Powered by Esri

Katso kuuluvuuskartasta minkä verkon alueella asut

Kattava 4G-verkkomme tavoittaa jo 99 % suomalaisista ja verkkoa vahvistetaan jatkuvasti; parannamme verkkoa myös niillä alueilla, joilla jo on tukiasema. 4G-verkon rinnalla huippunopea 5G-verkkomme laajenee jatkuvasti uusille paikkakunnille. Syöttämällä osoitteesi näet ajankohtaisen kuuluvuuskartan ja sen, minkä verkon alueella asut.

Tutustu 5G-liittymiin ja laitteisiin täällä.

 

Lisätietoa termeistä

  • IoT eli internet of things, esineiden internet. Yhä useampi laite on pian verkossa ja koko koti liitettynä WiFi-verkkoon: jääkaappi kertoo, kun maito on loppu, älylamput syttyvät toivomaasi tahtiin ja turvalaitteet valvovat silloinkin, kun et ole kotona. Mitä enemmän verkossa on käyttäjiä ja laitteita, sitä enemmän hyötyä on nopeasta netistä.
  • NB-IoT -teknologia mahdollistaa jopa seitsenkertaisen kuuluvuuden. Sitä hyödynnetään mm. etäluennassa, kodinkoneiden ja seurantalaitteiden liittämisessä verkkoon, talotekniikassa sekä omaisuuden seuranta- ja jäljitysjärjestelmissä.
  • LTE-M on teknologia, joka soveltuu palvelujen käyttöön esim. silloin, kun tarvitaan korkeampaa kapasiteettia ja pitkää akunkestoa. Tällaisia palveluja ovat esim. etäluenta, logistiikan ja terveydenhuollon palvelut sekä turvaratkaisut.