DNA TV -sovelluksen ja DNA Hubi -laitteen tuki

DNA TV Vuokraamon tuki

Vuokraamosta voit vuokrata SF Anytimen elokuvia ja sarjoja DNA TV -sovelluksella, DNA Hubi -laitteella, mobiilissa Android-laitteilla tai tietokoneen Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi. Voit lisäksi katsella vuokrattua elokuvaa iOS-laitteella. 

Vuokraaminen DNA Hubi -laitteella
 1. Valitse Menu ja Vuokraamo. Elokuvia ja kansioita selataan kaukosäätimen nuolipainikkeilla. 
 2. Voit selata elokuvia kategorioittain kaukosäätimen nuolipainikkeilla ylös ja alas sekä oikealle ja vasemmalle. Kategoria-näkymässä ovat katsotuimmat elokuvat jokaisesta kategoriasta. Valitsemalla rivin alussa olevan kuvakkeen, pääset tarkastelemaan kategorian kaikkia elokuvia, esimerkiksi kaikkia toimintaelokuvia. Takaisin edelliseen näkymään pääset aina valitsemalla kaukosäätimen Menu-painikkeen alapuolelta nuolipainikkeen vasemmalle.
 3. Valitse haluamasi elokuva ja vahvista valinta kaukosäätimen OK-painikkeella. Voit vuokrata elokuvan tai katsoa trailerin. Jos elokuvan kuvaus ei näy kokonaan, valitse kaukosäätimen nuolipainike alas ja kuvaus tulee kokonaan esille.
 4. Vahvista vuokraus henkilökohtaisella DNA TV PIN -koodilla. Tarvittaessa löydät pin-koodin Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla dna.fi -sivustolle.
 5. Elokuva on katsottavissa 48 tuntia vuokraamisesta. Löydät aktiiviset vuokraukset Jatka katselua -kansiosta.
 6. Voit keskeyttää katselun ja halutessa jatkaa katselua toisella laitteella: DNA Hubi -laitteella, Android-mobiililaitteella, Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai iOS-laitteella.
 7. Löydät omasta kansiostasi vuokraamasi elokuvat, joiden katselua voit jatkaa millä laitteella haluat 48 tunnin vuokra-ajan aikana. Löydät lisäksi omista kansioistaan mm. toimintaa, komediaa, draamaa sekä lastenelokuvia. Kun valitset Näytä kaikki, voit järjestää elokuvat julkaisuajankohdan mukaiseen järjestykseen uusimmat ensin tai suosituimmat ensin. Voit hakea elokuvia nimen, ohjaajan tai näyttelijän mukaan näkymän yläreunassa olevan haku-toiminnon kautta.
Vuokraaminen Android-mobiililaitteella tai Chrome-selaimella
 1. Löydät Vuokraamon DNA TV -sovelluksen vasemmasta yläkulmasta avautuvan Menu-valikon kautta. iOS-laitteella voit katsella elokuvia, jos vuokraat elokuvan ensin esimerkiksi selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi
 2. Valitse haluamasi elokuva ja vahvista vuokraus henkilökohtaisella DNA TV PIN -koodilla. Tarvittaessa löydät koodin Oma DNA -sovelluksesta tai kirjautumalla dna.fi -sivustolle.
 3. Elokuva on katsottavissa 48 tuntia vuokraamisesta. Löydät aktiiviset vuokraukset ”Jatka katselua” -kansiosta.
 4. Voit keskeyttää katselun ja halutessa jatkaa katselua toisella laitteella: DNA Hubi -laitteella, Android-mobiililaitteella, Chrome-selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi tai iOS-laitteella.
 5. Löydät omasta kansiostasi vuokraamasi elokuvat, joiden katselua voit jatkaa millä laitteella haluat 48 tunnin vuokra-ajan aikana. Löydät lisäksi omista kansioistaan mm. toimintaa, komediaa, draamaa sekä lastenelokuvia. Kun valitset Näytä kaikki, voit järjestää elokuvat julkaisuajankohdan mukaiseen järjestykseen uusimmat ensin tai suosituimmat ensin. Voit hakea elokuvia nimen, ohjaajan tai näyttelijän mukaan näkymän yläreunassa olevan haku-toiminnon kautta.

