DNA Digiturvan asennus ja käyttöönotto

DNA Digiturva on tietoturvapalvelu, jossa on virustorjunta, VPN, tietovuotohälytin ja salasanapankki samassa palvelussa. Voit asentaa palvelun joko 1-2 tai useammalle laitteelle, riippuen tilaamastasi versiosta. Käyttöönotto vaihtelee laitteesta toiseen. Lue ohjeet alta!

Huom! Mikäli käytössäsi on jo ennestään ollut DNA Turvapaketti ja DNA Tunnusturva -palvelut, siirry lukemaan päivitysohjeet täältä 

DNA Digiturvan asennus tietokoneelle

Helpoiten asennat palvelun saamastasi asennusviestin linkistä. Linkki on uniikki ja sisältää kirjautumistietosi, joten et tarvitse ensimmäiseen asennukseen DNA Tunnusta. Ennen kuin aloitat palvelun ensiasennuksen, varmista, että tietokoneesi on yhteydessä nettiin ja sen käyttöjärjestelmä on päivitetty ja ajan tasalla. Jos käytössäsi on aiemmin ollut jokin muu tietoturvaohjelma, poista se koneeltasi ennen DNA Digiturvan asennusta. Lisäohjeita alla!

Mikäli tarvitset kirjautumiseen DNA Tunnusta, voit ottaa sen käyttöön täällä.

DNA Digiturvan asennus puhelimeen tai tablettiin

Helpoiten asennat palvelun saamastasi asennusviestin linkistä. Linkki on uniikki ja sisältää kirjautumistietosi, joten et tarvitse ensimmäiseen asennukseen DNA Tunnusta. Ennen kuin aloitat palvelun ensiasennuksen, varmista, että laitteesi on yhteydessä nettiin ja sen käyttöjärjestelmä on päivitetty ja ajan tasalla. Jos käytössäsi on aiemmin ollut jokin muu tietoturvaohjelma, poista se laitteestasi ennen DNA Digiturvan asennusta. Lisäohjeita alla!

Mikäli tarvitset kirjautumiseen DNA Tunnusta, voit ottaa sen käyttöön täällä.

 

Asennuslinkki hukassa?

Ei hätää! Voit asentaa DNA Digiturva -sovelluksen helposti myös kirjautumalla DNA.fi -sivuille.