Uuden käyttäjän lisäys

Pääkäyttäjä voi luoda uusia YritysDNA:n käyttäjiä itsepalvelussa Yritykseni-osion Käyttäjät-välilehden kautta klikkaamalla Lisää käyttäjä -painiketta.

Täytä uuden käyttäjän tiedot ja määrittele haluamasi roolit. Huom! Käyttäjälle tulee iisätä henkilökohtainen sähköposti, yhteisessä käytössä oleva ryhmäsähköposti ei käy (esimerkiksi markkinointi@yritys.fi). Tarkista käyttäjän tiedot ja määrittelemäsi oikeudet ennen lähettämistä.

Kun olet lisännyt uuden käyttäjän, tälle lähtee henkilökohtaiseen sähköpostiin pyyntö vahvistaa käyttäjätunnuksen tiedot ja määrittää salasana.

HUOM! Mikäli uuden käyttäjän henkilökohtaisella sähköpostiosoitteella on jo olemassa oleva DNA Tunnus, ilmoitusta YritysDNA-käyttöoikeuksien lisäämisestä ei lähetetä käyttäjälle DNA:n toimesta. On suositeltavaa, että yrityksen pääkäyttäjä informoi uutta käyttäjää YritysDNA-käyttöoikeuksien luomisesta ja että tämä pääsee kirjautumaan YritysDNA:han omalla DNA Tunnuksellaan.

Mikäli yritykselläsi ei ole vielä YritysDNA-itsepalvelua käytössä, voit luoda pääkäyttäjän ja valtuuttaa uusia käyttäjiä YritysDNA:han käyttäen valtuutuslomaketta.  Valtuutuslomakkeen voi allekirjoittaa ainoastaan yrityksen nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Huomioithan, että uusi käyttäjä saa valtuutuslomakkeen kautta automaattisesti oikeuden asioida yrityksen nimissä itsepalvelun lisäksi myös yritysasiakaspalvelussa.