Sisäänkirjautuminen

Sovellukseen kirjaudutaan työnantajasi DNA:lle ilmoittamalla sähköpostiosoitteella (usein työsähköpostiosoite). Kirjautuessasi sovellukseen saat sähköpostiisi kertakäyttöisen koodin.

Kertakäyttöisen koodin syöttämisen jälkeen sovellus pyytää asettamaan PIN-koodin. Tällä PIN-koodilla voit avata sovelluksen jatkossa.

Mikäli et muista sovellukseen asettamaasi PIN-koodia, voit palauttaa PIN-koodin painamalla ”Unohdin PIN-koodini.”

Huom! Kirjautuessasi ulos sinun tulee kirjautua sisään uudelleen kertakäyttöisellä koodilla ja määrittää PIN-koodi.

Sovellus pysyy sisäänkirjautuneena 180 päivää.

Kirjautumisen jälkeen hyväksy sovelluksen käyttöehdot ja valitse yksityisyysasetukset, jotta pääset käyttämään sovellusta.

HUOM! DNA Business -sovellus on yritysasiakkaille tarkoitettava maksullinen lisäpalvelu. Sovellukseen pystyvät kirjautumaan ne työntekijät, joiden yritys on tilannut kyseisen lisäpalvelun DNA:lta. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palvelusta, voit olla yhteydessä DNA Yritysmyyntipalveluun.