Tuotteiden ja palveluiden tilaaminen

Pääkäyttäjät ja tilausoikeuden omaavat käyttäjät voivat tilata erilaisia tuotteita ja palveluita YritysDNA-itsepalvelussa.

Tilaamisen pikaopas

1. Mene Palvelut-osion Tilaa-välilehdelle
  2. Lisää ostoskoriin haluamasi tuotteet ja palvelut
  3. Täytä tiedot ja viimeistele tilaus ostoskorissa
  4. Tarkista tiedot ja lähetä tilaus

Vinkki! Kun valitset digitaalisen eSIM-kortin uutta liittymää tilatessa, aktivoituu eSIM automaattisesti, eikä toimitus vaadi postitusta. Nopeaa ja mutkatonta!

Puhelin- ja Liikkuva laajakaista -liittymien tilaaminen

1. Mene Palvelut-osion Tilaa-välilehdelle
  2. Lisää ostoskoriisi valikoimasta ne liittymät, jotka haluat tilata yrityksellesi.
  3. Aloita tilaaminen ostoskorin kautta klikkaamalla ”Jatka tilaamaan”
  4. Lisää liittymään haluamasi lisäpalvelut ja määritä liittymäasetukset halutessasi
  5. Valitse liittymälle käyttäjä ja tee muut valinnat
  6. Tarkista tilauksesi tiedot huolellisesti ja lähetä tilaus.

Laitteiden, Palvelulaitteiden ja lisätarvikkeiden tilaaminen

1. Mene Palvelut-osion Tilaa-välilehdelle
  2. Lisää ostoskoriisi valikoimasta haluamallasi maksusopimuksella laite, jonka haluat tilata yrityksellesi. Voit tilata useampia laitteita ja lisätarvikkeita eri maksusopimuksilla samalla tilauksella
  3. Aloita tilaaminen ostoskorin kautta klikkaamalla ”Jatka tilaamaan”
  4. Tarkista, että olet valinnut laitteelle oikein haluamasi maksusopimuksen
  5. Valitse laitteelle käyttäjä ja kustannuspaikka. Mikäli yrityksessäsi on käytössä automaattinen HR-integraatio, päivittyy kustannuspaikka automaattisesti
  6. Tarkista tilauksesi tiedot huolellisesti ja lähetä tilaus.

Vaihdepalvelukäyttäjän tilaaminen

1. Mene Palvelut-osion Tilaa-välilehdelle
  2.   Lisää ostoskoriin Vaihdepalvelun käyttäjä. Voit tarkistaa tai muokata ostoskorisi sisältöä klikkaamalla oikeasta yläkulmasta ”Ostoskori”
  3.  Aloita tilaaminen ostoskorista klikkaamalla ”Jatka tilaamaan”.
  4. Tee valinnat ja lisää mahdolliset lisäpalvelut
  5. Hae käyttäjän numero ja täytä tiedot
  6. Tallenna tiedot
  7. Täytä tarvittaessa lisätiedot ja klikkaa ”Seuraava”
  8. Tarkista tilauksesi tiedot huolellisesti ja lähetä tilaus

Kiinteän laajakaistan ja muiden ratkaisujen tilaaminen

Kiinteiden datapalveluiden tilaaminen ei onnistu suoraan YritysDNA-itsepalvelussa. Voit kuitenkin lähettää YritysDNA:n kautta yhteydenottopyynnön aiheella ”Tee tilaus”.

Yritysraportit

DNA Yritysraportteja ei voi tilata YritysDNA:n kautta. Voit tilata ne yrityksellesi verkkosivujemme kautta täältä tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Voit ladata ja tarkastella yritysraporttejasi YritysDNA:ssa Raportit-osiossa.

Tilaushistoria

Pääset tarkastelemaan yrityksesi tilaushistoriaa menemällä Palvelut-osion Tilaushistoria-välilehdelle. Voit suodattaa tilauksia toimenpiteiden ja niiden tilan mukaan. Näet tilaushistoriasta esimerkiksi tekemäsi huolto-, tuote- ja palvelutilaukset sekä irtisanotut palvelut.