Turvapaketin ohjeet ja asetukset

DNA Turvapaketti Plus -palvelun käyttöönotto

Helpoiten asennat DNA Turvapaketti Plus -palvelun saamastasi asennusviestin linkistä. Linkki on uniikki ja sisältää kirjautumistietosi, joten et tarvitse ensimmäiseen asennukseen DNA Tunnusta. Huomioi kuitenkin, että mikäli otat käyttöön perhesääntöjä, tarvitset asennukseen DNA Tunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole DNA Tunnusta, luo se käyttöösi tunnistautumalla ensin pankkitunnuksin täällä.
 

Lisäasennukset ja palvelun hallinnointi

Asennustenhallinnassa voit ladata palvelun uudelle laitteelle, säätää perhesääntöjä sekä paikantaa kadonneen laitteen. Turvapaketti Plus -palvelun asennushallintaan pääset täältä. Tarvitset kirjautumiseen DNA Tunnustasi.

Ohjeita

Näin hallinnoit Turvapakettia Minun palvelussani

Kirjaudu Minun palveluuni ja etsi tuotelistalta DNA Turvapaketti. Klikkaa Lisätiedot ja hallinta -linkkiä.

Tämän jälkeen on kaksi vaihtoehtoista tapaa edetä, riippuen asiakkuudestasi. Valitse:

Ensimmäinen vaihtoehto:

Toinen vaihtoehto:

Jos päädyt alla olevaan näkymään, klikkaa vasemman reunan valikosta ”Turvapalvelut” ja sen jälkeen ”Tietoturvapalvelun lisenssien hallinta”. Tämän jälkeen avautuu sivu, jossa on tilauksesi tiedot. Ks. alla oleva esimerkki.

DNA Turvapaketin vaihtaminen toiseen laitteeseen

Tilatessasi DNA Turvapaketti 1 -tuotteen varaa helppokäyttö -toiminne käyttöoikeuden (lisenssin) My Device -nimellä ja lähettää sinulle aktivointilinkin tekstiviestillä. Aktivointilinkillä voit asentaa lisenssin puhelimeesi.

Mikäli haluat käyttää lisenssin tietokoneen tietoturvan asennukseen, tulee helppokäyttö -toiminnolla varattu lisenssi ensi vapauttaa Minun Palvelussani ja aktivoida tietokoneelle asennettavaksi

 

1. Klikkaa poista -linkkiä ja Vahvista poisto

 

2. Tämän jälkeen pääset asentamaan käyttöoikeuden uudelleen kohdasta Asenna

 

3. Valitse laite, jolle haluat DNA Turvapaketin asentaa klikkaamalla kuvaketta ja anna laiteelle haluamasi nimi.

 

4. Tämän jälkeen voit asentaa DNA Turvapaketin suoraan koneelle tai tarvittaessa lähettää suoran asennuslinkin sähköpostiin ja avata sen sillä koneella, johon haluat DNA Turvapaketin asentaa.

Puhelimessa turvapaketti kulkee nimellä DNA Mobiiliturva.

1. Mikäli tahdot asentaa DNA Mobiiliturvan laitteeseen johon viesti tuli, aloita sennus klikkaamalla viestissä olevaa linkkiä.

2. Lataa ja asenna DNA Mobiiliturva -sovellus laitteeseesi.

3. Hyväksy ohjelman käyttöoikeudet.

4. Kun asennus on valmis, käynnistä ohjelma. Hyväksy käyttö- ja lisenssiehdot.

5. DNA Mobiiliturvan aktivointi käynnistyy automaattisesti, kun laite on yhteydessä nettiin. Helpoimmin otat palvelun käyttöön seuraamalla sovelluksen aktivointitoimintoa.

6. Palvelu käynnistää järjestelmänvalvojan, jonka avulla voit käyttää varkaudenestopalvelun toimintoja. Aktivoi se, minkä jälkeen voit valita mitä toimintoja käytät.

Lisätietoja:

Tietoturvaopas

Asiakkaiden palveleminen tietoturvakysymyksissä on DNA:lle asiakasvastuuta

Tietoturva on oleellinen osa laite- ja palveluvalikoiman suunnittelussa. Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaimpia mahdollisia tietoturvapalveluita kaikkiin päätelaitteisiin.

Netinkäytössä muutaman perusperiaatteen omaksuminen riittää suojaamaan useimmilta uhilta. Tässä pähkinänkuoressa asiat, jotka sinun on hyvä tietää.