Sovelluksen käyttö

DNA Business -sovellus on yritysasiakkaille tarkoitettava maksullinen lisäpalvelu. Sovellukseen pystyvät kirjautumaan ne työntekijät, joiden yritys on tilannut kyseisen lisäpalvelun DNA:lta. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palvelusta, voit olla yhteydessä DNA Yritysmyyntipalveluun.

Etusivu

Sovelluksen etusivulla näet yhteenvedon käyttäjätunnuksellesi linkitetyistä palveluista esimerkiksi matkapuhelinliittymän, mobiilidataliittymän sekä palvelulaitteen.

Huomioithan, että sovellus näyttää ainoastaan omalle käyttäjätunnuksellesi linkitetyt työnantajasi omistuksessa olevat palvelut. Henkilökohtaisessa omistuksessasi olevat palvelut eivät näy DNA Business -sovelluksessa.

Omien palvelujen tarkastelu

Klikkaamalla palvelua pääset tarkastelemaan tarkemmin kyseisen palvelun ominaisuuksia sekä palveluun kohdistuvaa laskutusta. Huomioithan, että laskutuksen osalta

• Tiedot eivät päivity täysin reaaliajassa.
  • Kyseessä on arvio, ja lopullinen lasku määräytyy laskutuskauden jälkeen.
  • Yrityksesi maksama liittymän tai laitteen kuukausimaksu ei näy sinulle kustannuserittelyssä.

Matkapuhelinliittymä

Matkapuhelinliittymän alta löydät liittymäsi tarkemmat tiedot, kuten:

• Kuluvan laskutuskauden laskuarvion
  • Kustannuserittelyn, josta näet tarkemmin laskun muodostumiseen vaikuttavat tekijät
  • PUK-koodin
  • Liittymän lisäpalvelut ja rajoitukset

Mobiilidataliittymä

Mobiilidataliittymän alta löydät mobiilidataliittymäsi tarkemmat tiedot, kuten:

• Kuluvan laskutuskauden laskuarvion
  • Kustannuserittelyn, josta näet tarkemmin laskun muodostumiseen vaikuttavat tekijät
  • PUK-koodin
  • Liittymän lisäpalvelut ja rajoitukset

Päätelaitteet

Päätelaitteen alta löydät sinuun linkitettyjen laitteiden ja palvelulaitteiden tiedot, kuten:

• Laitteen IMEI-koodin
  • Laitteen takuuajan

Vaihdepalvelun käyttäjä

Mikäli yrityksellänne on käytössä DNA Vaihdepalvelu ja liittymäsi on linkitetty vaihdepalvelukäyttäjään, näet Vaihdepalveluun liittyvät tietosi täältä.

Lisätarvikkeet

Etusivulla näet liittymiesi ja laitteidesi lisäksi käyttäjätunnukseesi linkitetyt lisälaitteet, kuten näytön suojakalvon tai laturin.

Lisää

Klikkaamalla sovelluksen etusivun alareunassa näkyvää Lisää -painiketta, pääset näkemään sovelluksen asetukset, antamaan palautetta sovelluksesta sekä ottamaan yhteyttä tukeen.

Anna palautetta

Valitsemalla “Anna palautetta” pääset antamaan sovelluksesta palautetta DNA:lle. Kaikki palautteet käsitellään anonyymisti. Luemme kaikki palautteet, ja antamalla palautetta voit vaikuttaa sovelluksen kehittämiseen.

Ota yhteyttä tukeen

Valitsemalla “Ota yhteyttä tukeen” näet sovelluksen tuen yhteystiedot. Huomioithan, että työnantajasi ja DNA:n välisestä sopimuksesta riippuen sovelluksessa näytettävä tuki on joko yrityksesi sisäinen käyttäjätuki tai DNA:n Yritysasiakaspalvelu.

Yksityisyysasetukset

Yksityisyysasetuksista pääset muokkaamaan sovelluksen yksityisyysasetuksia.

Sovelluksen asetukset

Valitsemalla ”Sovelluksen asetukset” pääset muuttamaan sovelluksen kielen. Kielivaihtoehtoina on suomi ja englanti.

Sovelluksen tiedot

Sovelluksen tiedoista näet sovelluksen käyttöehdot, tietosuojakäytänteen ja lisenssitiedot.