Kirjautuminen

Voit kirjautua YritysDNA-itsepalveluun osoitteessa yritysdna.dna.fi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käyttäjätunnus on sähköpostisi.

Käyttäjille voidaan ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen DNA:n online-palveluihin.

Mikäli kaksivaiheinen tunnistautuminen on käytössä, vahvistussivu aukeaa käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämisen jälkeen. Vahvistussivulla käyttäjän tulee klikata SMS-painiketta, jolloin tälle lähetetään välittömästi kertakäyttösalasana tämän matkapuhelinnumeroon. Kertakäyttösalasana tulee syöttää kirjautumisnäkymään.