Sovelluksen lataaminen ja päivittäminen

DNA Business -mobiilisovellusta voi käyttää vain DNA:n yritysliittymissä. Mobiilisovelluksessa käyttäjä voi esimerkiksi tarkastella niitä yrityksen hankkimia palveluita, jotka on liitetty käyttäjän tunnukseen sekä nähdä erittelyn liittymien käytöstä ja kustannuksista.

DNA Business -mobiilisovellus on ladattavissa puhelimen (iOS, Android) sovelluskaupasta.

Google Play

App Store

Aiemmin ladattu sovellus tulee tarvittaessa päivittää, jotta uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissä. Kun uusi päivitys on saatavilla, käyttäjä saa tästä tiedon sovelluksen avaamisen yhteydessä. Päivitysilmoituksen voi joko ohittaa tai sovelluksen voi päivittää uusimpaan versioon. Mikäli käyttäjällä on liian vanha sovellusversio, sovelluksen käyttö on mahdollista vasta päivittämisen jälkeen. Ajankohtainen tieto käytössä olevasta versiosta löytyy sovelluksesta kohdista Lisää ja Tietoa sovelluksesta.

Sovelluksesta on saatavilla suomen- ja englanninkielinen versio. Käytettävä kieli määräytyy puhelimen kielivalinnan mukaan. Kun puhelimen kielivalinta on jokin muu kuin suomi tai englanti, käytettävissä on englanninkielinen sovellus. Kielen voi vaihtaa myös sovelluksessa.

HUOM! DNA Business -sovellus on yritysasiakkaille tarkoitettu maksullinen lisäpalvelu. Sovellukseen pystyvät kirjautumaan ne työntekijät, joiden yritys on tilannut kyseisen lisäpalvelun DNA:lta. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palvelusta, voit olla yhteydessä DNA Yritysmyyntipalveluun