Varaaminen

Osan tuotteista voit varata netissä ja ostaa valitsemastasi DNA Kaupasta, viimeistään seuraavana päivänä varauksesta. Lue ohjeet alta!

Tee näin:

1. Varaa tuote netissä

Voit varata puhelimen tai tabletin netissä ja noutaa sen myymälästä. Tuotteen varaaminen on mahdollista silloin, kun nettikaupan tuotekortilla on näkyvissä painike ”Nouda myymälästä”. 

Varaus säilyy seuraavaan päivään saakka ja poistuu automaattisesti, jos et nouda tuotetta varausaikana. Varaus ei ole sitova – voit tehdä lopullisen ostopäätöksen vasta myymälässä.

Tarkistathan valitsemasi myymälän aukioloajat jo varausta tehdessäsi; jos valitsemasi DNA Kauppa on suljettuna noutohetkellä, varaus ei ole siirrettävissä toiseen myymälään.  

2. Odota vahvistusta

Varauksen jälkeen lähetämme sinulle viestin, jossa vahvistamme varauksesi ja ilmoitamme milloin voit tulla ostamaan varaamasi tuotteen. Tuote on noudettavissa tämän vahvistuksen jälkeen.

3. Nouda tuote DNA Kaupasta

Lähimmän DNA Kaupan ja aukioloajat löydät täältä:

Sijainnit ja aukioloajat

Varausehdot

Huomaathan, että varaus ei ole verkko-ostamista eikä muodosta sitovaa tilausta. Varaus ei myöskään ole vielä sitova ostotoimeksianto tai sopimus tuotteen ostamisesta tai myymisestä. Varauksen jälkeen myymälässä tapahtuvaan ostoon ei sovelleta kuluttajasuojalain etämyyntisäännöksiä eikä sen peruutusoikeutta.

Ostoa koskevat samat ehdot kuin ostaessa tuotteita myymälästä ilman varausta. Varsinainen sopimus tuotteen kaupasta tehdään myymälässä. DNA:lla on oikeus olla tekemättä sopimusta alle 18-vuotiaan kanssa.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Anna DNA Apurin auttaa

Poikkea myymälään, aloita chat, tai varaa soitto- tai palveluaika. Kysy mitä vain, me autamme mielellämme.

Valitse mieleisesi asiointitapa