YritysDNA – kaksivaiheinen tunnistautuminen

Turvaa tietosi kaksivaiheisella tunnistautumisella

Aktivoimalla kaksivaiheinen tunnistautumisen organisaatiosi käyttäjille YritysDNA-itsepalvelussa suojaat käyttäjätilit luvattomalta käytöltä.

Sen ollessa päällä käyttäjän pitää salasan lisäksi vahvistaa kirjautuminen kertakäyttökoodilla, joka lähetetään käyttäjän tietoihin määriteltyyn matkapuhelinnumeroon. Kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottaminen parantaa merkittävästi sähköisten palveluiden tietoturvaa. Aktivoinnin jälkeen kaksivaiheinen tunnistautuminen vaaditaan käyttäjältä kaikissa DNA:n palveluissa, myös kuluttajapalveluissa.

Ennen palvelun käyttöönottoa on hyvä varmistaa, että käyttäjän tiedoissa oleva puhelinnumero on oikein. Pääkäyttäjä voi tarvittaessa lisätä tai vaihtaa käyttäjän puhelinnumeron lähettämällä muutospyynnön DNA:n yritysasiakaspalveluun YritysDNA:n yhteydenotot-osion kautta.

Ainoastaan YritysDNA-itsepalvelun pääkäyttäjät voivat aktivoida ja deaktivoida kaksivaiheisen tunnistautumisen yrityksensä käyttäjille. Ota yhteyttä yrityksesi pääkäyttäjään ottaaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön.

Näin otat kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön käyttäjälle

Huom. Tällä hetkellä aktivointi on tehtävä jokaiselle käyttäjälle erikseen.
 

Siirry Yritykseni > Käyttäjät

Valitse käyttäjä

Klikkaa "Ota kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön" -painiketta

Vahvista

Valmis: kaksivaiheinen tunnistautuminen aktivoituu käyttäjälle hetken kuluttua.

Ohjeita käyttäjille