Tietoturvan tuki

DNA Turvapaketti Plus -palvelun käyttöönotto

DNA Turvapaketti Plus sisältää kaksi palvelua, joita sopivasti yhdistelemällä saat halutessasi tietoturvan ja yksityisyyden suojan samaan tilaukseen. Käytät sitten nettiä paljon tai vähän, asiointiin tai hauskanpitoon, saat kattavan suojan kodin kaikille laitteille.

Ota palvelut käyttöösi näin:

DNA Turvapaketti

DNA Turvapaketin avulla voit suojata laitteesi viruksilta ja varmistaa lasten turvallisen netinkäytön. Perhesääntöjen avulla voit mm. valita sopivan ruutuajan arkipäiville ja viikonlopulle, rajoittaa sisältöä esim. lapsen iän mukaan, hallita lapsen käyttämiä sovelluksia tai paikantaa kadonneen puhelimen.
 

Mahdolliset ongelmatilanteet

Freedome VPN

Freedome VPN:n avulla suojaat yksityisyytesi netissä mainostajilta ja muilta seuraajilta: Suojaamattomissa julkisissa WiFi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi. Freedome VPN suojaa yhteytesi ja estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seurantasivustot ja muutoin haitalliset sivustot.

Tietoturvaopas

Asiakkaiden palveleminen tietoturvakysymyksissä on DNA:lle asiakasvastuuta

Tietoturva on oleellinen osa laite- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia tietoturvapalveluita kaikkiin päätelaitteisiin.

Netinkäytössä muutaman perusperiaatteen omaksuminen riittää suojaamaan useimmilta uhilta. Tässä pähkinänkuoressa asiat, jotka sinun on hyvä tietää.

React & Share component - don't remove