Sähköinen lasku

Tilaa sähköinen lasku

Tällä sivulla voit tilata sähköisen laskun tai ilmoittaa muuttuneet laskutusyhteystiedot. Laskun tilaaminen ja tietojen päivittäminen on oheisen lomakkeen kautta maksutonta. Lomakkeen täytön jälkeen emme tarvitse erillistä pyyntöä postitse laskutustietojen muutoksesta.

Vaihtamalla verkkolaskuun tai sähköpostilaskuun vastaanotat laskusi veloituksetta, paperisena toimitetusta laskusta veloitamme 11,90 e / lasku (alv 0 %). Paperilaskusta luopuminen on myös ympäristöteko: paperilaskun kasvihuonekaasupäästöt ovat seitsemänkertaiset sähköiseen laskuun verrattuna. 

Saat verkkolaskun tai sähköpostilaskun käyttöösi näin

  • Oheisella automaattisesti käsiteltävällä lomakkeella voit tilata sähköpostilaskun tai verkkolaskun yrityksenne palveluille.
  • Ota meihin yhteyttä tämän sivun chat-toiminnolla, jos tiedät, että yrityksenne palveluista osa laskutetaan esimerkiksi henkilöltä tai toiselta yritykseltä ja laskutustapaa halutaan muuttaa myös näille palveluille. Ole yhteydessä chatin kautta myös, jos sopimusasiakkaana on henkilö ja palvelut laskutetaan yritykseltä, eikä yrityksen y-tunnusta ole ilmoitettu DNA:lle. Chatin palveluajan ulkopuolella voit lähettää meille viestin chatin yhteydenottolomakkeella.
  • Saat jatkossa palveluista laskun verkkolaskuna tai suoraan sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä lasku on pdf-muodossa ja voit tarkastella sitä suoraan tietokoneeltasi. 

Osa pankeista tarjoaa myös kuluttajille suunnattua e-laskua yrittäjille. Halutessasi voit tiedustella tämän vaihtoehdon käyttöönotosta omasta pankistasi. 
 

Muuttuneiden laskutusyhteystietojen ilmoittaminen

  • Voit ilmoittaa muuttuneet laskutusyhteystiedot oheisella lomakkeella. 
  • Laskutustietojen päivittäminen lomakkeen kautta on maksutonta.
  • Ota meihin yhteyttä tämän sivun chat-toiminnolla, jos tiedät, että yrityksenne palveluista osa laskutetaan esimerkiksi henkilöltä tai toiselta yritykseltä ja laskutustapaa halutaan muuttaa myös näille palveluille. Lomakkeen kautta laskutustapa muuttuu vain suoraan yritykseltä laskutettaville palveluille. Chatin palveluajan ulkopuolella voit lähettää meille viestin chatin yhteydenottolomakkeella.

Lisätietoa verkkolaskuista

Verkkolaskun edellytykset

Verkkolaskun edellytyksenä on, että yrityksesi taloushallinnon ohjelmistolla on valmiudet ottaa vastaan verkkolaskuja. Lisäksi tarvitaan operaattori tai pankki, joka voi tarjota verkkolaskujen välityspalvelua ja sopimus verkkolaskujen välityksestä.

Verkkolaskuoperaattorit

Verkkolaskuoperaattorit löydät oheisen lomakkeen "välittäjän tunnus" –pudotusvalikosta. Välittäjän tunnus –valinta tulee näkyviin valitsemalla lomakkeesta vaihtoehto ”Verkkolasku”. Valitse listasta käytössänne oleva verkkolaskuoperaattori.

Tiesithän, että näet kaikki laskut ja laskutussopimukset sekä yrityksellesi tilatut raportit YritysDNA:ssa.

Jos lomake ei näy, lataa sivu uudelleen.