Laitteiden takuu ja huolto

Huolia tai huollettavaa? Tältä sivulta löydät DNA:n myymien laitteiden takuu- ja huoltokumppanit.

On suositeltavaa asioida suoraan valtuutetun huoltoliikkeen kanssa nopeimman palvelun takaamiseksi. Voit halutessasi asioida huoltolähetyksen kanssa halutessasi DNA Kaupassa. Huoltoaika on tällöin keskimäärin pidempi, koska DNA lähettää laitteet huoltoliikkeelle.

Tukeudu myös valmistajan tukeen vianmäärityksessä, koska monet ongelmat voivat selvitä helposti huoltamatta.

Sivun yhteystiedot ja sivulle listattujen yritysten palvelut ovat kyseisen palveluntuottajan vastuulla. Mikäli valmistajan takuu on päättynyt, saattaa laitteessasi olla voimassa DNA:n pidennetty 3 vuoden takuu. Tarkista takuun voimassaolo ja takuuehdot.

Pidennetty 3v DNA Takuu

Kun ostat matkapuhelimen tai tabletin, saat siihen automaattisesti 3 vuoden takuun. DNA:n takuu pidentää tehdastakuun kolmen vuoden mittaiseksi silloin, kun valmistajan myöntämä takuu on lyhyempi.

Pidennetty 3 vuoden DNA Takuu, ehdot asiakkaille

Miten takuuaika määräytyy?

Kun ostat matkapuhelimen, tabletin tai SIM-kortillisen älykellon DNA:lta, saat ostamaasi laitteeseen normaalia pidemmän takuuajan (36 kk). DNA:n tarjoama takuun laajennus pidentää valmistajan antaman tehdastakuun 36 kuukauden mittaiseksi silloin, kun valmistajan myöntämä takuu on tätä lyhyempi.  Pidennetty takuu on voimassa myös yritysasiakkaille. 

Mitä takuu sisältää?

Laajennettu takuu on ikävähennystä lukuun ottamatta sisällöltään sama kuin laitevalmistajan määrittelemä tehdastakuu ja kattaa esimerkiksi laitteen valmistusviat, kun laitetta on käytetty asianmukaisesti ja ohjeiden mukaan. Takuu ei kata esimerkiksi laitteen putoamisesta tai kastumisesta johtuvia vikoja tai rikkoutumisia.

Miten laite hyvitetään?

Jatkotakuun aikana laitteen voi toimittaa huoltoon vain DNA Kaupan kautta. Valmistajan takuun päätyttyä virheellinen tuote korjataan tai hyvitetään rahana tai lahjakorttina, huomioiden tuotteen arvonalentuminen eli ikävähennys.

VINKKI

Muista varmuuskopioida laitteesi tiedostot ennen laitteen lähettämistä huoltoon. Huollossa tiedostot voivat kadota laitteen muistilta. Tarkista ohjeet puhelimen varmuuskopiointiin laiteoppaastamme.

Valitse laitteesi valmistaja

A

B

C

D

E

G

H

J

L

M

N

O

P

R

S

T

U

W

X

Z