   

Vuokratun elokuvan katsominen iOS-laitteella

Kun olet vuokrannut elokuvan DNA Hubi -laitteella, nettisovelluksessa tai Android-laitteella, voit aloittaa tai jatkaa sen katselua myös iOS-laitteella. Löydät vuokraamasi elokuvat 48 tunnin ajan Vuokraamo-valikosta Omat Vuokraukseni -kohdasta.

Leffakupongin tai kampanjakoodin käyttäminen

Jos olet saanut kampanjan yhteydessä kuponkeja tai kampanjakoodin, voit käyttää ne minkä tahansa normaalihintaisen (1-6 €) elokuvan vuokraamiseen valitsemalla maksuvaihtoehdoksi kupongin tai kampanjakoodin. Näet käytössäsi olevat kupongit maksuvaihtoehdon yhteydessä.

Uuden asiakkaan etuna tarjoamamme leffakuponki on voimassa 3 kk DNA TV -tilauksen jälkeen. Voit käyttää leffakupongin minkä tahansa normaalihintaisen (1-6 €) elokuvan vuokraamiseen. 

Vuokrauksen hinta

DNA TV Vuokraamossa on tuhansia elokuvia, sekä laaja valikoima sarjoja joita voit vuokrata yksi jakso kerrallaan. Elokuvien vuokra on yleensä 2-6 €, sarjojen jaksot 1-2 €.

Uutuuselokuvien vuokraushinta on yleensä 6 €. Elokuvien vuokraaminen veloitetaan DNA:n laskulla.

Vuokrausten veloitus

Vuokraukset veloitetaan DNA:n laskulla. Voit tarkastella vuokraustapahtumia ja hallinnoida tilauksiasi kirjautumalla Liittymät ja palvelut -sivulle.

VINKKI

Vuokrausta varten henkilökohtaisen DNA TV PIN -koodin.

Olet saanut henkilökohtaisen nelinumeroisen koodin automaattisesti DNA TV -tilauksen yhteydessä. Löydät sen:

Katso videolta, kuinka Vuokraamon käyttäminen ja sisältöjen vuokraaminen DNA Hubi -laitteella tapahtuu.

Kanavalistat

Tarkista, mitkä kanavat ovat katsottavissa mobiilissa, DNA Hubi -laitteella ja kaapeliverkossa.

DNA TV PIN

DNA TV PIN -koodilla vahvistat ostokset DNA TV -palvelussa helposti ja turvallisesti.

DNA TV PIN -koodi on henkilökohtainen nelinumeroinen koodi, jolla vahvistat:

 • kanavapakettien ja suoratoistopalveluiden tilaamisen DNA TV -palvelussa
 • elokuvien vuokraamisen DNA TV Vuokraamossa

Olet saanut DNA TV PIN -koodin tilauksen yhteydessä automaattisesti ja löydät sen:

 • DNA TV -tuotteen tilausvahvistuksesta
 • Kirjautumalla DNA:n nettisivuilla osoitteessa dna.fi.
  • Kirjautumisen jälkeen valitse Liittymät & palvelut > DNA TV -tuotteesi > Tuotetiedot > DNA TV PIN
 • Oma DNA -sovelluksesta

DNA:n nettisivuille kirjautumiseen tarvitset DNA Tunnuksen, jolla kirjaudut ja tunnistaudut  nettisivujen lisäksi turvallisesti myös Oma DNA - ja DNA TV -mobiilisovelluksessa. Tunnuksen luomiseen tarvitset vain pankkitunnukset ja toimivan sähköpostiosoitteen. Kun kirjaudut DNA:n nettisivuille, voit vaihtaa DNA TV PIN -koodin ja tarkastella muita tilaukseen liittyviä tietoja ja laskuja.

 

DNA Hubi -laitteen pikaopas

Lataa DNA Hubi -laitteen pikaopas tästä.