Turvapaketin ohjeet ja asetukset

DNA Turvapaketti on asennettavissa PC- ja Mac-tietokoneelle sekä Android-älypuhelimelle ja -tabletille. Palvelun hallinta onnistuu Minun palvelussa.

Näin hallinnoit Turvapakettia Minun palvelussani

Kirjaudu Minun palveluuni ja valitse tuotelistalta DNA Turvapaketti. Klikkaa DNA Turvapaketti -linkkiä listassa.

Tämän jälkeen on kaksi vaihtoehtoista tapaa edetä, riippuen asiakkuudestasi. Valitse:

Ensimmäinen vaihtoehto:

Toinen vaihtoehto:

Jos päädyt alla olevaan näkymään, klikkaa vasemman reunan valikosta ”Turvapalvelut” ja sen jälkeen ”Tietoturvapalvelun lisenssien hallinta”. Tämän jälkeen avautuu sivu, jossa on tilauksesi tiedot. Ks. alla oleva esimerkki.

Puhelimessa turvapaketti kulkee nimellä DNA Mobiiliturva.

1. Mikäli tahdot asentaa DNA Mobiiliturvan laitteeseen johon viesti tuli, aloita sennus klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

2. Lataa ja asenna DNA Mobiiliturva -sovellus laitteeseesi.

3. Hyväksy ohjelman käyttöoikeudet.

4. Kun asennus on valmis, käynnistä ohjelma. Hyväksy käyttö- ja lisenssiehdot.

5. DNA Mobiiliturvan aktivointi käynnistyy automaattisesti, kun laite on yhteydessä nettiin. Helpoimmin otat palvelun käyttöön seuraamalla sovelluksen aktivointitoimintoa.

6. Palvelu käynnistää järjestelmänvalvojan, jonka avulla voit käyttää varkaudenestopalvelun toimintoja. Aktivoi se, minkä jälkeen voit valita mitä toimintoja käytät.

Lisätietoja:

Tietoturvaopas

Asiakkaiden palveleminen tietoturvakysymyksissä on DNA:lle asiakasvastuuta

Tietoturva on oleellinen osa laite- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia tietoturvapalveluita kaikkiin päätelaitteisiin.

Netinkäytössä muutaman perusperiaatteen omaksuminen riittää suojaamaan useimmilta uhilta. Tässä pähkinänkuoressa asiat, jotka sinun on hyvä tietää.